15

Анонимен

преди 7 години

Ама това в България ли е?? Ужас! Помислих си, че са колони руснаци да се прибират от Крим след уйкенда:)))))))

14

анонимен

преди 7 години

Е, предпочитам да гледам през прозореца, а не да се блъскам по магистралите със стадото от София!

13

селянин

преди 7 години

За София се сърдете на Боко Тиквата, че направи от столицата, град-държава!!! Ако навсякъде беше по-равно, никой нямаше да се бие да ходи в смешната ни столица, ама нейсе, всичко се прави там, всички пари са там и е нормално хората от по бедните райони да идват и да работят в София. Забелязвам и друга тенденция, Лондон е втората столица на България, защото всеки втори българин работи и живее там.

12

Анонимен

преди 7 години

Охааа, само "най-накраят" още не бях виждал :D Добре че преди десетина години се махнах от София, да не съжителствам с такива елементи.

11

Wok

преди 7 години

Bg medii sa mafia.

10

анонимен

преди 7 години

Бай Тъпчо, защо намесваш Ани Салич? Въпреки годините си, даже е много по-хубава и по-умна от младите фльорци! Иначе, да ти е сладко с ланшния суджук! То, ние и такъв нямаме, ама нейсе! Гледам от прозореца магистралата, Струма де, и май ми е по-добре!

9

до 13

преди 7 години

Ела ела да видиш, къде се хвърля ***. Къде пикаят по ъгълчетата. Как карат по пешеходните зони, колко са нагли и безочливи. И тогава ми говори за правопис, това че ме мързи да слагам пълен и кратък член значи ли че не мога да пиша правилно..... Но това е нормално за селяндурник като теб!! Да се направиш на интересен, точно както правите тук в София :)

8

Пуек

преди 7 години

Не се връщайте моля ... тези няколко дена в СОФИЯ е РАЙ тишина и спокойствие и е приятно да се живее тук най-накраят ! :D

7

Анонимен

преди 7 години

Днес униформените корумпирани ***,с криви сурати , ще муфтят яко пари.

6

Галин

преди 7 години

Хайде "софиянци" прибирите се всичките и между другото дано видя момента в който всеки един селянин от вас се върне на родното място, не да си показвате селянията всяка година в София, а да останете там дето ви е отредено, не трябва София да става бардак във какъвто я превръщате всяка година предимно след лятото....

5

Фея

преди 7 години

Хайде ***, хранете!

4

duhku4e

преди 7 години

100 000???...се прибират от Гърция,и как ги изчислихте при тази беднотия българска?

3

Митака

преди 7 години

Нека войната между световете София и провинция да започне точно сега!

2

анонимен

преди 7 години

То пък едни софиянци в София. Софиянец до най-софиянец,ама чушките ви пречат. Вие сигурно като сте такива "софиянци"чушки не ядете. Само черен хайвер.

1

СЕЛТАК

преди 7 години

А аз си изкарах почивните дни перфектно .На село обрах гроздето и наточих виното ,а гражданите да пият *** от магазина !!