79

Стефанов

преди 7 години

Очевидно предишните коментари - 91 до 98 - са писани от един и същ човек. Да се смееш ли или да плачеш...

78

Анонимен

преди 7 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката.

77

Анонимен

преди 7 години

Втората българска държава била куманска и щяла да се разпадне на части, ако не била Османската империя да запази целостта й.

76

Анонимен

преди 7 години

"...българи и турци са едно племе, те са тюрки. Българите и турците са от един корен, те са живели община до община в един исторически период..."

75

Анонимен

преди 7 години

Атака използва турски символи, защото нямат друга история.

74

Вдъхновен възродител

преди 7 години

Днес султаните Мурад и Баязид се отказаха от маймунските си имена и приеха да се върнат към великата българска цивилизация,като се окичиха с истинските имена Бай *** и Мутрояд.

73

cCc

преди 7 години

Братята Българи ще се влеят във великата Турска (Туран) нация.

72

Анонимен

преди 7 години

Този път ще има "възродителен процес" за българите. Ще е се върнат тържествено към истинските си турски корени. Ще свърши вековното им лутане!

71

Един от Северозапада

преди 7 години

Бас държа,че полицаите чак сега саразбрали, че натози булевард нощем има сводници и ***, и са силно изненадани от това, но обещават, да вземат строги мерки. Под строги мерки да се разбира, че ще ги предупредят, 2-3 дена, докато се успокои обстановката, да не излизат "на работа", за които няма да им взимат комисионна.При нас е същото- в центровете на градовете, на входовете и изходите, съвсем явно, но полицията нищо не знае по въпроса. Виж, ако се готви стачка някаква-знае се всичко...

70

qwerty

преди 7 години

Пак ти казвам,че както се очертава в твоите дни,можеш само да видиш как Турция изчезва от картата на Света.България,въпреки това което се случва и прогнозите които се дават,ще я има докато има държави на тази планета.

69

Жибор

преди 7 години

Възрозителният процес у нас все още не е закъснял- той тепърва предстои да се направи,но този път по неотменен и всеобщ задължителен закон! От него може да бъдат освободени само помаците и македонците,които са от нашата българска народност!

68

qwerty

преди 7 години

Вярно е че в България т.н."възродителен процес" е бил много закъснял и неправилно изпълнен,за разлика от Турция и Гърция,където още от началото на миналият век,всички новородени българчета са били кръщавани,съответно с турски и гръцки имена.Но да сменяш имената на възрастни хора е вече съвсем неправилно.

67

Божил

преди 7 години

До 1944 г. в България имаше не повече от 100 000 роби (пардон,роми) и 7 млн. Българи. След комунизма,който свърши в 2014 г.,в България има 1 млн. роми и 5 млн. Българи. Познайте за кого е работил комунизма!

66

Анонимен

преди 7 години

Старото име на ромите е ромби,което значи "роби". Роби от Египет,които са се наработили за 5000 години напред,затова сега ги мързи да работят.

65

Български Саракт

преди 7 години

Според един мръсен гербер, от село Ресен, великотърновско, шеф на Комисията по култура, важното е да няма комунизъм;))) всичко останало, може да се случва.

64

qwerty

преди 7 години

След 20 г. ,Турция и турски народ няма да има.Не че аз така искам,ама на там върви света.Не е късно процесите да бъдат спрени,но като гледам те се задълбочават.

63

42

преди 7 години

До ЯстребА турците не смениха ли имената и вярата на стотици хил. и милиони българи, но Господ вижда. Ще изгубите последната битка за света, т.нар. мюсюлмани и ще платите тежко за дивотията и садизма си.

62

Анонимен

преди 7 години

До 77: Не, вие ще емигрирате, защото на запад още не са се свършили будалите политици, дето ви дават помощи за да живеете на техен гръб.

61

питащ

преди 7 години

добре де къде са националистите ни?що не направят акция срещу наглите ***,ще си отговоря сам националистите ни са там където бяха ,когатомакедонския миленко строшипаметната плоча ние нямаме националисти имаме само стадо мишки,борещи се топли местенца в парламента

60

...

преди 7 години

България принадлежи на на ***, българите умряха или емигрирах...