74

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СА ПРЕДАТЕЛИ. ЗА КАКВА ПОДКРЕПА НА ИРИНА БОКОВА МИ ГОВОРИТЕ? БОЙКО БОРИСОВ, ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ ПСИ ХОТО АНДРЕЕВ, КОМПАНИЯТА НА "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ" И САМОЗВАНЦИТЕ НА Т.НАР. ПРОТЕСТНА МРЕЖА - ВСИЧКИТЕ СЪТВОРИХА ТОЗИ ОТВРАТИТЕЛЕН И ГНУСЕН СЦЕНАРИЙ.СЕГА АЗ ДА ВИ ПОПИТАМ - КОЙ ВИ ПЛАТИ; ОТ ИМЕТО НА КОГО ГОВОРИТЕ, КОЙ, КОЙ КОЙ...

73

Стефан

преди 7 години

България трябваше да предложи някой от демократичните среди, например Надежда Михайлова, а не от комунистическите фамилии. Не забравяйте , че комунистите след 9 - ти клаха българския народ тъй както турчин не го е клал!!!!

72

Анонимен

преди 7 години

Ирина Бокова е изключително достоен кандидат. Резултатът е благодарение на българската "подкрепа". Няма по-продажна нация от нашата. Ще сложим човека на Меркел - началника на Бойко и под ло гата на САЩ.Тази, която е удобна и която е обещала да настанят бежанци в България. Вината за резултата на Ирина Бокова е изцяло на българското правителство начело с Бойко Борисов, който не я подкрепи, който не взе марки срещу "доносите, които бълваха от неговата партия".Предатели.

71

nina

преди 7 години

Пиша и още се чудя защо го правя?! От предните коментари струи злоба, завист... Къде ви е българското достойнство?! Става въпрос за международен пост, и то не какъв да е!-защитете, подкрепете нашия кандидат, та светът да види, че България стои зад него... Но, не би!!! Ние, с нашият манталитет трябва да оплюем всеки, който е дръзнал да е над нас!

70

гоце с 3 пера

преди 7 години

Сатрапската щерка Бокова май ще ходи да копае картофи и да пасе овце ?Гоцето Седефчов да става резидент на Сибир доживот, а сатрапската щерка Бокова другарите да си я изберат за преЦедател на БРИКС !Днес е един щастлив ден за световната демокрация !

69

човека на Путин

преди 7 години

Хайде Боково стига си шетала в злия империалистически запад. То развращава и деморализира.Прибирай се в България.

68

Анонимен

преди 7 години

Колко жалко......а тя самате си беше повярвала че е родена за този стол.......Ах мечти,мечти къде е вашата сладост.......

67

Анонимен

преди 7 години

Не беше морално да я предлагат. Нейните родствени връзки, брат който поема вината с мезета и син Георги който опозори фамилията като крадец на коли.Ние знаем че всички социалисти са за затвора, но защо трябва да го научава и света.Тази жена е позор за България и трябва да се оттегли.

66

Анонимен

преди 7 години

Не 6та а 60та трябва да е тази гну-сна комунистическа мъ-рша. Падай в трапа уро-дливо партийно създание!!!

65

любозар

преди 7 години

и това и е много,на тая кощрамба,да се кандидатира за председател на кремъл като е толкова много кадърна,в крайна сметка ай стига с това оон,това е една безполезна паразитна организация

64

Анонимен

преди 7 години

До АЙДЕ БОКОВА....ТъпаNарю, глей си тъпаNа! Бокова е шеф на ЮНЕСКО! Правиш ли разлика между ЮНЕСКО и Йонеску? Всъщност, ти не знаеш кой е този...

63

Гошо

преди 7 години

От кога ви го казват че протвате куц кон. Сега се гордейте с приницелноста на бойко. А и русия не подкрепя бокова недейте да лъжете.

62

Странджата

преди 7 години

не си никакъв хъш. Няма да допуснат БЪЛГАРИЯ да има генсек на ООН, а не Бокова. Кристалина губи автоматично, защото няма да има подкрепата на Китай и Русия(които след оттегляне на Бокова, вероятно ще се спазарят с Гутиереш). Малка България не може да има претенции за подобен голям пост. Това трябва да се реши на друго ниво, а не от Бойко Борисов. Ние имаме кандидат отговарящ на всички предварителни критерии, така че други са на ход а не България и Борисов!

61

Бокова струва ??

преди 7 години

Бокова срещу заплащане в кеш на служителите и в ЮНЕСКО ходи да открива я изложба, я нещо друго, напъва се да прави ПР, грозни изпълнения

60

хъш

преди 7 години

На някои другари така и не стана е ясно, че този комунистически фосил няма как да стане глава на ООН. Освен визия се изисква и интелект, от които това червено бабе няма, нито едното нито другото. Да бяха предлложили нашите *** например някой по грамотен интелектуалец или актьор. Каква е тази шамсия бе другри ненаяли се.

59

ами

преди 7 години

Браво на Ирина Бокова. Мисля, че за малка България нейното представяне е много достойно. Борисов не трябва да прави грешката да подменя българския кандидат, това ще предизвика грандиозен международен скандал и България ще излезе виновна за всичко.

58

аййй

преди 7 години

Бокова, не се предавай! Баща ти беше партизанин а Дядо ти свинар! Все отбрана рода имаш! С Нахалство и Простотия се стига далеч, научила си го вече. Пък да беше и с 20 , 30 годинки по-младичка, уйй на Батяя. Далече се стига с твоя занаят.

57

С Цецко§Цецка напред

преди 7 години

Приятел, Батбойко и Цецко отдавна постигнаха рекорди в разсмиването на света. Сега и Митьо Пищова да им пратим повече няма да ги разсмеем.

56

АЙДЕ БОКОВА....

преди 7 години

....НЯМА ВЕЧЕ "ВИНА" ......А И ЩАТСКИТЕ МЕЗЕТА СВЪРШИХА ......!БЕГАЙ ЗА МОСКВА , ЗА ДАНЕ СТАНЕШ И ТИ ЗА "МЕЗЕ" НА ХОРАТА ...ХА,ХА,ХАААААААА

55

Bill

преди 7 години

Айде Бокова, към Москва или Пхенян.