13

Плавник

преди 7 години

А след като цените за терминиране (разходите за пренос на глас/данни през мрежите на други оператори) се изравниха в ЕС защо, когато съм в роуминг моя оператор ще заплаща тарифата на оператора, който ползвам в чужбина? Работата на ЕК както и на всяко друго правителство по света е да осигури печалба на определени корпорации, които инвестират в политическото му бъдеще. Ако французин използва българска СИМ във Франция, разбира се, че трябва да го глобят, но ако аз си ползвам СИМ във Франция защо?

12

Евролюб

преди 7 години

До Анонимен 7А на метро возите ли се, по магистрала караге ли, вода от чешмата пиете ли, кучето в новата градинка разхождате ли. Противно на очакванията ви това не са подаръци от ГЕРБ, а подобрения в качеството на живот на българина, постигнати единствено с европейските пари

11

Бял Данъкоплатец

преди 7 години

За пореден път разбирам,че Евросъюза е създаден да гарантира ниво на печалба на корпорациите и монополистите.

10

Магазинера

преди 7 години

До Анонимен 8Да охераторите саогати обаче ЕК нищо не може да им каже, защото освен евтин роуминг обещава и 5G мрежа до 2025г, а тя няма как да стане без инвестиции, така че основното право на потребителя е да плащасъс или без Евросъюза

9

pedro

преди 7 години

Цените в ЕС ще паднат вероятно, защото въпреки правилата за "честното" ползване ще има много хора (предимно бизнес), които ще заобиколят правилата. Бай *** само чака да дойдат да му предложат пари за карти на негово име. Или фиктивна местна фирма може да купи пакети с карти, които после да си се ползват в ЕС.

8

поредната глупост

преди 7 години

Поредната тъпотия на ЕК! Ще е по-лесно, ако се изравнят цените във всички страни. Кой и как ще тълкува и прилага правилата за "честна игра"!? И дали в цялата патаклама операторите няма да се изхитрят да закриват телефони и да си присвояват сумите по сметките им в своя изгода...!?Какво означава "съществен трафик" в странат-първоизточник? Аз искам да съм свободен човек и да мога говоря когато и колкото си искам, а не колкото иска ЕК или оператора!

7

Анонимен

преди 7 години

Към мобилните оператори жал и състрадание да нямате - те така или иначе са неимоверно богати, бълха ги ухапала с тези нови разпоредби за роуминга, те си избиват печалбата за има няма 1 ден в месеца, хич не ги бърка че роуминга ще поевтинее. Обаче съм сигурен, че ще измислян нещо ново, за да доят абонатите, някаква дупчица в закона и пак ще дебелеят и забогатяват на наш гръб. Говорете си спокойно а като ви пратят тоя SMS предупредителен, просто SIM картата на *** и край.

6

Анонимен

преди 7 години

С каквото и да хванат евробюрократите, накрая все излиза гойно. Проверено за 10 години членство в ЕС.

5

Анонимен

преди 7 години

Както винаги съм казвал - вместо да изравнява роуминга ЕС трябваше първо да изравни минималната работна заплата и пенсия. Това е едно от условията за оцеляването му. Но очевидно брюкселска чиновническа клика е толкова заслепена от алчност, клерикализъм и високомерие, че е загубила преценка за ситуацията и представа за реалността.

4

Анонимен

преди 7 години

А някои турскоговорящи роми от 2-3 села на Делиормана имат по 50 карти за телефонни измами на турски бизнесмени. Парите се внасят в банкови сметки. Имат 3-4 етажни къщи. Ако стане фал и унищожават картата. Не работят, 24 часа мислят за телефонни измами. Понеже се прочуха с Бг карти и вече "работят" с румънски. Имат квартири за тази работа в Гюргево-Румъния. Данъци няма, никой "копче" не може да им каже.

3

Много чело

преди 7 години

До Анонимен2Новите ще са по-евтини и на вътрешна българска тарифа ще може да се говори в Англия например, практически безплатно

2

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ПРЕДПЛАТЕНИ КАРТИ МОЖЕ ДА СИ КУПИШ НА ВСЯКО КЬОШЕ ОТ КАЛОТИНА НАВЪН И ТО ЗА НЯКОЛКО ЕВРО С РОУМИНГ ЗА 15 ЦЕНТА НА МИНУТА.

1

agori

преди 7 години

ще го измислят те няма да оставят кокала.