42

Анонимен

преди 7 години

"Омразата към бежанците ги превръща по-бързо в терористи"Интересно колко украински бежанци отидоха в ОАЕ, Саудитска Арабия, Катар, Бахрейн, Дубай... И колко от тях станаха терористи, след като не им дадоха казани за варене на алкохол и не им построиха кръчми. Също и църкви. Докога ще викате на всеки мамун бежанец? Напълнихте Европа с тарамбуки, след като съсипахте икономиките на по-бедните страни. Скоро вместо пари можем да използваме листа, след като задокеанския балон се спука.

41

Некъф луд

преди 7 години

Не с химическо а със ядрено оръжие трябва да ни тряснат брадатите за да се осъзнаят толерантните меки китки от европа.

40

Анонимен

преди 7 години

янките създадоха терористите ..икст да разрушат европа

39

Анонимен

преди 7 години

До Ха така...Айде пак Америка, що не Русия

38

Анонимен

преди 7 години

А ТЕЗИ САМОЛЕТЧЕТА,КОИТО ПОСТОЯННО КРЪСТОСВАТ НЕБЕТОКЪДЕ СЪС СЛЕДИ,КЪДЕ БЕЗ СЛЕДИ НЕ ПРАВЯТ ЛИ ТОВА ОТДАВНА?!...ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ НЕОБЯСНИМОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА ВЪВ ВАРНА ДОРИ,КОГАТО НЯМА ТРАФИК/през нощта напр./ОТДАВНА МИ СЕ ИСКА ДА ГО СПОМЕНА! И СТАВАШ ЗЛЕБОЛКИ,ВИЕНЕ НА СВЯТ,ПОДУВАНЕ,ТРУДНО ДИШАНЕ И Т.Н.?!СИМПТОМИ ОТ РАДИАЦИИ ОТ ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ,ОТДАВНАГОДИНИ!МЛАДИ ХОРА СЕ РАЗБОЛЯВАТ,УМИРАТКЪДЕ ИНСУЛТИ,РАК И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ,АГРЕСИЯ,УБИЙСТВА,САМОУБИЙСТВА,ПОБОИЩА! КАКВО ПРАВИТЕ С НАС?!

37

Анонимен

преди 7 години

Номер 42 под "бг" - това еамериканско трoлчe.

36

Философ

преди 7 години

Тия бежанци като ги гледам...само гледат за ЗОБАТ ...освен това приоритет им е да си купят хубави дрешки и обувки които да им стоят добре?!Не работят грам...И само гледат да издебнат някоя изморена жена която бачка на магазинче и да я трескат...

35

бг

преди 7 години

Няколко дни преди химическата атака еврейския демон Лари Силвърстийн (ешкиназки сребърен камък) ще купи мястото и ще го застрахова от .......химическа атака.

34

бг

преди 7 години

Израелските тайни агенти от Моссад вече изучават местата,където химическите оръжия трява да бъдат използвани.

33

бг

преди 7 години

Следващият атентат в Европа ще бъде с химическо оръжие-ако европейските държави решат да създадат собствена армия,разделена от САЩ.

32

бг

преди 7 години

В тази статия по никакъв повод не се споменава Джордж Сорос (неистински евреин),а трябва.

31

алтернативата е

преди 7 години

до 37 да им бъдат анулирани паспортите и отнемано гражданството . така няма как да напуснат териториите на идил просто защото няма да имат легитимни документи за преминаване на границите.и за бежанци няма да могат да минат защото ще бъдат информирани граничните власти.

30

Еразъм

преди 7 години

Не разбирам каква алтернатива има за върналите се в Европа джихадисти освен затвора. Не съм съгласна да бъдат записани като студенти, както са направили с войниците след Втората световна. Просто трябва да се обособят отделни затвори за тях, за да не вербуват криминалитета

29

Под фереджето

преди 7 години

500 деца, родени от насилени жени Ракка, които са възпитавани като джихадисти. И какво е бъдещето на тези деця

28

И ди оти

преди 7 години

Краварите и европейката "демокрация" инвестираха миларди,за да разкулачат Либия,Ирак,Сирия,Авганистан и пр., да наложат своята ценностна система и да заграбят ресурсите на тези държави.Ха сега кажете сладка ли е вашата попара?

27

странно

преди 7 години

до 27 как вие чужденците сте се разтревожили какво става с България !!! гледайте си вашите страни а България е на Българите ! какво право въобще имаш да казваш колко да става една чужда на тебе страна ?? вдигай си раждаемостта в твоята си страна

26

Анонимен

преди 7 години

АБЕ НЕКА ГЪРМЯТ,ПОНЕ ЩЕ ИМАМЕ ПОВОД ЗА ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА ОСОБЕНО ЗИМАТА КАТО СА НАКУП В.НЯКОЯ ДЮНЕРДЖИЙНИЦА.

25

Анонимен

преди 7 години

Само стрелбата на месо и строгите мерки по границите ще решат проблема, като ги знам наще митничаре колко са алчни и подкупни ме е страх да си помисляя колко бусове с войска пристига.

24

До 28

преди 7 години

150000 са малко, поне 300000 трябват.

23

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е по границите да бъде разроложена обща Европейска Армия която да стреля на месо по нарушителите иначе няма да се спре.