40

Анонимен

преди 7 години

хубаво е ако като членове на ЕС може да гласуваме само по един път и то да може и за чужденци а не за нашите мърлячи

39

Звучи добре

преди 7 години

Звучи добре, но дотук. Де го тоя остров? Коя държава ще се съгласи да й вземеш от територията? Палестинците още не са се съгласили, хем не са държава. Как ще изкараш веднъж дошлите - млади, здрави, прави, боеспособни и даже с боен опит? Те не искаха друго освен Германия, на концлагер ще се съгласят!Създаването на демилитаризирана зона в Сирия за убежище на сирийците е по-осъществимо. За останалите да се оправят собствените им държави.

38

Хех

преди 7 години

Дано когато отида на избори да открия неговото име в бюлетината. Със златно мастило ще сложа "чавка" срещу неговото име. Как нямаме ПОНЕ ЕДИН ПОЛИТИК КАТО НЕГО! Жалко, много жалко за нашата родина!

37

Bogumil

преди 7 години

До турчинПрав сте,че някои държави печелят от оръжие.Ердоган и Сауд. Арабия печелят също. А Е. се гордее че е националист. Питам ви като човек към човек, независимо от религията ви: вие съгласен ли сте да работите за още трима които смятат, че демокрацията им позволява да мързелуват.Цяла Африка,Индия, Пакистан и т.н.искат в ЕС. Съгласен ли сте да ви ограбват,заплашват, да станете вие или вашето семейство жертва на атентат? В БГ не се налага на небългарите да се опасяват за живота си, но в БГ и в цяла Европа хората желаят да живеят в родината си без страх. Изберете на чия страна сте, макар

36

Анонимен

преди 7 години

Те и легалните са ни много,терористи излизат и от "почтени"мюсюлмански семейства,които винаги са изненадани от деянията на децата си.

35

Анонимен

преди 7 години

Орбан-председател на европарламента!

34

Анонимен

преди 7 години

За крайбрежната зона на северна африка сигурно има впредвид Либия, другите държави надали ще се съгласят, а острова или островите къде да го намерят. Някой остров в арктика. Шпицберген? Къде ще се намери остров в Средиземно море? Може да се интернират на остров Св.Анастасия. Там е имало лагер преди 1944. Пращаш миграните седят някой друг месец, растрел, айде друга група, повторение и така тамън някой друг лев ще вземе държавата.

33

Анонимен

преди 7 години

Трябва веднага да се прекрати наводняването на Европа с мюсюлмани. Вече 10 века се опитват да се заселват тук, да се интегрират и резултата е плачевен. Няма нужда да си запознат с по-старата история, достатъчно е да се види в какво е превърната Европа днес.

32

турчин

преди 7 години

Сега ли ви светна псевдодемократи. Ердоган от 6 години говори за зона на сигурност в Сирия, но всички мълчат защото първо трябва да печелят от оръжия и след тогава от храни. Патриотизма и национализма докато не изчезнат от човешкия разум човешкия род ще има винаги проблеми. Вместо свободно движение докарахте на света стени и телени огради.

31

Анонимен

преди 7 години

"Бежанците" вън от ЕС!

30

Анонимен

преди 7 години

Решението е прекратяването на войните във близкият изток и Африка,тези популистки тези ,дайте да ги пратим на острови някак са смешни и несъстоятелни от самозабравили се индивиди.Дайте да ги пратим на Плутон а ?Що за политици са сложили ервеите,как ги подбират такива смешки

29

Безпартиен

преди 7 години

Едно време имаше един Европейски план за Мадагаскар не го искаха тогава..... сега да не се повтори Историята ;) .... даже не мисля, че Полша ще откаже да изгради такива съоръжения наново :)

28

Анонимен

преди 7 години

До haКакво му е мъжкото на Бойко? Да си признава, че държавата му се управлява от началниците в Европа ли? Ами щом е така, той за какво ни е? И не само той...а цялата ненаяла се пасмина. И утре ще искат пак да ги избираме! Да, ама не.

27

Анонимен

преди 7 години

108 години независимост срещу 108 милона от ЕС,СЛУЧАЙНОСТ??? 2016г.Два 108,,,1+8=9,,,108,,,1+8=9,,,2016,,,,2+1+6=9 или 999 обърнатите 666 на сатаната,,,СЛУЧАЙНОСТ ???

26

Анонимен

преди 7 години

Здравата логика показва че това е единственното правилно решение.Селекция за задравословно състояни(СПИН,биооръжие,редки тропически вируси и т.н и т.н)Следва трудови навици,тестове за интелигентност,образователен ценз.Разпределение по-изисквания на трудовия пазар в ЕС.И това не е окончателно.Кандидатите се проверяват ДНК за роднински връзки с терористи.И след решение на определена комисия се допускат в определена държава като се водят на отчет през определен карантинен период.Няма друг начин.

25

do 28

преди 7 години

Да, умен и разумен е Орбан за разлика от теб. С държави от Африка може да се предговаря или за гръцки остров срещу заплащане. Тъкмо ще им намалее дълга, т.е. реално опрощаване без трансфер.

24

койчо

преди 7 години

Сега лигльовците либерали да ревнат с издути жили, че им мирише на концлагер. И да чакат кога ще ги спипат благодарните им мюлси в тъмното.

23

до 24

преди 7 години

Изглежда еие май си падате по мигрантите ......

22

Анонимен

преди 7 години

изглежда господин Орбан вече олекна и започна да приказва врели-некипели. Има ли Унгария достатъчно острови извън ЕС, че да се заеме със задачата, предлагана от вожда, иначе кой...

21

Анонимен

преди 7 години

kolko sa pomazite i turzite v saita ORBAN VELIK POLITIK LI E ILI NE PITAM VI A I ROMITE ?