10

Анонимен

преди 7 години

да бе, наистина! Все повече в очите се набиват обезкосмени от мъжки пол, уж. Пeдaли май.

9

Анонимен

преди 7 години

Когато Жената е разстроена не се храни.

8

Анонимен

преди 7 години

До 1Ужас!

7

Анонимен

преди 7 години

Това е защото комплексите и простотията на българиан е безгранична в комбинация с култа на чалга културата. Това е причината. Слаби, руси, полуголи, гримирани с маникюра, до тях мъжът с БВМ, напомпан, обезкосен. И понеже, като не си прочел една книга си мислят, че света се върти около гореизброеното се стига до този абсурд, проблемът, че дори с напредването на възрастта, бремеността, толкова естествени неща, не искат пад да изгреждат, като любимките фолк.

6

BG

преди 7 години

То затова си има естествен подбор. Не само болните и слабите измират - подборът обхваща и глупавите, особено тия с претенции, че са умни.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Само да те светна, че има и мъже с хранителни разстройства. А и това да зобиш *** с цел да правиш мускули си е същото. И двете са опасни за здравето, а се правят с цел да изглеждаш по определен начин, които смяташ за перфектен.

4

Анонимен

преди 7 години

Жените доказват, че не са много умни...

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Като гледам някои от коментарите-определено.

2

Анонимен

преди 7 години

в България има нужда от още повече психиатри

1

Lekar

преди 7 години

Смърдят щото имат 99 % гъбни кандида инфекции.Ядат много захар позват интимна козметика предизвикваща гъбни инфекции няма грижа с кого си лягат.Езиците им побелели от кандида инфекция.Не се лекуват пият антибиотици и става още по зле.Спрете антибиотиците Не се мийте с интимни продукти ползувайте билкови екстракти лимон сода,чесън,кисело мляко.Пийте боракс 6 месеца да се изчистите по лъжичка в 2 литра вода 3 пъти дневно по лъжица.яжте кисело мляко cпрете захартa cпортувай и няма да мирише koteto