20

Анонимен

преди 7 години

E ти пък не му разбивай илюзията, че кара самолет!!!

19

До 13

преди 7 години

"Летеца", я вземи се образовай малко какво значи любимата ти емблема, че като видя поредният wannabe БеЕмВист да ми обяснява как това било самолетна перка и ми идва да му нашокам канчето.

18

Анонимен

преди 7 години

Писането на операционна система си е висока технология. Ако мислиш че не е, напиши една и стани следващия Бил или оня нахапания. Или пък като всеуважаемия Торвалд. Аман от самоуверени изтресняци.

17

Blend-a-med

преди 7 години

Значи една една туба паста излиза близо 17,000 паунда. Ами то по-евтино излиза да си смениш всички зъби с импланти и да не им се притесняваш, че ще се развалят ако не плащаш по хилядарка на ден за да ги миеш...

16

42

преди 7 години

Епъл_ технологичен гигант...Не ме разсмивайте.Отдавна да бълваш операционни системи и електронни джаджи в масови мащаби е пазарен и рекламен, а не технологичен успех.

15

Анонимен

преди 7 години

Елон обеща да отвори патентите на тесла за безплатно ползване от цял свят и обяви, че след това ще има бум в развитието на технологиите. Е, направи го преди доста време. А бум няма. Защото патентите му са като на епъл за правоъгълни петоъгълници и гаражни врати дето се плъзгат. Та така за патентите ;))Други въпроси?

14

Анонимен

преди 7 години

Например технологията за производство на контролера за батериитре си е чисто китрайски проект и чисто китайско изпълнение. Електродвигателите в повечето модели също. Само единия беше тайвански ли, сингапурски ли, което си е пак Китайско един вид ;))Повтарям, и поекта, и производството. Батериите също са си китайски. Проект и производство. А за електрониката няма пък изобщо да споменавам.В гугъл пиши:"Keen Security Lab Tesla" и ще можеш да прочетеш как китайчетата хакват Тесла от 20 Км.

13

аз

преди 7 години

Завършените хомота ще карат коли с ябълка отпреде, аз продължавам със самолетна перка.

12

Сэьх

преди 7 години

До Анонимен каква технология не притежава тесла, че не ми стана ясно...

11

Анонимен

преди 7 години

Тесла са маркетинг, а не технология. Също като Епъл. На маркетинг компания не и трбва друга маркетинг компания, а и е нужна технология. Това е и причината Епъл да не купят Тесла, а Макларън. Макларън освен име са и технология. Идеалната хапка за маркетингови специалисти.

10

Анонимен

преди 7 години

На почти всички модели на тесла ВСИЧКИ детайли са ПРОЕКТИРАНИ и ПРОИЗВЕДЕНИ в Китай. Директно обяснено, това значи че не Тесла е високотехнологична, а китайците. То и за това те ги кракват и поемат контрол над тях от 20 километра.

9

САШО+

преди 7 години

Епъл , ако купува автопроизводител то той ще бъде хай-тек като Тесла .Там е бъдещето .МсЛарен нямат бъдеще, защо някой ще влага пари в потъващ Титаник .

8

197

преди 7 години

6mln tubichki pasta za zubi ......100 miliarda.Mnogo lujat v saitcheto na Kravarnika.Sorry za shliokovicata.

7

Очаква ли ни революц

преди 7 години

естествено че да , след като Ябълка започнат да правят коли, ще ги продават без волан. воланът ще е безжичен и ще струва по 3000 долара . така се прави бизнес хаха

6

Анонимен

преди 7 години

Очаквам бг гъзарите да ги купуват втора ръка и да има специални места до кафенетата така че да могат да ги паркират най отпред за да се гледат. Иначе ще ги ползват само за да ходят до кварталното кафене. Както ползват айфона. Само за фейсбука и още 2-3 програми...нали...че то за какво друго да го ползваш айфоня. Ползвам айфон но всеки път като се връщам в България се убеждавам че тук се купува само за фукане. Иначе и 10% от това което може не се ползва...

5

Blake

преди 7 години

да, очаква ни... ще плащаме 3 пъти по-скъпи коли, които ще могат да ходят само там, където Епъл са решили...

4

ined

преди 7 години

McLaren ще го прекръстят на iMacLaren и емблемата му вече ще е нахапана ябълка

3

Анонимен

преди 7 години

Очаква се революция, но защо сте сложили изгнилата ябълка на снимката. Вече отброяваме до фалита.

2

Sas

преди 7 години

Всъщност са с Хонда от има няма две години.Ама ф1 отборът им не е мн за хвалба последно време :)

1

Анонимен

преди 7 години

АЛООУУУУУУУ МАК ЛАРЪНПРОЙЗВЕЖДА САМО ШАСИТА ЗА ФОРМУЛА 1двигателите са Мерцедес