22

Анонимен

преди 7 години

АКО ГИ БЕШЕ УБИЛ КАК ЩЕШЕ ДА ИМ СЕ "ИЗВИНИ"?!...

21

Анонимен

преди 7 години

Тоя *** недодялан, който ми е и набор е бил 100% надрусан или пиян или и двете. Щом си признава за скорост от 20-30 то е минимум била 45-50+. Това обяснява и неадекватните му действия"не ги видял" еми кьорав карти не играе, какво правиш зад волана? После избягал с *** гас спукал гума със 120+ изгубил контрол и се ударил в стена, иначе как се губи колтрол при нормално градско каране при спукана гума?После си легнал да отспи и изтрезнее пък взел чичо да се извинява. Мrъsna doлна гаdna ytaйка

20

Извънземен

преди 7 години

Колата била поднесла, бил карал с 20-30 km/h.... да бе да, колата е поднесла щото се е правил на мъж на завоя, мисли се за дрифтър (между другото, тези трябва да ги забранят със закон щото са мaлоумници и застрашават сериозно движението и гражданите по пътя). Едва ли е карал с 20-30 km/h - вижте състоянието на жената, бебето в кома. Това няма как да се случи ако караш с толкова. Сигурно е карал с над 60-70 km/h. При скорост от 20, едва ли бебето ще изхвърчи от количката и ще е в кома...

19

Анонимен

преди 7 години

Май е време и за категория Б да се въведе психотест...Че като гледам какви ненормалници шофират всеки ден по улиците, направо е страшно!

18

Анонимен

преди 7 години

Е, ако беше загинало дете......................абе още се чудете, че превенцията "Белене" е работила безотказно.

17

До правдин

преди 7 години

Не се прави на големия гражданин, защото за хората от големите градове, ти си това което са селяните за теб. Не ствайте отвратяги като шопарите-грозно и неоправдано е.

16

Ф.С.В

преди 7 години

Как може мъж на 31 г да реагира като 16 г -- Избягал скрил сер и пуснал щорите - Ами този *** не знае ли че можеше да се касае за минути да се спаси човешкият живот- ами ако никой нямаше - ? тази жена щеше да лежи с децата си на земята часове-- Избягал и понеже са го хванали сега се разкайва - А АКО НЕ Г БЯХА ХВАНАЛИ ?? УТРЕ щеше да е пак така - газ до дупка и да мачка майки с деца !! Накажете го този непрокопсаник поне 5 г в затвора !! Трябва да има наказания в тази държава !

15

Jej Jej Oko4a

преди 7 години

Abe kade e Dinko s Ativetu da mu zapali ushite- tozi mushmurok golqm kasmet e izvadil

14

Владо

преди 7 години

Еми то за да караш кола трябва да имаш и пари да я поддържаш! Особено за гуми макар, че вие с БМВ-тата ги пилите за да се правите на мъже, а после газите майки и деца!

13

Анонимен

преди 7 години

До ДевилНе бе стената е виновна, че му се е изпречила на пътя! Не я е срам!!! Не прочете л, че и...та след като е блъснал майката и децата се е блъснал и в стена. Та явно е голям шофЕр!

12

До Девил

преди 7 години

някой ден като имаш деца няма да говориш така :-)

11

смЕх

преди 7 години

Егати дEбила това нещо дето е поднесло колата се нарича задволанно устройство и трЕбва да бъде съден за опит за предумишлено убийство ,ако изобщо може да мисли.

10

Девил

преди 7 години

Айде сега, веднага момчето ви е виновно. Кой я знае таа къде е вървяла и къде е бляла. Тиа майките като са с деца почват си мислят, че света им е длъжен нещо и въобще не внимават къде ходят.

9

Анонимен

преди 7 години

карат като ненормални после колата се била завъртяла случайно - на сухия асфалт, лятото. Напълни се с такива пешлемета. Въпреки че това момче на 31год. трябва да има повече мозък в главата, ама явно не му е дошъл още. Жалко и за двамата ама като е мъж да си понесе отговорностите - да полежи малко в затвора. Лошото е че от там ще излезе пропаднал и съсипан. Колата е по-опасна от оръжията и въпреки това всеки може да се качи и да кара

8

Анонимен

преди 7 години

A смъртно наказание?! КОГА, А?!

7

Владо

преди 7 години

И това е мъж на 31г.Ужас!!!Мишка страхлива е това.Крил се,паникьосал се бил...***

6

Анонимен

преди 7 години

Точно така е станало, ще знаете! Сигурно! Ей, сега му повЕрвах!

5

DreamTheater

преди 7 години

Сладурчо мамин!Света вода ненапита!По бързо в съда и оттам в затвора.Да поработи в полза на България тая шушумига!

4

Анонимен

преди 7 години

Брей, че некачествени тез коли, бе! Караш си с 20-30 км в час и те поднасят.

3

Петьо-Еврей

преди 7 години

Лъжец