18

БРАВО

преди 7 години

Трябва и Борислав да поеме македонското БФС , заедно със сина му , да го цани за Главен Вратар .Белким Футбола в БГ се отдели от Черното Тото .

17

vlady

преди 7 години

До фактЗащитата наистина е най-слабото звено, но и в нападение има проблеми - не е особено резултатно, разчита се предимно на индивидуални изяви, няма сработеност и общи действия.

16

vlady

преди 7 години

Петев е прилично грамотен треньор и ако го оставят да работи спокойно без излишни намеси от ръководството на клуба може да изгради нелош отбор и да постигне доста добри резултати пример - престоят му в Лудогорец. В националния отбор е постоянно подложен на натиск от БФС и му се пречи, за съжаление не е в състояние да се противопостави.

15

Анонимен

преди 7 години

Щастлив ден за БГ, скръбен за Динамо!

14

Готино

преди 7 години

Трябва бързо да му намерим заместник докато не са го съблекли и там...аз също съм за Любо Пенев,но очаквам нова изцепка от рода на Краси Балъков или Хубчев

13

Херцог Трън

преди 7 години

Тоя Петев е пълен ***! Давам им максимум 5 месеца на тия от Загреб и ще го изритат! Не за друго, а защото Петев е продажна марионетка. Няма да забравя как пускаше малката перука да играе ,при положение че имаше наистина добър врата в лицето на Владо Стоянов!

12

факт

преди 7 години

стига с тия празни клишета за подмладяване..трябва да играем с 15 годишни лив Щатите 1994 година играчите ни да не бяха на по 20 - празни приказки..няма млади няма стари - или играе или не

11

факт

преди 7 години

единственият проблем на тоя национален отбор е защитата - няма такава !!!а без защита - всяка атака е гол - както и става,защото....ами няма защита

10

vlady

преди 7 години

Най-напред трябва да се намерят читави защитници - защитата определено е най-сериозният проблем в националния отбор, в нападение има читави индивидуални изяви и понякога падат голове, вратарите Стоянов и Митрев са доста стабилни като цяло.

9

Анонимен

преди 7 години

До Бай ИванАми, виновен е!Никаква стратегия, никакво истинско подмладяване на отбора..никаква промяна в стила на игра.Да не говорим, че не ни убеди, че сам взима решенията кой да играе и кой не, в отбора.А, тези приказки за "който и да дойде, няма да стане" не ги приемам.В Албания, дойде един среден италиански треньор и ги класира на Европейското. С много работа.

8

Анонимен

преди 7 години

Най-готина от цялата статия е думичката "Специалистът" :)

7

Анонимен

преди 7 години

Айде спаси се и Петев! Крайно време беше

6

до 2

преди 7 години

И чичовото, и дедовото все тая. Футбол се прави с интелигентни треньори и футболисти.

5

Бай Иван

преди 7 години

Не мога да разбера какво ви е виновен Петев за състоянието на националния отбор по футбол. Вие давате ли си сметка че ако ще Гуардиола да стане треньор, пак ще сме на това дередже.

4

naco

преди 7 години

КОЙ кого ОСТАВЯ обаче ни се струва,че НЕ е много ЯСНО

3

Психодиспансер

преди 7 години

Оххххххх пу пу пу де късмет. Ако може да им трансферираме и Перуци ще отдъхна напълно

2

BURZUM

преди 7 години

Чичовото да поема МОМЧЕТАТА!

1

Ангел

преди 7 години

Прекрасна новина.Да се маха от националния отбор.Но що ми се струва че до зимата ще гледаме 2-ри епизод на сериала "Събличай" любезно продуциран от Хърватите!