10

Пиночет

преди 7 години

Дано само продажните еколози да не осуетят тези планове. Ако не бяха техните протести магистралата отдавна щеше да е готова.

9

Анонимен

преди 7 години

"Виадуктите ще са 14, от които 10 ще са с височина 30-50 м, а 7 с около 100 м. Останалите ще са по-малки мостови съоръжения."__________Откога казвам,че в днеса работят титани,гигантите на журналистиката...А сега се оказа,че са и математически гении.

8

Анонимен

преди 7 години

имаме си Национална Компания Индустриални Зони nciz.bg. Според тях колко магистрали имаме ... и всичите са удобни за инвеститорите :)

7

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Ако не сте ходили в Гърция:Карах 700 километра в едната посока само по магистрала и никъде нямаше ремонти! Теренът в Гърция е планински и постоянно се минаваше в тунели и по виадукти....Толкова са зле Гърците!А ние сме толкова мега готини , че една отсечка не можем да построим...Вижте и по тошово време какво са построили през Витиня - без наличието на сегашната технология и техника....Същевременно ни откраднаха няколко милиарда от АЕЦ Белене и КТБ....

6

НТ

преди 7 години

Много моля управляващите да не дават обещания в името на популизма и преизбирането, които не биха могли да изпълнят другояче, освен чрез грубо погазване на всякакви строителни норми.А всички виждаме колко "качествен" продукт се получава в такива случаи...

5

Анонимен

преди 7 години

До ТемидаТочно, при 64-я мандат на ББ:)

4

Анонимен

преди 7 години

Когато тогава.

3

Темида

преди 7 години

Хемус се очаква към 2263г. Финансирана от Марсианците.

2

Лили Ванили

преди 7 години

До Анонимен Никога.

1

Анонимен

преди 7 години

Ами магистрала Калотина,Хемус.Кога?