20

БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР

преди 7 години

БУГАРСКА АРМИJА - " Бугарскиот Фашистички Окупатор " рано или касно ке се врати одново и засекогаш во БУГАРСКАТА ЗЕМЬА - ВАРДАР МАКЕДОНИJА !

19

Някой

преди 7 години

До АзВсъщност правилното е точно WARRIOR = ВОЙН, a WAR = ВОЙНА!Няма да е зле и вие да понаучите нещо от правописа на нашият език.

18

Анонимен

преди 7 години

Ами, победени сме и затова сме ,,герои''. Тези, които година по рано насметоха сърбите не са герои. Те просто са победители. Хулите сърби и руснаци, а участник в боевете си го е казал така, както го е разбрал чрез собствения си ужас - ,,Победи ни френската артилерия!''А пробива при Добро поле го направиха 6 сръбски дивизии, подкрепени пак от френската артилерия.

17

Аз

преди 7 години

3120 български войни намират смъртта си преди век на "малката Шипка" - ужас - НЕ СЕ НАУЧИХТЕ БЕЕЕ, "войни - WARS" - "воини - WARRIORS" - научете този БЪЛГАРСКИ ЕЗИК - СРАМОТА

16

Анонимен

преди 7 години

Вечна памет на героите,загинали на връх Каймак Чалан.Дано ни простят,че едва сега ги почетохме на това паметно място.Но не е прав македонске журналист Александър Дамовски,който написа,че "македонците"уж се били възмутили,защо държавата им не е участвала в това събитие?!Президентът им Иванов и високопоставени македонски лица взеха участие в сръбската панахида водена от ултраса Николич,обявил новата си президентска кампания от там,на Каймак Чалан,но на българската не присъства никой от тях.

15

Клаузевиц

преди 7 години

"Е, какво да стане. Сърбите овладяват върха, а нашите се оттеглят."Целта е да удържат върха до началото на зимата и по този начин да спрат настъплението на противника. Така че задачата им е изпълнена. Сърбите не успяват да напреднат по-нататък.

14

Джедай Мастър

преди 7 години

Да бяхте дали и малко подробности за какво е била битката и какво е станало след 47-ия ден, гати пасквила.

13

Анонимен

преди 7 години

До Влади 13Стихове, стихове ама на яве - Матейко у къра!!!

12

клин

преди 7 години

До Анонимен 14най- големите български душмани са русофилите.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Чушки и глогинки - то защото сега сърби ни управляват! Вече цели близо 30 години все сърби ни рушат държавата и манипулират народа! А българите - света вода ненапита! Ние българите сме си майстори в самозастрелването!

10

Анонимен

преди 7 години

ТАКОВА Е БИЛО ВРЕМЕТО,БИЛИ СМЕ ГЕРОИ,ЮНАЦИ А СЕГА СМЕ САМО ЕДНИ СРЕБРОЛЮБЦИ И ПРОДАЖНИЦИ.

9

Влади

преди 7 години

"...Българийо, за тебе те умряха,една бе ти достойна зарад тях.И те за теб достойни, Майко, бяха.И само твойто име кат мълвяхаумираха без страх...". И.Вазов

8

Анонимен

преди 7 години

SHTUROTII

7

inatut

преди 7 години

и в крайна сметка посгигнаха целта си. днес сърбия е като нокията.. и продължава да е завряна в *** г.ъ.з. сърбите са се пръснали из европа а държавата им не може да си дефинира идентичността..създадена е македонска държава, която скоро ще приключи съществуване. а цяла северна гърция с трепет брои колко почивни дни накуп ще има по 1,6 май 6;22 септ. за да не умре от глад. а България е най важната сила на балканите и събира ей така европейски лидери.. за ужас на руснаци, съвети, болшевики и пр.

6

пехотинец

преди 7 години

Българският войник е пример за храброст и твърдост като скала! Никой от долните змииско-подли врагове на България не е успял в пъкленото си дело! Русия, Сърбия и Турция ще си получат заслуженото съвсем скоро. 100 години по-късно е по добре от никога! Българската Армия трябва да възмезди загиналите си герои-светци!

5

СОЛУНСКИ

преди 7 години

Браво на ИСТИ и ОХРИДСКИ.България помни вечно и никога не ще забрави сръбското вероломство ,сръбската омраза срещу нас и насъскването на Сърбия срещу нас от Русия.

4

Исти

преди 7 години

България се прекланя пред паметта на героите и се гордее с техните подвизи! А големият грях е на сърбите- те се нахвърляха с оръжие срещу невъоръжени Българи и срещу Българската земя,за да я окрадат,насъскани от руснаците! Ние само бранехме земята и народа си от сръбските базибозуци и разбойнически шайки,а понякога в гнева си им мъстехме за страховитите злодеяния,които правеха и все още правят срещу нас! Затова мир не може да има,докато тези варвари не върнат нашата си земя и не ни се извинят!

3

Анонимен

преди 7 години

Поклон за час-два след това пак кляка!!!:))))

2

ОХРИДСКИ

преди 7 години

Българи ,воините между българи и сърби не са никога започвали от нас българите. Всички воини се водят от Сърбия срещу България. Целта е териториално разширение на Сърбия за сметка на България. Сърбия анексира незаконно Нишката област ,Пиротско и Бокилеграддзско ,раина на Заичар,Княжевац и Тимок долината на Южна /Българска/ Морава ,части от Косово и цяла Вардарска Македония. Сърбия не е и никога не ще бъде приятелска нам страна. Сърбия е наи-големия балкански враг на България.

1

Боже, Прости ни!

преди 7 години

До сега не мога да си обясня тия отношения между Българи и Сърби... Една Вяра Една Азбука Един Език.... А клане нон стоп... Що за разрив.... Комплексарщина ..... Кой е по по най!!! Що деца се изклали те наште ние техните... А едни седят и протриват кървави ръце..Бог няма да ни прости...