21

Анонимен

преди 7 години

Нещастните роми са ингересни само преди избори

20

художника

преди 7 години

Ако държавата работи така за Българите, както за ромите тогава съм съгласен да заделям от МОЙТЕ данъци за нуждаещите се, независимо от какъв етнос са.

19

tih velikan 681

преди 7 години

Ei mongole,kakva socialna sistema????????Maikata na Mustafa e na 18g i ima 4 deca???? koi e vinoven sistemata li?A bolestta na deteto e srinala psihikata na maikata dete i se e otkazala ot Mustafa,problema ne e nito v deteto nito v maikata,a v MANTALITETA VI I NEJELANIETO VI DA SE NARECHETE BULGARI I DA MYAMATE BULGARSKO SAMOSUZNANIE,ZASHTOTO BULGARINA MISLI,KAKVO SHTE STANE POSLE??!!!Ne vkarvai politika mongole!Vinovnite sa bkp,bsp,sds kostov za Neintegraciyata i omrazata na bg i mongoli.

18

Анонимен

преди 7 години

Точно сбърканата социална политика е виновна за това неграмотните *** да се плодят ,а ние да ги храниме.Да приемат закон,според който държавата ще подпомага неграмотните родители само с едно дете-никакви такива тя народила 200 и ние само ще си плащаме.Те не могат да говорят,какво остава за друго.Стига са ни извивали ръцете с така наречените кулутрни особености.

17

Ааааааа

преди 7 години

Писна ми вече от тези,чуват ли се какво говорят!Значи да раждат,по 10-15 деца а ние данъкоплатците да им ги гледаме.Да ги издържаме по добре социално, били в риск.А работищите,всичко си плащаме и гледаме 1-2 деца,и искаме децата ни да са образовани.Да не би нашите деца не са в риск,или всички взимаме хилядарки на заплата,че до края на месеца си покрил разходите с мижавите заплати и после караш на изпарения!!!Как искам да се махна от тук,а доскоро в работата ме наричаха "последният патриот"!

16

Спасението

преди 7 години

на давещите се е в ръцете на самите давещи се.У нас какво се прави? Принудително ни карат да влизаме в морето по време на смъртоносно силно вълнение, за да спасяваме индивиди, които са влезли да се къпят за собствен кеф, въпреки предупредителния червен флаг. И това не са единични случаи, а са стотици хиляди.Откъде накъде, бе? Осакатяват нашия живот, дори в отделни случаи правят невъзможно биологичното ни възпроизводство, за да ни изнудят да издържаме безотговорни търтеи, мразещи България!

15

Анонимен

преди 7 години

Всичики сега плюят т.н.социализъм, но тогава всички *** ,незнайно защо прекръстени сега на "роми" РАБОТЕХА, А КОЙТО НЕ ЖЕЛАЕШИ.Е ГО ПРИНУЖДАВАХА !А трудовите войски ги приучаваха на труд и занаят!При сегашната "демокрация" те имат само права и никакви задължения, защото според тях държавата е длъжна да ги храни!

14

Анонимен

преди 7 години

Много крадите бре Илия и за килия не остана,правите се,че не знаете що е килия,и сте готови в килера да ги вмъкнете хората заедно с бурканите и табако,добитъка,от друм на дром ли ще ги пишете,че сте толкова натегливи да яхате коня на вожда,нали по конските стобори лазите та чак до царските конюшни.

13

Какви да са мерките?

преди 7 години

1. Строги наказания при случай на педофилия, задължителен аборт, ако бременната е под 16 г., а ако вече е късно - зверски глоби и за родителите й. Роди ли се дете - да се отнема, като майката завинаги се лишава от правото да го търси. Нейните родители, а също и тя самата, след като навърши 16 г., принудително да отработват сумата, нужна за издръжката на това дете докато то навърши пълнолетие.2. Никакви помощи на здрави пълнолетни под 60 г. и принудителен труд, за да не крадат и просят.

12

Да, системата е лоша

преди 7 години

Програмирана е така, че да се размножават ударно така наречените неградивни индивиди /според термините на Фидес/, а градивните личности или да емигрират, или да не успеят да създадат семейство и потомство - заради мизерното заплащане и ограничените възможности за развитие, или в най-добрия случай да останат с по едно дете в държава, която не им гарантира адекватна защита на живота, здравето, честта и имуществото!Ще станем нормална държава, когато се вземат крути мерки при случаи като Джейлян!

11

Валя

преди 7 години

Държавата ти е виновна , защото не ходиш на училище , следователно оставаш неграмотен и нямаш работа . Бълваш деца всяка година като започваш да раждаш на 11 години .. И накрая зарязваш децата защото държавата е длъжна да ти ги издържа. Минете по махалите и раздайте спирали вместо да ми говорите за интеграция.

10

до 12

преди 7 години

Българина не е по- назад.

9

Анонимен

преди 7 години

"Бедността и немотията водят именно до такива случаи като на Мустафа", категоричен е Илиев.Те сами са избрали да са бедни и да живеят в мизерия - не знаят официалния език на страната, отказват да получат образование, отказват да плащат данъци и да спазват законите. В коя страна(развита) подобен индивид ще има какъвто и да е шанс да не живее бедно и в немотия?!?Представете си - отивате в Германия, вашите деца не учат езика, не ходят на училище, крадат и заплашват другите.Какво ще им се случи?

8

Анонимен

преди 7 години

Никаква интеграция. Много по-евтино на системата ще струва ако купим на всеки от тях по един билет за Индия и им дадем малко джобни, с по един черен печат в паспортите. Това няма да навреди на никого, Индия и бездруго наскоро се обяви за това, че ще си ги прибере. Не сме длъжни да храним деца, които не принадлежат на нашия народ.

7

Анонимен

преди 7 години

Лидерът на ДРОМ вече е поел инициативата - организирал е работеща експертна група от дромляни-висшисти, доказани специалисти във всички отрасли, които вече са разработили изцяло нова, ефективна и социална система за интеграция! Системата е готова да бъде внесена в парламента, има един проблем - не може да бъде написана на хартия, понеже се оказва, че дромлянският език си няма писменост!Та, ако може всички баби да хвърлят от балконите си по едни 1000 лева за писменост нов внос от Индия...

6

лупи

преди 7 години

Значи, когато социалната система дава луди пари за детски е хубава. Но в този случай е виновна и била продънена.

5

Анонимен

преди 7 години

ТИКВАТА ДА ВЗЕМА ОЩЕ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ ЗАЕМИ БЕЛКИМ НЯКОГА ИМ СТИГНАТ И НАХРАНЯТ ВЕЧНО НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ ..МРЪНКАЩИ И ГЛАДНИ РОМИ!А НИЕ РОБИТЕ ЩЕ ИМ БАЧКАМЕ ДО ГРОБ ДА ВРЪЩАМЕ!НАИСТИНА СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА Е ЛОША ЧЕ И ДИСКРИМИНИРАЩА НО ЗА РОБОВЕТЕ!

4

Анонимен

преди 7 години

Случаят Мустафа е резултат от ... роми. Никакви системи и опити за интеграция няма да ги променят. Трябва да си създадат държава и всички да отидат там. Най-вероятно ще се затрият след месец, т.к никой няма да работи...

3

No comment

преди 7 години

Скапани ***

2

Мишок

преди 7 години

Хвала на Убразователната ни система.Тия *** дето не дават нищо на държавата,освен проблеми са продукти на самата държава.Още един резултат на реформите