247

Анонимен

преди 7 години

Ако издигнат Фандъкова тя ще победи още в първият тур и няма да има втори.Както се казва в северозапада тая "ще го бие като мачък у тараби".Генералът ще си изяде пагоните от срам.

246

франко фере

преди 7 години

Само Цветан Цветанов знае кой ще е Президент .

245

Годзилчо

преди 7 години

Какво ги брига в провинцията за Фандъкова.Тя има популярност сред някой софиянци но не сред всички.Па много одобряват управляващата партия ,брееей.Много проценти много одобрени,да няма после зляпане в празното както стана с някой партии.Не си вземат поука тези хора и това е !

244

Анонимен

преди 7 години

Още една дето щенапъва за много бежанци от афро-арабски произход.Може да са супер по всички параграфи обаче като им видя милозливо любвеобилно гостоприемната политика към всякакви клошари решили да поживеят на аванта в ЕС и ми се додрайфва.Просто ще направят Бг място дето хич не е добре да ходиш по улиците без охрана.Като в Мексико.Разбира се тва тъпичките българи ще почнат да го осъзнават когато гадоста им се изсипе на главите.До тогава усмивки ,празни обещания и ракия вечерно време.

243

Анонимен

преди 7 години

Истинска дама

242

Анонимен

преди 7 години

Бедна майко България хората все по често ще гласуват с краката си при такива управници

241

Колио

преди 7 години

Това не е статистика а стакмистика но лошото е че в костинброд вече са приготвили праввилните чували с бюлетини за ЦИК а другите ще хвърлят в ***.Да ни е честита новата картофена призидетка.

240

Анонимен

преди 7 години

До Абсолютнозаради двойното билетче направо са луди по нея сигурно. или за презастрояването.

239

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОлигархична куклица на конци се управлява от конци. Просто и ефективно. Една куклица се заменя от друга такава. Другата от третата е така си върви олигархичната не демокрация.

238

Анонимен

преди 7 години

ха ха ха, как де шегувате само.

237

Анонимен

преди 7 години

народа каза не харасваме герберастка *** тя пак продължават да натякват

236

Анонимен

преди 7 години

До иванСтига бе, Ванчо! Не заработи ли за днес? То не че има ефект твойта агитация. Напротив - колкото повече пишеш, толкова по-зле за Данчето!

235

Анонимен

преди 7 години

Кога в този сайт е написано нещо лошо за Борисов, Данчето и компания? Никога. Винаги в розови краски. И обратно кога са написали няколко хубави не статии , а реда за Сидеров и компания? Никога. Тв медии и сайтове отдавна са средство за мащабно промиване на мозъци. Четейки коментарите 90 % тотално неодобрение за Герб и компания , но винаги платени социолошки казват това, което им е наредено и платено. Във всяка една бивша соц държава имаше мащабни протести само тук не. Господ дава, но в кошара...

234

Джани Ривера

преди 7 години

ЕГАТИ ЛЪЖИТЕ

233

Край

преди 7 години

Ако тази жена стане президент аз вече никога няма да гласувам - ако е така то аз очевидно съм обречен да гласувам различно от мнозинството сънародници.

232

Абсолютно

преди 7 години

Най-много я харесват хората, дето не живеят в София, ама са обхванати от анкетата.

231

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Позицията...кмет на София,е трамплин за всички висши...постове в държавата.Боко от таз позиция стана премиер,сега Фандъкова ще...стане президент.Послеслов: За това Боко е пратил Фандъкова...внезапно 2 седмици в отпуска,за да изучава...уставите на БА.Сигурно сега в къщи марширува и се обръща...кръгом,за да не се излага,като приема...парадната рота.

230

Край

преди 7 години

Фандъкова е безволева и безлична лелка. София се промени към добро не защото е много кадърна а защото беше засипана с пари последните 5-6години. Тази женица е едно копче за раздаване на обществени поръчки което Борисов натиска както реши.Фандъкова не налага РЕД в града и не прави нищо което е непопулярно. Колите пак са си по тротоарите и градинките, *** пак всеки си го хвърля където реши, гратисчиите си се возят. От тази женица президент не става.

229

Анонимен

преди 7 години

Във всички форуми един и същ пише еднакъв текст,като плюва генерал Радев.Не разбирам как може да падат някои хора толкова ниско,че да обсъждат негативно качествата *** професионалист като Радев,без да знаят и познават качествата му.Герб трябваше да обяви досега кандидата си и народа да гледа пл телевизията,кой какво ще направи за държавата си и най-вече за ,,мигрантите"СТИГА НИ ЗАЛЪГВАХТЕ !

228

Анонимен

преди 7 години

2/3 от кои българи - от живущите в София или в цяла България. Ако е само в София - мога да приема.Не ме учудва.Защото ако България е общност от ***, то София е точка на сгъстяване.