35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Ех, Динко, Динко, ти трябва да станеш президент, вместо да понасяш ***, лицемерни, нагли, безочливи антибългарски коментари от страна на *** и продажни политици, журналисти, паразитни НПО-та и тем подобни користни твари.

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18До тебе - може, питай майка си или комшиите, те ще ти разкажат. Вепроятно на това се дължи стремителното промиване на мозъците на ***, които да се хванат за "родството" ни с афганистанците. А може пък и да е наследено генетично увреждане на мозъка ти вследствие на дъвченето на бетел и опиум от прадедите ти. Щом сте си родА.

33

Анонимен

преди 7 години

До Не се ядосвайтеА ти, *** бавноразвиващ се, си роден в оная комунистическата, фалирала България, ял си хляба на тия, които сега са пенсионери, и сега им ядеш парите, нефeлна твар. Разчиташ на това да излъжеш някой пенсионер по телефона, но те станаха рядкост, затова плюеш малoyмия срещу възрастните. Но скоро законът ще ти почука в 6 ч. сутринта на вратата. Приготви си дебело бельо.

32

Не се ядосвайте

преди 7 години

Нашите пенсионери си дават парите за Тото и на Ало-измамници, работили са за фалиралата комунистическа България, гласуват за БСП - е, как искате да имат пенсии като западняци?Сами са си виновни!Ако тези мръссни мигранти са под контрол няма проблем, ще ги върнат у тях си.Ще ползваме европейски пари за храната, има такива авоари в Европа.

31

Анонимен

преди 7 години

бежанците изядоха главата на баба меркел и така на боко колко и да приказва празни прикакски и обещания

30

Анонимен

преди 7 години

Баба ми изкарва със 150 лв месеца, в което и е данъци на къщата, храна, ток, вода и всичко което всеки човек може да се сети.това са по 5лв на ден!а тези изедници получават по 20 без да са положили грам труд за страната.х4, което е повече дори от средната работна заплата, без да работят....

29

Да

преди 7 години

А в същото време няколко стотин хиляди български пенсионера едвам оцеляват с по 200 лева.Гнус ме е от цялата ви скапана система!

28

Анонимен

преди 7 години

Тъпотията на управляващите е безкрайна. И не само на нашите, а и на цяла Европа.Втори такъв казус: Районният съд в Цареви съди по 14 пъти едни и същи каналджии - афганистанци, на които се дава пак и пак услован присъда (14-17 пъти). Защо след като сте ги хванали веднъж не сте ги вкарали в затвора??? Нали първо имат условна присъда за незаконно минаване на българо-турската граница?Държава - разграден двор!Страхливи съдии, а можге би и подкупни!Нещастен, беден, подигран народ!

27

Анонимен

преди 7 години

Тъпотията на управляващите е безкрайна. И не само на нашите, а и на цяла Европа.Ето такъв казус: Бежанец с условна присъда на 6 месеца затвор за незаконно преминаване на българо-терската граница. След това 30 пъти сърбите га хващат на българо-сръбската граница и ни го връщат. И нашите убавци пак го настаняват в лагер от отворен тип. Нали има условна присъда, която е нарушил - защо не е в затвора, е на свобода?

26

gtf

преди 7 години

До гешев 31 прави 40 млн. лв. но и това не е малко, като се има в предвид, че това не са бежанци а мигранти, от които повечето са платили по няколко хиляди евро на каналджии - сума, която за много българи е мираж.

25

+

преди 7 години

Каквото остане като се наядат да го хвърляме на пенсионерите, да не ходи зян?

24

гешев

преди 7 години

Управляващите ви лъжат бе! И то на едро!На всеки бежанец на ден разкладката е 22 лв и това прави: 10 000 х 22= 220 000 лв на ден! А за шест месеца сумата за храна на амуджите е: 400 000 000 лвАми квартирни и здравни?Ами бързо се събира милиард!група кан Телериг

23

въпрос

преди 7 години

А за социално слабите пенсионери, които с двете си ръце цял живот са давали на тази държава, колко милиона лева са предвидени за храна? Щото със 100-ната лева пенсия едва ли им остават много за храна, след като си платят тока и лекарствата...

22

Анонимен

преди 7 години

А бабите и дядовците с малките пенсии да оцеляват както могат.

21

Професор

преди 7 години

Марш в Сибир комунист!

20

Анонимен

преди 7 години

"ПРОФЕСОРЕ"-ДЕЖУРНОТО ДЖУРНАЛИСТЧЕ НА КОМПЮТЪРА НА "ДНРИС.БГ"САМО ДА ТЕ НАБАРАМ СЪВСЕМ ЩЕ ТИ ОМЕКНЕ ГНИЛАТА ТИКВА!

19

Професор

преди 7 години

Само така Бойко! Мачкай кyмaнизитe!

18

ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ

преди 7 години

ДА ГИ НАХРАНИМ СЪС СВИНСКО , ФИЛИЙКА С МАС , ПАСТЕТ ОТ *** И С ТОВА, КОЕТО ЯДАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ НИ И 70% ОТ НАРОДА НИ !!!!! СЪС СЪЩАТА РАЗКЛАДКА - 3ЛВ. НА ДЕН !!!!! ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ ДА ВИ ............. !!!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Takav tap narod kato nashiq nqma nikade po sveta. Ne mislite nishto. Kakva e tazi omraza, nie ako bqhme v tqhnata situaciq, dali shtqhte da mislite pak po sashtiqt nachin. Ne ste nauchili da spodelqte. Ne ste hora. Nikoi nqma da ostane kol na tozi svqt

16

Анонимен

преди 7 години

ИСТОРИЯТА ЩЕ ЗАПОМНИ ТИКВАТА ПОД ПРЯКОРА-***!ЖАЛКО ЧЕ Е МАТРАК ИИ МЪЖКА БЮБОВНИЦА И НЯМА ПОКОЛЕНИЕ ЧЕ ЕДИН ДЕН НАРОДА ДА СИ ОТМЪСТИ!