10

Edin

преди 7 години

Zashto se izkazva nepodgotven tup*anar*a na snimkata?

9

анонимен

преди 7 години

Откого бе таралеж.Вредни сте за България,много сте вредни -грачите,доносничите,клеветите.И от всичко това нищо добро не е станало за България-клоуни сте ,но много врекливи и продажни.С 7% поддръжници за 7-8 партиики много важни се правите,подлагате се на и на ЕС и на НАТО дано ви обърнат внимание.Народа не ви иска,не го ли разбирате и с този номер всяка заран по телевизиите нищо няма да постигнете-просто не ставате.

8

Анонимен

преди 7 години

Бокова от номинирането е кауза пердута. По света са наясно с това, включително и в русия, само у нас - не. Сега са я пуснали за дъвка, както винаги става, когато трябва да се отклони в безсмислени спорове вниманието на масите.

7

Анонимен

преди 7 години

Намери се кой да дава оценка за компрометираност! Някои хора наистина са на друга планета! Изпитвам погнуса!

6

1

преди 7 години

да на рада,прав си за орешарски,но защо криеш,че ти ще си първата дама на другарката дончева,ако спичели изборите,борбата с кузов,ще бъде епична.

5

Анонимен

преди 7 години

Кой психо диспансер е пуснал тоя.Я да си го приберат.

4

wejdi

преди 7 години

Тоя па от каква позиция се изхожда!?! Жената два мандата я избират за генерален директор на ЮНЕСКО, организация на ООН! Него кой и за какво са го избирали? Аман от прошляци дето все комунизма им пречи! Случайни хора, издигнати случайно поради липса на собствено мнение, липса на лично достойнство и липса на елементарна нагласа да формулира и отстоява национални интереси!

3

синя

преди 7 години

Орешарски беше чаровен, харизматичен, интелигентен докато споделяше сините идеи!Когато стана иронично-безцеремонен"седенката", а след това- 'гръм от ясно небе"!!Премиер на БКП/БСП,Доган и отбор юнаци, всички се питахме "това ли е демократът Орешарски, съмишленикът на синята идея?Грозна мутация...А беше чаровно момче....Никакъв щанс!

2

Анонимен

преди 7 години

Ти къде беше преди 1989 година ? На всичките реформатори биографиите ви преди тази година са празни. Защо ли.

1

Хери

преди 7 години

Радо и ти си компроментирана, ама на! Държиш кокала! А на онова селфи си много сладък!