37

проктолог

преди 7 години

Барак Хюсеин Обама никога не е мислил. Нито на глас, нито на ум!

36

Анонимен

преди 7 години

"Барак Обама мислеше " ! Това е виц !

35

Стефанов

преди 7 години

До BG-поздрав за Обама - Колега, снизходителното отношение към Обама е несериозно. Може да не отговаря на твоите политически очаквания, но - бъди сигурен - решенията, които взима са на базата на информация, с която ти просто не разполагаш. Може би републиканците са ти повече на сърце... Помниш ли Дж. Буш? Или другия консерватор в ОК -Тони Блеър и "последиците" в Ирак? По-добре ли беше?...

34

Анонимен

преди 7 години

Обунго не може да мисли, вие пък и на глас. Тоя може да мисли само къде са се напапка. В другото мислят вместо него и му казват какво всъщност мисли....Гадна работа... Помните ли как избиваха сърбите? Малките вече не помнят, пък как и да разберат в светлите моменти между дрогата и алкохола...Дали някой разбра как ни изработиха, ползвайки продажните политици?!

33

пенко

преди 7 години

" Куче, куче я кажи -... Колко Хилари тежи ?" ..." Днес Баба ми тежи - сто еврейски тежини!"

32

Анонимен

преди 7 години

Я каква била работата!"Трябваше да ги обучим, да им осигурим безопасни зони и да им дадем шанс срещу Асад."това не е ли брутална намеса във вътрешните работи на чужда страна? А?!

31

смех бе смех!

преди 7 години

Краварите се оакаха и сега го удариха на риторика!

30

Анонимен

преди 7 години

"последното човешко същество в Алепо" - хаха!От тия дето режат глави на деца ли?Тия са баш човешки същестява ще знаете!

29

Анонимен

преди 7 години

"Истината" на един българскибoклук.

28

истината

преди 7 години

Ако Обама беше друг човек той щеше да свали Асад и нямаше да има такава бежанска вълна предизвикана от оставането на диктатора на власт . Днес всички овиквате ИДИЛ,но в началото Сидеровите *** им се радваха .Радваха се ,че имаше милиони потоци към Турция от хора . Ако Обама не беше червей нямаше да има и окупация на Крим и тн .

27

г

преди 7 години

Путин не побеждава ,а и скоро света ще е друг.

26

Анонимен

преди 7 години

Този сайт се превърна в любимо място за "срещи" на геополитици и дипломати,военни стратези и глобалисти! То не бе оценка, не бе мнение, не бе плюене...

25

BG-поздрав за Обама

преди 7 години

"Хей,яж бананите,животът е във тях! Хей яж бананите,да бъдеш вечно млад!"(И не се бъркай повече в политиката-явно не е за тебе работа!)

24

Анонимен

преди 7 години

По скоро си мисли:"Много добре ни се получи планчето. Ееропа е на колене, тотално зависима от нас. На кой ли му пука за близкия изток!?"

23

Гуантанамо

преди 7 години

Защо трибунала в Хага не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

22

Анонимен

преди 7 години

Имаш много здраве от арменския поп 23.турция нищо не транзитира освен краден петрол и терористи.А на България й е все едно какъв газ и петрол ще транзитира, щото няма откъде да я заобиколят.

21

Анонимен

преди 7 години

Яж банани

20

Жельо Димитров

преди 7 години

Готино

19

Анонимен

преди 7 години

Пак Говежди простотии. Путин си спазваше тотално примирието, обаче не само, че ислямистите се активизираха, но и САЩ взеха че бомбардираха сирийската армия в синхрон с наземна ислямистка атака. Това беше повратна точка. Сега руснаците и Асад ще чакат първо ислямистите да спрат огъня, ще ги гърчат 1 месец с пълна сила и ако не започнат пак да стрелят, чак тогава ще има примирие. Тоест, отече ИДИЛ в ряката. Поне сирийския де. А от там ще отиде и Иракския, и другите. Детето на САЩ загива...

18

Ген полк Гадорян

преди 7 години

По принцип мисленето много много не му се отдава. Факт!!!