101

Български син

преди 7 години

С вас съм момчета , с моето мачете ще подкрепим похода . ЗА БЪЛГАРИЯЯЯ !!!

100

РОССИЯ

преди 7 години

това бе желанието на баба меркел .а чичо сем излюпи тези терористи и развали ес икономика най напред с санкциите за русия после десерт със бежанците с един куршим два заяка.а господата българи някои си защитават меркл и сем

99

Анонимен

преди 7 години

Време е да кажем на ***, ч няма да могат повече да ни се качват на главите, изпълнявайки тъпотиите на стари и нови господари и паридатели.Писна ми от КОРУМПЕТАТА тип "КОЙ"!Пеевци, БКП-вци, ***, Дриспесари и лютфита... всякакви знайни и незнайни простако-крадливци е време да се омитат, докато са още здрави и цели!Писна ни!!!

98

Анонимен

преди 7 години

На Сто4на Гара има магазин Промаркет до Барза Помощ.2-3 пьти в седмицата пазарувам от там и винаги там висят бежанци и даже жена ми не иска да пазаруваме оттам заради тях.А ПОЛИЦАИ там в района никога не сьм видял

97

Анонимен

преди 7 години

До АнонименУважаемые русскоговорящие господа,Бате, на руски се казва ПОДДЕРЖАТЬ

96

Анонимен

преди 7 години

До ПоручикаЩе го кажеш ли на Гинка Чавдарова, секретар на националното сдружение на общините? Тя явно не е чула такова нещо

95

Анонимен

преди 7 години

Днес минах през Сточна гара. Десетки и десетки момчета на възраст 20 години макс, с раници, явно заминават за някъде. Полиция нямаше

94

Петър

преди 7 години

Не съм минавал скоро през квартала. Не съм изненадан от коментарите. Те обикновено са крайни и обикновено са на щатни коментатори. Но тона на статията ме изненада и то неприятно. Тя няма никакъв елемент на обективна журналитика. Тя е явна покана и насъсване на хората. Вероятно няма да повторя да чета статии на този вестник скоро. А на щатните - пишете, какво друго полезно можете да направите.

93

Поручика

преди 7 години

БЪЛГАРСКИЯТ народ не е упълномощавал който и да било да заселва на БЪЛГАРСКА земя чужденци. БЪЛГАРИТЕ не са поданици! БЪЛГАРИТЕ са СЮЗЕРЕН, който решава какво да прави със земята си. Всеки НАВ-ЛЕК от политическата власт, избран с парите на олигарси, с парите на чужди посолства и с гласовете на ***, който се изживява като господар на БЪЛГАРИТЕ може да очаква ПРОТЕСТ, ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ И БУНТ!

92

българка

преди 7 години

Така, да се изясним - тези родни полицаи получават заплатите си от нас, от където и да го погледнеш те са длъжни да защитават нас, българските граждани. НАЛИ ТАКА ? А защо защитават и прикриват чуждоземните престъпници ? Защо за българите има палки и затвори, а за тази с-*** няма ? ЗАЩО ?!? ДОКОГА ТАКА ? Министърката и бат ББ се движат с бронирани коли, охраняват ги..... Нас, електоралните единици никой не ни охранява. Ние и нашите деца вървим по улиците, нямаме бронирани коли.

91

Кравар

преди 7 години

До azОткъде каза, че минаваш повелителю на дизела ? С колата ли минаваш ? Дрогираш ли се и с какво повелителю на дрогата ? Или си просто един *** купен за 1 коричка хляб !

90

AZ

преди 7 години

Има човек има проблем ................... ,мисля тази фраза я знаете всички

89

az

преди 7 години

Пълни глупости, всеки ден минавам от там за работа, няма нищо подобно.

88

Анонимен

преди 7 години

Уважаемые русскоговорящие господа, Предлагаю подкрепить данную инициативу и присоединиться к "Национальному сопротивлению", так как настала пора положить конец незаконному распространению мусульман .

87

osterhase

преди 7 години

BRAVO momceta ! Napred kam furnata za hleb! Ne triabva da se zabravia Che mnogo ot tiah sa psihicheski bolni koeto nee nikak priatno ili smeshno no Pravi vsiakakva integracia nevazmojna!

86

Национална съпротива

преди 7 години

Точно такива хора трябват на загиващата България- некомпрометирани, целеустремени, идеалисти! Не като ония патриоти-ментета, дето направиха от родолюбието доходоносен бизнес и сега пак са на избори. Трябва да се изметат и те със все нелегалните иностранци, защото иначе на страната ни не и остава много!

85

Браво!

преди 7 години

Браво, "Национална съпротива"! Въпреки че е работен ден и съм на 160 км. от София ще намеря начин да дойда. То това не се трае не само около Лъвов мост, а вече е повсеместно!

84

Анонимен

преди 7 години

Нищо няма да направите. Най много някоя глупост, която ще оризили още повече България.

83

до 3

преди 7 години

Спризив "Да освободим Лъвов мост от ислямистите", няма да съберете много хора!"Ако си спомним историята , на 9.9.1944 г.др Т.Живков превзема полицията( тя и сега е на Лъвов мост) и прави преврат( реворюция и както искате).С две думи взема власттаЛъвов мост и сега е стратегическо място Интересно защо полицията пасува

82

Анонимен

преди 7 години

Фандъковаааа, извади си главата от зад..ка