50

Анонимен

преди 7 години

Двудоларовите банкноти бяха най колекционирани и трудно се намираха от по предните емисии,а за това ли било заради йерархията тогаз и серията им бе малка,малко са се вместили,значи минали на еднодолоровки последно печатене от няколко номера,а че номер направили тез.

49

Анонимен

преди 7 години

"Кавказка раса е официялното название на бялата раса."За разлика от теб знам ЗАЩО е официАлното!

48

Анонимен

преди 7 години

Искам и едно нещо да ти дам за домашна работа.Прочети за нацистките експедиции в Хималаите - в Интернет даже има стари снимки на едни по-черни от ***, които са в нацистки униформи и разхождат разни военни и археолози. Жокер ти давам - арийци са търсили.

47

Анонимен

преди 7 години

Напиши поне един път... "арийците не са бели!" :)))

46

Анонимен

преди 7 години

...и не само, че всичко първо на земята било българско, ами кавказците били бели... и затова поради тази причина и персийците били бели... лелееееее... не думай!!!! :)))

45

Анонимен

преди 7 години

НАСТОЯВАМ да го напишеш поне 10 пъти във всички форуми, които посещаваш... "Арийците не са бели!", че ДА СЕ ЗНАЕ! Освен ако не твърдиш обратното :)))И после ми разправяй, кое е сериозно и кое е несериозно! :)))Тръгнал малкия да ме учи кое било сериозно и кое несериозно, а е същия шовинист като тези които твърдят, че всичко първо на земята било българско.

44

Анонимен

преди 7 години

Запомни едно... Шовинизма е стена, която трябва да се заобиколи или прескочи, за да можеш да видиш какво е било съвсем близо до теб, но е било скрито. Няма как да имаш познание, особено по История, ако всичките ти пътища минават само по едни и същи места. Чети всякакви източници. И арабски, и древногръцки, и китайски, и западни, и африкански даже... И запомни... първият HEГЪР не е бил българин!!!

43

Анонимен

преди 7 години

Древното племе БУЛГУР, което се биело с небесни дракони... тинтири-минтири. Яли булгур, ама Божидар Димитров вика "тва са българи... от Своге!!!"

42

Анонимен

преди 7 години

"Мислех че можем да завържем по-плодотворен разговор"Няма как да водя плодотворни разговори с неуки и промити хора, които тъпчат на едно място.

41

Анонимен

преди 7 години

Колко пъти да ти кажа, че не става дума за историк, а за днешната младеж, която излишно се надъхва с фантасмагории? Толкова ли бавно загряваш?

40

Анонимен

преди 7 години

До до 64"То и в древните китайските летописи пише за племе Бул-***, но това не е достоверен источник."Виждам, че лека полека сам започваш да си даваш отговори на въпросите.

39

Анонимен

преди 7 години

Крепи се на ей такива приказки на хора, които искат първия **** да е бил българин!

38

Анонимен

преди 7 години

"Дай ми исотчник (шовинистичен според теб) който да твърди че произхождаме от СТРОЙНИ и КРАСИВИ ариици."Днешния български шовинизъм не се крепи на източници. Крепи се на ей такива приказки на хора, които искат първия *** да е бил българин! Искат все българските календари и азбуки да са били първи... ама не са. Много младежи като теб се надъхват - то хубаво да си родолюбец, ама чак пък толкова... Ей в това е шовинизма...

37

Анонимен

преди 7 години

"За това има в днешно време турци със сини очи и светли коси."Не е само заради това. Бели хора са стигали в Средна Азия, даже не само бели ами и червенокоси! Които са редки! Там е работата, че няма как да кажеш, че това са непременно българи. И уйгурите ги припознават за прадедите им и за хановете им.

36

Анонимен

преди 7 години

"за сторйността и красотата явно бъркаш понятията между реалните древни ариици"Ниииищо не бъркам, моето момче! Нищо!Така съм го казал, защото скапания шовинизъм в България това иска... иска родата му да е била винаги красива и стройна. Ама не може винаги. Тва е!

35

Анонимен

преди 7 години

Има сигурен начин да разбереш ти самия кой си. Ако носа ти е като камба това е сигурен белег че в тебе преобладават търкските и прабългарски гени. Ако е по тънак и по-малък това значи че в теб преобладават тракийските гени. Характерно за тракийските гени са и плитките очни орбити. Разбира се възможни са всякакви комбинации по изброените белези.

34

Анонимен

преди 7 години

Твърдението, че "древните персийци" са кавказци... и още повече "бели" е меко казано наивно. Имайки предвид факта, че преди това кавказките племена водят войни с всевъзможни семитски племена и в крайна сметка съжителстват заедно защото никой не надделява. (исторически доказано)

33

Анонимен

преди 7 години

"Сред първите им споменавания са като съседи на германските племена" - не, това не са първите, а късните им споменавания. А "германците" са били множество различни племена и даже не са се казвали германци. Ама както и да е. Няма смисъл да ти обяснявам.Населението на днешен Афганистан генетично не е много изменено- страната е силно консервирана генетично. На всеки шовинист му се иска пра-пра-пра и т.н. рода му да е строен и красив ариец, но действителността се разминава. Важна е издръжливостта.

32

Анонимен

преди 7 години

Освен това, като казвам, че славяните идват от зад планината Урал, имам предвид Северните славяни, които са мнооооого по-многобройни. Южните нямат почти нищо общо.

31

Анонимен

преди 7 години

Освен това, има много племена, които също имат персийски произход, обаче са ТЮРКИ...