131

Анонимен

преди 7 години

полачата е поставена незаконно, но пък БЮРМ не са изпратили протестна нота овреме, което значи че я приемат. Нека сега нашите изискат ново разрешение да се възстанови плочата, като спазят процедурите - там има убити от всички балкански държави, не само от България.

130

Анонимен

преди 7 години

Още Пушкин навремето беше казал да не се оспорва ***.А вие го правите и му вдигате рейтинга.Не оная работа.

129

Палачинков

преди 7 години

До шкумватаБъркаш нещо.Сидеров вече е първа приятелка на Бойка и на кака Цецка.Сам каза,че на вожда не трябва да се пречи а да се помага.

128

Анонимен

преди 7 години

Не съм съгласен с този македонец на снимката, но евала му за това, че разби с чукa си лицемерието на политиците и от двете страни ... отдолу се показа грозната истина, но и най-грозната истина е за предпочитане пред лъжата и лицемерието.

127

Анонимен

преди 7 години

""НИМ ще възстанови премахнатата плоча на Каймакчалан"".................Комунистите са ***, но упорити ... преди да възстановявате каквото и да е ... по-важно е струва ми се да изясните с македония въпросите около историята, защото вие да възстановявате пък те на другия ден да рушат ми се струва глупаво.

126

Анонимен

преди 7 години

До ГЕРОИЧЕСКА ХРОНИКАТам си бил - виж си омацаното дупe!Ние не ходим на такива "мероприятия". Ние ходихме навремето по митингите, а вие после омазахте пейзаха - нали подкрепяте партиите, които всичките са ПРОИЗВЕДЕНИЕ на БКП-то.

125

Анонимен

преди 7 години

Не искам нито комунисти, използващи положението си за собственото си добруване, нито отрочетата им - т.н. демократи, правещи същото!Искам грамотни и кадърни хора!!! Некорумпирани, да не са пeдepаси, да не ползват положението си, за да се облагодетелстват!Все пак администрацията не е шеф, а слуга на работещите!

124

Анонимен

преди 7 години

До ГЕРОИЧЕСКА ХРОНИКАИ ти беше там и яде, пи, pиka и cpа на воля, а сега словоблудстваш...

123

Анонимен

преди 7 години

До убо 169Нали! Ще се върнеш назад във времето (началото на 80сетте) та ще видиш! :))))))))))

122

Анонимен

преди 7 години

До aa1830 173Добре го каза! Значи според теб си имаме истински родолюбиви български управници и политици които не се гаврят с българския народ а точно обратно?!?! Така ли е наистина???:)))))Я се събуди! :))))

121

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 169Добре! Станалото станало! И какво ни грее това нас съвременните българи в повечето случаи отчаяни и плахи?!?! Какво толкова е докарало това събитие за България че да скачате като луди около някаква паметна плоча заради събитие преди 100 години?!?!Да, били сме ВЕЛИКИ ама сега не сме!!!:)))))))

120

Анонимен

преди 7 години

18 от загиналите са родом от Македония. Има ги по имена, години - възраст, къде са родени, кога са загинали и къде погребани.Повечето - в гробището на върха. Данните - от Санитарната книга на полка. Дано да е с твърди корици и някой да забуха с нея Недоделковски - Недоклатенковски по рошавата тиква.

119

aa1830

преди 7 години

Никой няма право да се гаври с паметта на умрелите! Ще гние в ада това изчадие и всички нему подръжници! А българските политици да вземат да изтрезнеят и да отпишат това подобие на сърбизирана държава без собствена история, от която е способна само на омраза, провокации и подобни издевателства. Но те албанците вече са ги опънали и не им остава много да се разцепят...логично и заслужено след като не зачитат миналото си!

118

Анонимен

преди 7 години

Горките "македонци"... Някакви заблудени хора, присламчващи се към някаква гръцка история с надеждата, да си я присвоят. Но са бая глупави, за да хранят такива надежди...И шепа ***, заплатени от други властимащи ***, тъпчат населението и го убеждават, че е с извънземен произход.Не съм виждал другаде подобна идиотия...

117

Анонимен

преди 7 години

И не си македон ами србин

116

Анонимен

преди 7 години

От прилеп акъл не щем

115

убо

преди 7 години

Дай имена исмаиле,щото аз не сум чувал за такова нещо.Ще отида и ще проверя

114

Анонимен

преди 7 години

11-ти Сливенски пехотен полк. По време на Първата Световна Война през есента на 1916 г. води тежки и епични боеве за отбраната на връх Каймакчалан (2524м.н.в.). Там дава 1876 убити войници, 51 офицери, 5941 ранени войници и 126 офицери и само за 14 дни. Огънят на противника е толкова силен, че някои дори полудяват или оглушават.

113

епилохиас Кавакис

преди 7 години

Хитри гърци! Добре ни подредиха, а те ни плоча поставяли, ни висши аксиоматики и стратигоси присъствали там.

112

Анонимен

преди 7 години

Значи, приемаме, че Орешарски е оплескал работата и спим спокойно, със запазено самочувствие и нерви!