13

Анонимен

преди 7 години

ЧЕЗ, хванете kрадящите****и "бизнесмени".Не искам да им плащам сметките!

12

Анонимен

преди 7 години

Ей колко защитници на електроразпр.дружества.Всеки който се е докопал до службичка, си хвали или оправдава шефовете или управляващите.Така е, ние не сме единни, затова о сме на това положение. Ще затъваме все повече и повече, и когато не остане от кой да се изтискват стотинки, ще ни купят наистина цялата държава на безценица, за 1лв например.

11

Анонимен

преди 7 години

До 8: прав си, но знаеш ли че тока от АЕЦ се изнася, а за нас остава да се "смесват" цените и от "евтините" марици? И т "евтиното", субсидирано от нас пак, електричество от ВЕИ ?Заради продажните и ултра алчни политици, пак народа плаща сметката. И то да беше само сметката, а тя е надвишена десетки пъти.Вярно че заплататите ако бяха по-високи, нямаше да ни прави впечатление. Но тогава щяха да направят 1лв/квтч, не си мислете че ще ни е по-евтино.

10

Жеков

преди 7 години

Изработка монтаж и гаранционно обслужване . Контрол на електромери с дистанционно. Без външни тела в електромера недоказуемо от лаборатории безплатна гаранция 5години

9

Нико

преди 7 години

Крадците плачът че ги крадът. А те и трите компании крадът защитени от закона държавата също е виновна след като не може да контролира бизнеса които се гаврят със заплатите. Плащането на работещите трябва да е ПОЧАСОВО а не на ден защото смяната става денонощна

8

Анонимен

преди 7 години

Тока от АЕЦ е 4 ст, но е 2000 мегавата, София през зимата дърпа над 1200 мегавата. Няма как да остане цената 4 ст, защото другите генератори са по-скъпи. Стига популизъм!Ревете за високи заплати не за евтин ток. Тока е достатъчно евтин на този етап.

7

Анонимен

преди 7 години

Малко им е.По-големи крадци от ЧЕЗ няма.Крадат ни с цените,крадат ни с манипулиране на електромерите.Затова да не се оплакват,когато станат и те коректни към своите абонати,тогава ще имат право на претенции.Създават си поводи за увеличение на цената.Вместо това да отидат в ромските квартали и да си приберат вересиите.

6

do 2

преди 7 години

По принцип съм съгласен. Обаче токът от АЕЦ е само 6-7 % от микса (пише го на бележките за ток). Другите 93 се изнасят примерно от Кадиев чрез жена му и други дрогаре.

5

Анонимен

преди 7 години

Ива. Който и да краде ще платим дружно ние,лоялните клиенти.

4

и как

преди 7 години

до 2 биха се влели тези милиони в икономиката ни ако чез беше държавно ??? вече няма държавни средства за производство т.е заводи . най-много ако не ги окрадат от държавната фирма чрез фирми на входа и изхода тези пари да отидат за заплати на правещата нищо администрация . за злоупотреби на чез и останалите доставчици е достатъчно даъвавата да извършва контрол на разходите им...ако иска !

3

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКолко да е откраднал ЧЕЗ? Само за беляНЕ ръшлярите окрадоха в пъти повече!

2

Анонимен

преди 7 години

А ЧЕЗ като краде от всички нас, нама ши кой да ги провери?Колко милиони от данъци само са скрили...пишат се ей такива загуби, пишат се огромни разходи, и накая видиш ли, почти на загуба работят.А не искат да си тръгнат или продадат губещия бизнес.Купуват ток от АЕЦ на 3ст, а ни го продават на 20+ст!!! Това са над 700% печалба, нещо което го няма никъде.Има и за рушвети, и за комисиони, и за ц.и.га.ните...и милиони от нашоте пари изчезват зад граница, вместо да се вливат в икономиката ни :/

1

Анонимен

преди 7 години

Трябва да уточнят, че става въпрос за електората на "столетницата" По-крадливо племе от комунистите няма!