6

Анонимен

преди 7 години

боко колко са *** полицайте ти.проверка трябва да се върши на браздата и обратно тези маймуни в турция. те ги проверяват в кап. андрево вече влезли в българия и ООН ги защитава. защо ги ловите ***... да се друсат във влака румънците ще ни ги върнат както и сърбите ги връщат натоварили в багажника на автомобилите и ги изхвърлят като чували

5

Анонимен

преди 7 години

Както са си на границата, така се връщат обратно! Защото те всичките си мислят, че е достатъчно веднъж да влязат в Европа, после няма кой да ги изгони, ядене, покрив, пари, лекар, всичко ти пада от небето на готово, ти само си почесваш макаричките... Ориентираш се в обстановката и се устройваш, после викаш близките и се хвалиш на останалите в къщи колко си преуспял и забогатял. Съответно идва новата вълна гладници, настървени да опоскат социалните придобивки и фондове на местните!!! Дъблин ли???

4

Анонимен

преди 7 години

67 са върнали,а 32 са приели.Защо са ги приели щом са ги хванали на границата.Нали уж Бойко се беше разбрал с Ердоган да ги връщаме обратно.Защо непрекъснато ни лъжат,че пазят границата,а бежанските центрове се пукат по шевовете и смятат да строят още.Да не говорим за тези,които свободно се движат из София и други градове и никой не знае какви са и от къде са.По-точно знаят-от Авганистан и Ирак.Защо ги пускаме?Защо не ги връщаме?Защо оградата още не е готова?Много въпроси без отговор.

3

Анонимен

преди 7 години

Какво Елхово, какъв разпределителен център, бе! Натоварват ги на първия самолет и дома! Стига лигавене, стига тъпоглавие! Да обиколят около джамията и Лъвов мост и да съберат още, за да е рентабилен всеки полет!

2

Бежанец от Бурунди

преди 7 години

Ааааа , бехме платили за повече хора да минат , нещо се е объркало .

1

Ебенизър

преди 7 години

"8 от тях имали сирийски паспорти. Останалите нелегални пътници били без документи за самоличност, но също се представили за сирийци."Баси ***. Можеха да кажат, че са шведи. Примерно. И да настояват за транспорт до "отечеството" си.