13

Анонимен

преди 7 години

А ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НЕ СЕ ЛИ КРАДЕ ЕЛ.ЕНЕРГИЯ?!И АКО НЕ ЗАЩО ЕНЕРГОПРО УВОЛНИ В КРАЯ НА МАРТ ДВАМА ЕЛ.ИНЖЕНЕРИПО BTV СЪОБЩИХА ЗА ТОВА/съвсем кратко в новините/,ЧЕ СА МОНТИРАЛИ СПЕЦИАЛНИ УСТРОЙСТВА КЪМ"ПОДБРАНИ"ОТ ТЯХ ЕЛЕКТРОМЕРИ,ЧРЕЗ КОИТО ОТ РАЗСТОЯНИЕ /чрез Интернет/ ПРОМЕНЯТ,КОЛИЧЕСТВОТО ИЗРАЗХОДВАНА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ НА "ЖЕРТВАТА",РАЗБИРА СЕ В УЩЪРБ НА КЛИЕНТА!АЗ СИ ИМАХ РАБОТА ПО ВЪПРОСА,ПИСАХ ЖАЛБИ,НО НА ВАЖНИ ВЪПРОСИ ОТГОВОР НЕ ПОЛУЧИХ!ИМАХА НАМЕРЕНИЕ ДА УДВОЯТ ДВОЙНИТЕ СМЕТКИ И БЕЗ ТОВА!

12

Анонимен

преди 7 години

3,5% от възрастните хора са си направили фирми които не работят но никой не може да излезе от калта в която е влязъл защото е твърде скъпо да се отскубнеш от хватката на държавата мащеха и нейните ненаситни копои.

11

Мутренска демокрация

преди 7 години

А примера със земеделието е пълен абсурд, 10 човека са превзели землищата на повечето населени райони в страната и получават милиони всяка година субсидирана помощ :D А този който ми пика на бизнеса съм сигурен, че живее в София и работи за чуждестранна компания :D

10

Yior

преди 7 години

Bg firma na 100 godini?!:-) bg firma na 70 godini?! Bg firma na 50 godini?!:-) bg firma na 150 godini?!:-)

9

Мутренска демокрация

преди 7 години

До Пикам ти на бизнесаПробвай с частен бизнес в провинцията, напълно легално и честно спазвайки всякакви закони и разпоредби на страната, да видиш колко е весело да играеш по правилата и да нямаш политически чадър над себе си :D Почти всеки месец ти пращат проверки, следят те неотлъчно, за най-малкото нещо са при теб да ти кажат, че ще те затворят, даже понякога ти го казват без да има каквито и да е нарушения от твоя страна, и да си перфектен :D Докато други си мутреят на воля :D

8

Мутренска демокрация

преди 7 години

Хубаво е, че се опитвате да внесете позитивизъм сред хората, които не знаят за каква мутренска простотия става въпрос в страната, особено преди избори, ама реалността и последствията от това след 10 години ще е нещо напълно противоположно на илюзията, която се опитвате да наложите днес. 1 град, няколко курорта, останалото мизерия, разруха и простотия породена от липсата на образование и каквато и да е симбиоза с обективната реалност на космоса.

7

Умиращ от глад

преди 7 години

Умиращите от глад пенсионери имат и бизнес.Оня ден пък умиращите от глад българи се прибраха от почивка в Гърция.В началото на месеца пак бяха ходили там.Абе мани, държавата загива.В предсмъртната си агония завлича и Франция, като я измества от традиционни за нея пазари на зърно, защото умиращите от глад земеделци са произвели тази година 5300000т жито.Умиращите от глад производители на лавандула пък са произвели най-много лавандула в света.Ех.... едно време колко беше хубаво!

6

Пикам ти на бизнеса

преди 7 години

До Мутренска демокрация Какъв ти е бил бизнеса и бачкането 20 години от тъмно до тъмно та едвам кола на 10 години си си купил бе?Аз само с една заплата имам 2 коли на по 10 години.

5

Червена демокрация

преди 7 години

До Мутренска демокрацияЯ кажи един кмет, който преди мандата си е бил никой понеже аз живея в такъв град, в който откак се помня кметовете са все дърти комунисти или синове на дърти комунисти.

4

сминдух енд чесън

преди 7 години

Имат!Мятат пари през балконите,без фискален бон и да плащат данъци на държавата.

3

Мутренска демокрация

преди 7 години

В следващите години процентите ще стават все по-малко. Ще остане само една София и тва е. Повечето нормални и кадърни ще са се изнесли на запад. България ще затъне още повече без липса на всякакви условия за развитие и модернизация.

2

Мутренска демокрация

преди 7 години

Просто "бизнес" средата в България е такава, че не се позволява тези проценти да бъдат повече от 3.5.

1

Мутренска демокрация

преди 7 години

Няма как да се конкурираш с хора, които преди началото на мандата за политик, министър, кмет и т.н., са били никой, най-обикновени простаци, а след няколко години мандат вече имат апартаменти, вили и скъпи коли дошли сякаш от нищото, най-лошото - простаци с пари, а ти 20 години си се спуквал от работа с твоя бизнес, работил от тъмно до тъмно, без да си бил част от нито една политическа престъпна групировка и си бил честен, и изряден винаги, едвам си позволяваш кола на 10 години :D