87

Анонимен

преди 7 години

УЖАС......не искам да живея в такава държава

86

Анонимен

преди 7 години

Дядото на Мустафа - Сабри, и бабата Фатме, която е на 37 г., осигуряват прехраната на внуците и децата си с реколтата от 6 дка нива с тютюн. Освен за внуците двамата се грижат и за още 3 свои деца, които са на училищна възраст. Останалите им 8 са вече големи и са поели пътя си.

85

Анонимен

преди 7 години

21-годишната Джейлян Халил почти не говори български език, неграмотна е...която изостави в болница 9-годишния си син Мустафародила на 12, осеменена на 11...сношава се от 9-10... и как ще преборите демографически морските свинчета?

84

славка

преди 7 години

То това отдавна трябваше да се случи.Тези роми направо ни превземат.За политиците това е един плюс може би тъй като ще имат голямо численно превъзходство при избори.'плодете се и се множете'-много изгодно,стил 'тарикати'.

83

КРАСИМИР ИВАНЧЕВ

преди 7 години

СЛЕД 7 години И ТАЗИ ЩЕ СТАНЕ БАБА. ТАКЕ ЩЕ БЪДЕ .ИНТЕГРАЦИЯ. ЕТО ВИ Я ИНТЕГРАЦИЯТА. ЕЛЕКТОРАТ ЗА ИЗБОРИ.АМИ ТЯ Е РОДИЛА НА 14 .ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ КРИМИНАЛНО ДЕЯНИЕ . ПРЕЗ 1988 МОИ СЪУЧЕНИК 19 ГОДИШЕН ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ПРИЯТЕЛКАТА МУ НЯМАШЕ 18 И ЗАБРЕМЕНЯ ТА ЗА 3 МЕСЕЦА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЗА 5 .5 ГОДИНИ ЗА СЕКС С НЕПЪЛНОЛЕТНА. АЛО Б Х К КЪДЕ СТЕ БЕ.

82

гошо печения

преди 7 години

На избори е първа в листите. Друго исках да питам, такиви броят ли се за живи

81

Анонимен

преди 7 години

Машини за производство на човешки ***, за съжаление са навсякъде.

80

....

преди 7 години

Nqmate li kapka milost ... kak moje da govorite takiva gluposti za etnosi i t.n ... tuka stava duma za dete na 8/9 godinki !!! Pomislete malko tova ako se sluchi na vasheto dete pak li shte mislete za etnosii ??

79

Анонимен

преди 7 години

ТЯ ГОВОРИ НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНО, ЗА ГРАМОТНОСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МИСЛИ ВЪОБЩЕ.НО ИНАЧЕ В СЕКСА Е СПЕЦИАЛИСТ.

78

Анонимен

преди 7 години

ТЯ ТАЗИ СТОИ ПОСТОЯННО РАЗКРАЧЕНАЕ - ИЛИ ЗА СЕКС ИЛИ ЗА РАЖДАНЕ.БАБА И Е НА 38 Г. И ИМА 5 ДЕЦА, МАЙКА И ИМА 4 ДЕЦАЦЯЛО РАЗВЪДНО СТОПАНСТВО.

77

дам

преди 7 години

Някои !хора! не трябва да се размножават...

76

Това е

преди 7 години

Липсващото звено между мaймyната и човека.

75

Анонимен

преди 7 години

Ромката наистина е симпатична!

74

zzzzz

преди 7 години

След 30-40 години, българия = Ромска Република, задължителната седмична програма в училищата ще е 20 часа на Рoмски език, 10 часа на Турски език и 2 часа факултативно на български език(от толерантност).

73

zzzzz

преди 7 години

След 30-40 години, българия = Ромска Република, служители от българския етнос няма да има и всичко ще се оправи. В името на толерантността, българския език няма да се забрани.

72

Анонимен

преди 7 години

Да, ама като предложих такива като Джейлян принудително да работят, за да осигуряват издръжка на децата си, два пъти ми изтриха коментарите в предишните дни. Защо?

71

До 86 и до Жор

преди 7 години

Аз вече предложих друго, с оглед на дереджето, на което сме.Ако родителите имат поне средно образование, ежемесечните детски надбавки да се равняват на актуалната минимална заплата - до третото дете включително. Който иска повече деца, да си прави сметката. Това ограничение да важи дотогава, докато страната се стабилизира финансово. За останалите - надбавка 37 лв само за първото дете. Роди ли повече - тежка глоба, която да отработва принудително. Защото такъв може да възпита само себеподобни!

70

Браво! Браво! Браво!

преди 7 години

За всички тези благородни начинания ще се дават пари.Тези пари ще се изтръгват от джоба на работещите глупакини, които преди това са и учили. Те ще работят, ще получават малки заплати, ще плащат данъци, а после сума ти народ ще ги укорява за това, че до 30-годишна възраст се въздържат да създадат семейство, а после се ограничават да родят само едно дете!Но затова пък Джейлян ражда! Така е намерила.

69

Анонимен

преди 7 години

и при бозайниците е така тази година е един до година друг..нормална фауна..

68

VIP Brother фен

преди 7 години

Колко време ще ни занимавате с тази *** жена ? Толкова известна я направихте , че вече е готова да влиза във ВИП Брадър.