22

анонимко

преди 7 години

До Врабчене е хвалба, но нямам намерение да се оправдавам пред фалшив патос пред целия свят. За някой хора е по важно да дадат всичко което могат на близките си хора, а не бройката. Вместо да давате акъл правете деца (задължително над 3!) , а не пишете по форуми какво трябва и какво не!

21

BG

преди 7 години

До menАко нямаш деца по добре не коментирай

20

Анонимен

преди 7 години

Бабата си я бива на първо четене.Много е запазена и се предполага че ще свърши работата която се очаква от нея.Тя ще ги отгледа и въспита нооооо,ще трябват и пари и това е задължение на държавата.Ама тя нашата държгава нали знаете ............?

19

Анонимен

преди 7 години

А,бе няма ли най-сетне да направят нещо тия в Министерския съвет за поданиците на тая територия или пак Путин е виновен.Само това семейство ли е в беда-стотици хиляди тънат в мизерия.А един бабуин обещава светлото бъдеще...то е някъде там където свършва земният си път последният му поданик.

18

MAKEDON

преди 7 години

I ... tuka sme podobri od vas Bolgari sekoja majka so 2-3 deca dobiva dozivotna penzija.

17

vivian

преди 7 години

Майката, лека и пръст, е постъпила много безотговорно. Сега вместо едно сираче, има 2 сирачета. Което пък усложнява живота на бабата и дядото още повече, щом и бащата не помага. Можела е да абортира, да се бори за живота си, още 1-2 години а защо не и повече, да е с по-голямото детенце. А сега какво?

16

анонимко

преди 7 години

честито, обрече сега две деца на мизерия до живот. Това не е отговорна постъпка. Аз имам две деца и жена ми направи аборт с третото, защото в момента не може да му се осигури адекватна грижа със здрава майка. Ако жената не е била в терминален стадии, това е престъпно спрямо тези деца - да отрастват с 60лв за храна на месец, много умно. И туй като не могат да ходят на училище е вероятно да станат престъпници един ден

15

ники

преди 7 години

За мигранти плащат милиони от нашите пари.Трябва тази организирана престъпна група ГЕРБ да се измете

14

Би

преди 7 години

От така написаното в статията се вижда, че бащата не струва и проблемите не са заради болестта на майката, самият факт, че още не е припознал детето е показателен. Добре че поне бабата и дядото са отговорни, което не може да се каже за родителите.

13

чичъ

преди 7 години

Е това е България.За некво 2-ва камиона с играчки, дрехи а кво ли. А за това детенце пищо. То носи ген такъв какавто ни е нужен за за дй оцелеем катъ народ. Само се замислите майка му какво решение е взела и ква смелост се иска. Е няма и това. Ние самите ще се довършим и без араби и ***....

12

Тони

преди 7 години

Защо съдите без да знаете подробности? Може да е било нормално семейство преди заболяването. Мъжа може да се е пропил покрай всичките тези проблеми, а на майката да са и казали, че дори при лечение няма големи шансове. Проблема е съвсем друг - има кой да се грижи за тези деца, но държавата не си върши работата. Имали са нещастието да се родят със светла кожа в една тъмна държава.

11

Анонимен

преди 7 години

Няма да му е лесно на малкия. Сега трябва да докаже, че е заслужил саможертвата на майка си.

10

До 15

преди 7 години

Човека е написал ироничен коментар.

9

Анонимен

преди 7 години

Най ме е яд на бащата, типичен безотговорник алкохолик, ако беше читав историята нямаше да е толкова тъжна. Да направят всичко възможно да плаща издръжка,стига все държавата да е мащеха !

8

Социала

преди 7 години

Съжаляваме,тези деца не отговарят на изискванията за помощи и няма да получат нищо.Минимални изисквания са: да са плод на кръвосмешение,майката да е малолетна и неграмотна, да имат минимум 5 полубратя и сестри от различни бащи,никой до 9-коляно да не знае български, никой от фамилията да няма дори и 1 ден трудов стаж.Както виждате няма как да пренебрегнем факта,че тези изисквания не са спазени.

7

Анонимен

преди 7 години

Нямала е пари да плати на онкото и разходи по транспорт и дни в болницата.

6

сминдух енд чесън

преди 7 години

Да не дава Господ ,човек за избира между живот за детето си или за себе си,така че не пишете глупости.

5

mda

преди 7 години

Поредните "съдници" от своята морална "висота" ще кажат, че това не е правилно или неморално или не знам си какво още, но истината е, че желанието да дариш живот понякога е по-силна от това да запазиш своя...

4

Анонимен

преди 7 години

Героично е да го махнеш и да се бориш за живота си в името на вече роденото си малко дете, пък ако е писано по- натам ще имаш и други здрави деца със здрава майка .

3

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно съм съгласна с номер 1. Да забременееш от мъж, който явно не му пука, че накрая да рискуваш и живота на детето си и за капак да го оставиш сираче. Какво геройство само! По-скоро невероятна глупост!!!