16

муспи

преди 7 години

Безсмислено е да се говори в Австрия за Изчезването на Европа, след като то се прави от Албания! Че съдете сами - тези дето в Отоманската империя гальовно са биле наричани башибозуци, разполагат с паритеу правителствата и армиите на света и то от около десет века!!! Те имат една цел . избиването на белия човек, защото са обидени на тяхния жалък дявол дето го вземат за бот, че не са бели! За тези десет века са все на стартова позиция, нищо не са постигнали, явно войната с Бога се води невидимо.

15

Анонимен

преди 7 години

До лошоВерният вариант е - да не сме граници на Евросъюза! Нищо не ни пречи. И на Британия и писна и се махна от хитрите ***. Да не сме им кучета. Мръсни хитреци! И още по-мръсни наши *** - предатели. Нож нищо, дзе - Италианският лицей е близо до Овча купел. Тъкмо навляците ще се интегрират със "звездните деца". Наводненията и земетресенията не подбират "затворени квартали".А нашите патриотични и мислещи за народа управници да забравят народното примирение - ще им стане жежко под г.

14

Факт

преди 7 години

Тоя проблем има само едно решение:Пълно затваряне на външните граници!Физически не е трудно да се осъществи,а финансов ресурс има предостатъчно.Само дето няма воля.Никой не иска да се противопостави на Господарите и да излезе лош.Само че накрая може да стане друго-смазани от ислямското нашествие,европейците да се надигнат и да докарат политици със силна воля!Сещате се.

13

Анонимен

преди 7 години

с тези глупави полицай границата няма да се опази. Днес хванали във влака на Кап. Андреево мигранти и ги водят на погача вместо да прегледат влака на браздата и да ги връщат веднага обратно в Турция както правят Сърбите и Румънците ни ги връщат скоро ще станат 50 хиляди примата.

12

anonimen

преди 7 години

единственото спасение е сащ да се изтеглят от бл изток да се спре воинатарусия и асад да се справят с ид и всички да се вьрнат по домовете си в противенслучаи всичко ще се повтаря крьв и сьлзи до безкраиност засилване ролята наоон по конфликтите по света тази организация нищо не прави по добре да язакрият

11

Анонимен

преди 7 години

Пиша от Египет , до сега съм се разправял с араби. Мога да кажа само ноу комент. Имам колега китаец , и той се хвана за главата. Такава изродщина като тия Европа не познава. Няма по по най от тия подобия на хора.

10

Влади

преди 7 години

Лагери от затворен тип с много строг режим и работа в каменните кариери! В цяла Европа! Тогава всички навлеци сами ще се разкарат.

9

Доналд Туск вече го

преди 7 години

е избистрил и е заявил пред събралите се в Австрия лидери, че трябва да се спре бежанският поток от Балканите - и визира Западните Балкани.Казано с други думи, още преди срещата, която се провежда в момента, западняците са измислили как да се отърват - като концентрират пришълците на територията на Източните Балкани!Затова щедро ще ни отпуснат пари, но с условие - да им строим тук лагери, а не ограда, с която да ги спираме.Но защо са им пришълци, събрани накуп у нас?!Каква ли е целта им?

8

лошо

преди 7 години

Знаете ли какво бистрят да построят у нас нови бежански лагери и така да предпазят Европа от бежанците,други варианти нямат ......ни я и Гърция сме външни граници на съюза.

7

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Мой друг таварищ Сталин говорил что . Кстати вьй знаете что он говорил ;)))

6

до стената

преди 7 години

Европа беше предадена от своите"лидери"и от Брюксел те предадоха своите граждани и ги обрекоха на труден живот.

5

МНЕНИЕ

преди 7 години

Моето мнение е че тези не са Бежанци , те са Бойци на Аллах .Идват с оръжията си , правят бомби и убиват Майки с Деца .Само Русия да я има , само тя ще се оправи с тази *** .

4

Няколко острова

преди 7 години

Има малки островчета и в Средиземно море, и на север от Европа. Така наречените бежанци могат да бъдат разпределени на няколко такива острова, за да не се бият помежду си. Защото сирийците например не се разбират с афганците и т.н.Не че искам занапред Европа да се окаже оградена от пръстен от острови, населени с хора от култури, различни от европейските. Но е явно, че на този етап не можем да излезем на глава с някои от силните на деня.Затова да им се даде временен островитянски статут.

3

Анонимен

преди 7 години

Европейските лидери с много малки изключения като Орбан и неговия кръг, прилагат геноцид върху собствените си народи!Заради тълпата от нашественици беше пренебрегната сигурността, социалното развитие, дори и икономиката на всички страни в ЕС. Те бяха принудени да пренасочат милиарди от бюджетите си, които бяха изляти в калната дупка на бежанците, вместо да бъдат инвестирани в индустрия, здравеопазване, образование или култура.

2

цирк ЕС

преди 7 години

Сега ли ги бистрят след като хуните превзеха Европа?къде бяха когато бежанците се готвеха да нахлуят?защо тогава не ги спряха а почти всички"лидери"се скриха?в едни по хубави времена щяха да ги разстрелят за предателство а сега бистрели!?какво?

1

Орбан вече каза:

преди 7 години

Бежанците да бъдат заселени на остров. Има острови и на юг, и на север от Европа, може да се измисли нещо. След като така и така ще даваме пари за тези пришълци, по-добре те да отиват на такъв остров, където няма да ни създават проблеми, а ще си уредят общество според техните разбирания и традиции. Корпорациите, които имат нужда от работна ръка, могат да изнесат там част от индустриалните си предприятия, а самите бежанци нека да решават кого ще приемат от новопристигащите.