19

Анонимен

преди 7 години

Ако ли не ще надувате още 25 годиниСеверноамериканската Флейта с Висящи Тонклонип.сВаша работа

18

Пушач

преди 7 години

А бе Щете,НещетеЛулата на Мирът ще Пушите с РусияНяма де да Ходите

17

от Доказано

преди 7 години

До До доказано!3-4 цигари на седмица.Вече 26 години.Рекорда ми е 1 кутия цигари за две години.Значи - може! Не ми харесва да пуша.Просто регулират обмяната и до следващия път.Това е просто едно мнение, базирано на жизнен опит.Не е натрапване на модел на поведение.Много лично го приемате.

16

До жената на Андрей

преди 7 години

До Ернестина ШиноваСкъпа, госпожо, говорите пълни глупости и аз знам, че ги пишете нарочно, за да провокирате самите пушачи. Недейте! Пушачите са достатъчно заблудени и може някой наистина да направи това със собственото си дете. Всъщност самите пушачи не разбират, че убиват децата си бавно. Също така са готови да ги напердашат, ако ги видят с цигари в устата. Що за пример? Пушиш и биеш и казваш, че е лошо да пушиш. Лицемерие и простотия, тъга

15

Анонимен

преди 7 години

Хаде сега още някой да излезе и да каже, че не се ползват настойки от тютюн в народната медицина, и че не помагат.Твърде сложно за възприемане ли ще ви е и информацията, че тютюнът е растение - билка.Кой и как го е превърнал в убийствена индустрия, това е друга тема.Който има глава на раменете си - ползва положителните качества дори на "неща", които са официОзно антемосани, по една или друга причина.

14

До Андрей

преди 7 години

До Андрей СлабаковияВчера, гледах женати по телевизията. Прилича на бабичка, а май не е на много години. Смени и марката цигари, че тази която пуши я састаряват и сбръчкват пич!

13

Марк Твен

преди 7 години

Цигарите са направени от тютюн.Съдържащият се в тютюна никотин предизвиква висока степен на психическа и физическа зависимост която е толкова силна, колкото тази, причинена от хероина. Това превръща тютюна в най‐често употребявания и единствения напълно легален и свободно продаван наркотик. Пушачите не се различават по нищо от останалите наркомани. Разликата идва само от това, че пушенето е социално одобрено, а това да се боцкаш под някой подлест е срамно. Лицемерието на пушачите е тотално.

12

До доказано!

преди 7 години

До АнонименДоказано! Пушенето е зависимост и никой не може да пуши по 3-4 цигари на ден. С времето пуши повече и повече. И какво е полезното след като в цигарите има над 6000 отрови за организма. Какво е полезното? Да изпушиш една цигара сутрин за да се изсереш. Това ли е полезното в пушенето на цигарите? Истината е че те са убиец 1 в света.

11

Анонимен

преди 7 години

Доказано!3-4 цигари седмично, че и по-малко, по предписание на знаещ, преодоляват проблеми с обмяната, зависеща от нивото на никотиновата киселина в организма.За кой ли път - няма отрови - важна е дозата!За който не е в състояние да се контролира и се пристрастява - да си прави сметката!

10

равносметка

преди 7 години

Цигари :Минуси : - Вредят на портфейла, скъпи са- Вредят на белите дробове- Вредят на зъбите- Вредят на дъха- Вредят на околните, които не са пушачи- Вредят на дрехите, омирисват ги- Вредят на колите , осмърдяват интериора- Вредят на къщите, пожълтяват стените и таваните- Създават ракови образования- Вредят на очите, сълзят на моменти- Увреждат гена- Създават невротичен навик, ако не пушиш и държиш нещо в устата и ръката откачашПлюсове: - Социализиране с други пушачи. The end

9

до 1

преди 7 години

Принципно си прав, ако цялото човечество пуши, природата в даден момент ще намери точният ген, който да увеличи резистентността на човека към цигарите. То даже не е необходимо да пушиш, достатъчно е да живееш в града и да дишаш газовете на трафика.

8

Анонимен

преди 7 години

А колко гена унищожава ГМО, предизвикващо рак у потребителите?

7

Анонимен

преди 7 години

Не можеш да претендираш, че си чистоплътен, ако съзнателно си овоняваш устата и с това дъха си.

6

Анонимен

преди 7 години

Спрете цигарите, вредите и на децата си, като приучвате, че да се пуши ,е нормално и ги принуждавате да дишат отвратителния ви дим. Ако нямате акъл поне не в ред е те!!

5

Анонимен

преди 7 години

Аз не мога да разберем едно нещо!Цигарите и вредата от тях ли са най важното нещо в живота на някои хора?! :-) :-) Всичко друго е окей!Та всеки ден си драскаме за цигарите?! :-) :-)

4

Анонимен

преди 7 години

Бе дайте да си го кажем направо и да приключваме темата - цигарите вредят на всичко. Това е ясно от дълги години, за какво се правят изследвания и се пишат статии, не знам.

3

Анонимен

преди 7 години

Пушени свински гърди.

2

Анонимен

преди 7 години

повечето увредени гени могат да се "възстановят" 5 години след отказването от цигарите...............могат д а,но могат и да НЕ... а аз съм на 68....я камилата,я камиларя! и още нещо : Промените остават и 30 години след спирането на цигарите................заначи мен вече не ме заяга обяснявайте го на младите.

1

Чудесно

преди 7 години

Значи малко помагаме на еволюцията да намери правилният ген, с който ще може да си пушим като ***.