20

Анонимен

преди 7 години

няма насищане.

19

Анонимен

преди 7 години

До 10 ти старите коли не правят катастрофи. А водачите на МПС. Сигурно и ти караш някоя таратайка ама както и да е

18

Анонимен

преди 7 години

Сърдете се на *** по пътищата. Не на държавата :)

17

Анонимен

преди 7 години

Малко е! С 200 лева трябва да се увеличи... средно.А да, и гласуването е задължително да знаете пак да гласувате за ГЕРБ!

16

Анонимен

преди 7 години

Тия Гербери ,освен да вдигат цени ,друго нищо не знаят.

15

Иван Иванов

преди 7 години

А нали щеше да се намаля застраховката за шофьорите без произшествия през годините за сметка на тези с такива. 5 -10 г. караш без да си виновен за ПТП , а трябва да плащаш сметката на другите ,които карат като джигити. И друг път съм го казвал : В Германия застраховката е лично на самия шофьор и няма значение кой автомобил управлява . Ако не си зад волана не можеш да причиниш злополука - толкова логично.

14

прагматик

преди 7 години

До примернопърво трябва да си регистрирал щетата при застрахователя на причинилия ти яАко не си го направил в идиотско малкия срок- пиеш студена вода. Така е заради едни *убавци, васали на застрахователното лоби във властта.

13

до 1

преди 7 години

В ПОЧТИ ЦЯЛА ЕВРОПА така наречената ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ покрива почти на 70-80% нанесените Щетите по Автомобила При заплащане на Допълнителни символични пакети на символични и много ниски цениДори може да се застраховат: ДръскотиниСпукани гумиЦялото имущество което отбелязано в Полицата като Касетофони GPS и дори и слънчевите си очила ако решитеВ България Застрахователните компаний са Бошлав работа Та затова На автомобилите с Бг регистрация се гледа с лошо окоЗащото не струват

12

примерно

преди 7 години

Имам протокол от КАТ, с данните на причинилото ми щата лице. Ремонтират ми, в сервиз, автомобила и с издадената ми фактура предявяваме вземането си!

11

Анонимен

преди 7 години

Що бе на клиетите който имат много години без пътнитранспортни пройзшествия трябва да се намали цената на ЗастраховкатаМежду другото защо трябва да се плаща нещо дето се зове Застраховка пъкКоето не ти покрива почти нищо върху щети нанесени върху МоторнотоПревозно средствов повечето случай

10

Анонимен

преди 7 години

Това със застраховките е като с житото - "трябва да се вдигне цената на хляба", защото: или житото е малко;или е калпаво; или е добро и много, ама на Марс било студено; или всичко е поевтиняло, Но далаверата трябва да върви на гърба на народа. Държавен закон за частен монопол. Защото си е монопол, също като картела с горивата.

9

Анонимен

преди 7 години

" Експертната" оценка, при щата, по гражданска отговорност, никога не покрива стойността по щпетата.Законен рекет.

8

Анонимен

преди 7 години

Гражданската отговорност е изнудване, с цел намиране работа за застрахователните. Това са гражданскоправни взаимоотношения, които се решават в съда.

7

Анонимен

преди 7 години

Една кола на 7 години може да ежна 70 000 км. Това значи, че е абсолютно нова.

6

Г

преди 7 години

До Анонимен N1 - ами по времето на "социализма" имаше една държава СССР, която вече я няма, която ни пращаше огромни суми пари, за да построим и ние мечтаната утопия, която при тях я бяха построили с кражби, убийства, и подобни методи. Крадяха от собствения си народ, но като свърши всичко за крадене фалираха. Не отричам, че да има безплатни неща е хубаво, но трябва да има от къде да се взимат парите, с които се плаща за тях. В природата е така, като закона за скачените съдове :)

5

сминдух енд чесън

преди 7 години

Не ви ли дотегна да говорите и пишете глупости,вдига се премията и българина спира да я прави ,на застрахователите просто не им стиска да правят каквото си искат защото това са им единствените сигурни постъпления .Повечето компании и без това са без какъвто и да е авторитет на пазара.

4

Хаха

преди 7 години

Време е да се изрине реформаторско-герберастската ***! И да изгният по затворите!

3

прагматик

преди 7 години

Абе тия застрахователи изобщо си нямат представа от пазара, от който се хранят. Откачени са като да нямат никаква връзка с главния мозък. Таз информация е всяка есен. И като докато дойде декември с таз да се свърши- гледаме- цените паднали. Значи мечтаят си и си говорят на глас, вие журналистите пишете, а в крайна сметка се оказва въздух под налягане за кой ли път. Юрош народе, давай парите е това. Тюююю, как не се наядохте, хазартни измамници !

2

Ую

преди 7 години

За илачи да си ги харчите, изедници

1

Анонимен

преди 7 години

По времето на социализма имаше само един данък. Пътен данък МПС, който покриваше всички щети по колите на 100%! Дори сегашното Каско не изплаща такива обезщетения. Как тогава имаше пари за това, а сега плащаш данъци, винетки, застраховки, които за 10 години струват повече от колата ти.