183

Анонимен

преди 7 години

Питайте дали вообще е идвал в Бг ???И иска ли да дойде ???А после слагайте забрани....

182

Анонимен

преди 7 години

Митов иска забрана - Бойко не. Бойко иска да истеглим контигнента от Афганистан - Ненчев м у се зъби. не мога да разбера какво става? няма ли съгласуваност между премиера и министрите. но тогава се сещам, че това е България и ни управлява Герб.

181

Анонимен

преди 7 години

Тази *** на снимката не може и не трябва да евъншен министър. Руснакът е направил много правилноизказване показвайки че такива като *** наснимката слагат държавата ни за продан на безценица..

180

пробита рубла

преди 7 години

този руски измекияр толстолоп да се изгони с шутове от България и обявен за персона тон грата

179

Анонимен

преди 7 години

Този се отчита на улица "Козяк" В София.

178

Анонимен

преди 7 години

ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ СЕ КУПУВА, КАТО СЕ КУПУВАТ КЪЩИ И АПАРТАМЕНТИ.ДЪРЖАВАТА СЕ КУПУВА, КОИГАТО СЕ КУПЯТ ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ.ВЪПРОСЪТ Е НА КОГО СА СЕ ПРОДАЛИ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ (ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА СЕ ПРОДАЛИ, НЯКОИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ДРУГИ САМО ЗА ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТо) И КОЙ ВСЪЩНОСТ Е КУПИЛ ДЪРЖАВАТА НИ.

177

Анонимен

преди 7 години

Митов, кажи какво ще правиш по въпроса с поругания паметник на Каймакчалан! Чакаме! Или още не са ти дали опорните точки по въпроса? Или защитата на паметта и историята ни са по-маловажни от апартаментите на руснаците?

176

Анонимен

преди 7 години

Епа за тоа въобще неам думи !

175

ивчо

преди 7 години

а за макето дето поруга снощи псметта българска....мълчание

174

ivailo1403

преди 7 години

И аз искам Митов да стане мъж, ама няма да ме огрее...

173

Анонимен

преди 7 години

MITOV NE E BALGARIN A AMERIKANO IZRAELSKI GRAJDANIN I NIAMA PRAVO DA GOVORI OT IMETO NA BALGARSKIAT NAROD

172

цезар

преди 7 години

Не плюйте толкова против руснака, вижте най напред какви провокационни въпроси му зададе българския журналист, и го предизвика да отговори така.А що се отнася до Митов то той е пратен за външен министър от тези пред които сми на колене и със смъкнати ***.

171

Бранник

преди 7 години

Митов, изказването на Толстой е лично мнение със сатиричен привкус. Щом позволяваме на чужденци да изкупуват имоти в България, не Толстой е виновен, а тези които разрешиха това. Много по жестоко престъпление към България е това изпълнение на македонските журналисти при което е разрушена плоча поставена за загиналите наш войници през Първата световна война. Ако ти разрешат Господарите кажи си мнението.

170

Анонимен

преди 7 години

Да се забрани и на туристите им да посещават България нека да им наложим санкций докато не освободят Крим.

169

Анонимен

преди 7 години

Да се забрани на Л.Толстой,да се забраи на Путин,да се забрани на всички членове на партията му докато не се извинят,да се забрани и на всичките им депутати.Да се забрани и на Газпром и на Росатом и на всички за които се сетим.

168

Българин

преди 7 години

Когато турската преса писа,как България ще е част от Турция къде бяхте бе Митов? Сега вместо да отговаряте защо превръщате страната в бежански център занимавате обществото с вашата измислена загриженост за България !Кой Ви вярва?Чак толкова *** не е този народ......Защо сринахте държавата до основи и сега е превръщате в бежански център?Ще влезете ли в Затвора и кога?

167

данъкоплатец

преди 7 години

Не само на Тлъст-той да се зебрени да идва но и на всички от партията на нерориста Путин и фашиста Жириновски.Това не им е за първи път. И да се изгонят руските фирми които укриват данъци!!!!

166

Толстолоб

преди 7 години

Аз пък искам забрана Митов да излиза от България!!!!

165

Анонимен

преди 7 години

Неуважаеми *** Министър!По Ваше мнение и с Ваше съгласие в БГ вече работят командни центрове на НАТО!Ще е добре час по скоро да ги премахнете!След "случайно" грешните американски бомбардировки на сирийски правителствени войски,сред които "случайно" май е имало и трима руски офицери,руснаците "случайно" са унищожили команден пункт с барабар 30 западни офицери!Господа управляващи ни тър-теи и престъпници!Пазете здравето и живота си! През гугъла:"Калибры наносят удар по американской коалиции"

164

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАОткрехваш се нещо от рано днес и до вечерта може и да настинеш......