27

реалист

преди 7 години

Абе ,то България изчезва вече от картата,а те ме занимават с глупости

26

Анонимен

преди 7 години

с нейната автобиография от нея трябва да се вземат децата не от него,депресии,опити за самоубийство,наркотици,лесбийство..то за това сега единия и осиновен син иска да си сменя пола..ужас,еех брад пит,що не си стоя мирно с "рейчъл"? :))

25

Анонимен

преди 7 години

Като тийнейджърка на Джоли и? е трудно да общува с хората, затова започва да се самонаранява. Освен това страда от безсъние и хранително разстройство. Това е периодът, в който експериментира с наркотици до 20-ата си година вече е изпробвала всичко, но използва основно хероин. Джоли изпада в депресии и два пъти се опитва да се самоубие когато е на 19 и на 22 г. Две години по-късно получава нервен срив и лежи в психиатрично отделение

24

Анонимен

преди 7 години

два опита за самоубийство,наркотици,на 14 години заживява с мъж в собствената си къща до спалнята на майка си,изневяра на бивш мъж с азиатка лесбийка...това е анджелина,а брад къде СПА БЕ БРАТ?....

23

Анонимен

преди 7 години

Псувате по Анджи но ако ви се натисне и ще почнете да заеквате :)

22

Анонимен

преди 7 години

кой чаак токоз ги е харесвал????тая съсипа семейството на човека-хич и не съм ч харесвала,толкова "добре"била,пък разруши едно семейство,овца.

21

Хм

преди 7 години

Тия са типично американски продукт-супер лъскава опаковка,а отвътре.....

20

Суета на тъпаци

преди 7 години

Тия двамата са толкова интелигентни, че ако ги накараш да напишат таблицата за умножение няма да могат да се справят с това.Краварската пропаганда навира в центъра на вниманието типични идьоти като тия двамата и нарочен елит от типа на Кардашиянката.Не съм дал една стотинка за краварските филми и никога няма да дам.

19

Бълвоч за малоумни

преди 7 години

Той Холивууд няма ли за какво друго да страда, та е застрадал за безсмислици? А я да вземе да застрада за наистина страдалски неща, че филмите на тия холи - дълвени страдалци вече са пълен бълвоч за ***.

18

смЕх

преди 7 години

Най-после ще си отдъхне от тая изкукуригала скумрия да си прибира биологичните деца и кой от къде е .

17

Revolution_

преди 7 години

Има лесно, Брад си взима биологичните деца, а Джули си взима дето си ги е събирала от джунглите. Като се забъркаш с такава гадинка можеш да очакваш всичко от нея. Сигурно Брад се е скарал леко на децата подърпване за ухото или лек шамар по дупето и тая е сметнала, че нанася побой над децата..........

16

Анонимен

преди 7 години

Рев рева, та са късам!

15

Анонимен

преди 7 години

Никога не съм харесвал тази жена. Не мога да изтрия спомените си от филми, в които тя играе проститутски образи на разхайтени момичета. Те й отиват, защото физиономията й е с порочно изражение.Много е изкуствена, позира, прави се на благородна, толкова, че дразни с натрапчивостта си -вижте ме!Имам симпатия към съпруга.Децата не са виновни, очевидно преструвките и фалшът го отблъскват.Снощи даваха един чутовно *** филм с нея...

14

Анонимен

преди 7 години

Ангелината си го заслужава като цяло. Ако откраднеш мъжа си от друга, най-вероятно в даден момент ти ще се окажеш другата. Karma is a bitch!

13

Анонимен

преди 7 години

do 20 причината е че на Брат Пит не му издържаха нервите и се разкрешял на едно от доведените от откачената му жена деца...осиновено дето и тя поискала развод.Кой нормален може да търпи 4 осиновени деца в къщата си при положение че има 3 биологични?

12

Анонимен

преди 7 години

Брат, само се чудя защо си я търпял толкова години тази изтрещялата?Напълни ти живота с всякаква *** от света... и ти даже нямаш право да им се скараш???WTF?

11

Анонимен

преди 7 години

razdelili sa se zastoto na prezidenskite izbori vseki ot teh ste podkrepia razzli4ni kandidati. Tiua Julinda ste podkrepia Cvetan Cvetanov a Pit s negovata analginena orientacia ste podkrepiateperasa Budia Podrisov

10

Сериозно

преди 7 години

Нищо особено не е станало. На Брат ти Пит му е омръзнало да гледа негърчетата на Джоли...

9

Анонимен

преди 7 години

Олеееее!Цяла седмица сън не ме хваща! Направо трагедия! И цяла седмица - вестници,радио,телевизии - всичко скърби!Направо - ужас!

8

Анонимен

преди 7 години

Много важно! Ще хвана сега да си скубя косата цял ден