21

Ференц Варош

преди 7 години

Ако някой се съмнява в това кой работи против Европа, нека провери статистиката на гласуването от Брексита: за излизане на GB са гласували предимно градовете, населени с амуджи ( вж. Манчестър и др.), сиреч, онези, които не ги устройва модела на обединените християнски народи и ценности.

20

koni

преди 7 години

Ами в съседна статия пише за изявление на лондонския кмет при завръщането му от Ню Йорк, в което твърди същото, а именно, че Лондон е рисков по отношение на терористични атаки....Ама е гадно да те разнасят с червено по брошурите...демонстрация на английско високомерие!

19

Българин от Германия

преди 7 години

Унгарската брошура е МНОГО ТОЧНА ! Познавам добре Лондон, Париж и Берлин.30 000 германци си купиха вече имоти около Балатон, може и аз да ги последвам, ако българските марионетки продължават да служат на Меркел, Юнкер и Сорос. Жалко, че нито Германия, нито България имат лидери като Орбан, мислещ за запазването на нацията си.

18

Анонимен

преди 7 години

Ако в Англия беще спокойно, тямаше да има Брекзит.

17

Анонимен

преди 7 години

Ауууу, колко нахални тия унгарци бе! Да казват че царя е гол! Ами не може така, трябва дружно да повтаряме лъжата, че всичко е идеално, мигрантите са изключително интелигенти и образовани хора, ценни за ЕС и да се надяваме, че лъжата, повторена нам си колко пъти ще стане истина. Да, ама НЕ!!! Няма да стане! Крайно време е голия цар да получи шут в г*за, преди да е твърде късно... ако вече не е....

16

Анонимен

преди 7 години

Има една държава в сърцето на Европа, където още тлее Кръстоносния дух.

15

Алекс

преди 7 години

Хм защо не се обидиха когато Фараж казваше че ще останат да живеят в резервати след като 29 милиона българи и румънци влязат в страната? Пък и до колкото знам има атентати и нападения в Лондон значи си е истина.

14

Анонимен

преди 7 години

Много точно изказване на унгарците. Така си е. Да си се обиждат англетата.

13

Анонимен

преди 7 години

Кметът на Лондон. Само това описва всичко. Мюсюлманин заел се с ислямизацията на Англия. Първата му стъпка беше да махне всички снимки на разсъблечени жени от плакати по града. В момента е в САЩ за да помага на Клинтън, като обяснява по митинги, че от имигрантите не бива да се иска интеграция. Да си стоели такива, каквито са си. Явно визира себе си и себеподобните си *** фашисти. Никога не бих стъпил в Лондон. Не се прекланям пред ***.

12

Анонимен

преди 7 години

Истината боли!Браво на Орбан и унгарците. Иска ми се един ден да се наредим до гордите страни от Вишеград, да изгоним *** и да сложим на мястото им т.нар. роми.

11

до 13

преди 7 години

За да могът да го четът Краваристанците по ЯсноКъмиларю

10

ivailo1403

преди 7 години

На Бойко това му го признавам - държи държавата толкова бедна, че и бежанците бягат от тук. :))

9

Анонимен

преди 7 години

До RUSSIA the bestкато е the best що не си го написал на руски бе ушaнко?

8

Ха

преди 7 години

Защо ще се обиждат от истината?

7

Анонимен

преди 7 години

Не е успяла да се спаси, в момента нахлува вълна, която ще остане тук.Друго искам да напиша, в страната всички населени места без градовете са толкова радикализирани, че полицията изобщо не стъпва там. Ако стане някое мазало, направо викат жандармерията.

6

Анонимен

преди 7 години

България именно заради своята бедност успя да се oпази от наплив на африкански, азиатски и прочее "скакалци".

5

Анонимен

преди 7 години

А България се обиди на Русия.

4

RUSSIA the best

преди 7 години

Унгария е истината ! Само да не сменят Орбан с някое продажно ЕС лека !

3

Анонимен

преди 7 години

БРИТАНИЯ ТЕПЪРВА ЩЕ ПОТЪВА ЗАЕДНО С ВСИЧКИТЕ СИ ИНДОПАКИСТАНЦИ КОИТО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО ОСВЕН 5% НАЧЕТЕНИ.

2

Анонимен

преди 7 години

Да свикват.Унгария май в момента е истинският глас на ЕС.