13

Анонимен

преди 7 години

Джихадистите сами си гърмят джамиите за да се радикализират по-лесно мюслимите.

12

Анонимен

преди 7 години

До Берлинче след 18 часа българите избягват да ходят в центъра. Не че нещо, ама скинчетата ги бият.--------------Че те тези българи ли са? Мургавелци и подострени отдолу. Ти от кои си?

11

Анонимен

преди 7 години

а така с техните камани по техните глави

10

Берлин

преди 7 години

Ко? Центърът на Дрезден е реално театър за туристи, пълен с кафета и ресторанти. Там немска реч почти не се чува, не само заради мигрантите, но основно заради туристите. А точно на нас дори не ни личи да сме чужденци.--------Не мога да споря, през Дрезден само съм минавал. Момичето ми каза, че живее там от 2013-та и че ПЕГИДА си правят манифестациите от 18 часа и покрай тях чуждата реч не се толерира. Съко каза, че двама нейни колеги са били пребити.

9

Анонимен

преди 7 години

"след 18 часа българите избягват да ходят в центъра. Не че нещо, ама скинчетата ги бият"Ко? Центърът на Дрезден е реално театър за туристи, пълен с кафета и ресторанти. Там немска реч почти не се чува, не само заради мигрантите, но основно заради туристите. А точно на нас дори не ни личи да сме чужденци.

8

Електорална единица

преди 7 години

Ухааа. Въййййй

7

Арм арм ген Гадорян

преди 7 години

Дет са вика - Пожара на бунта гори

6

Анонимен

преди 7 години

Аха, сега разбрах - тия са ксенофобите, а ония, които викат "Аллах е най-велик", докато ръгат с нож минувачите по улицата, са в амок или психично болни, горките.

5

Берлин

преди 7 години

Е, много ясно, че в Дрезден - развъдника на скинчета с олекотен умствен багаж и носталгия по соца, за който само са слушали от дъртите острилки. В началото на месеца летях до София с едно момиче, което живее в Дрезден и ми каза, че след 18 часа българите избягват да ходят в центъра. Не че нещо, ама скинчетата ги бият.

4

Анонимен

преди 7 години

KSENOFOBI SA USA ZIONOFASHISTITE KOITO NI KARAT PO 2-3 MIL. NASILSTENO BEJANZI NA GODINA VEVROPA PROTIV VOLIATA NA EVROPEIZITE DOLU USA ZIONIZAMA

3

Някой

преди 7 години

Защо да наричаме неизбежната самоотбрана "ксенофобски подбуди" ? За да ни платят ли?

2

Тони

преди 7 години

Оситата винаги са били по хард към друговерците,още от време оно !

1

Тъп Гущер

преди 7 години

Една приятна и уекинко позитивна новина. Хаберлер от Германистан