22

Майтапчия

преди 7 години

Най-големия страх на българина-че светът съвсем ще го закъса и няма да има къде да избяга.Само дето хич не е майтап....

21

Патриот

преди 7 години

""С по-значима подкрепа се ползва президентът Росен Плевнелиев, който приключва мандата с одобрение от 21%""Квот излъжете,сега няма да го обръщам на проблем!

20

Анонимен

преди 7 години

Напротив,страхуваме се от случаващото се тук преди всичко.Страхуваме се от нашествието на мигранти с чужда култура и религия,които вече са окупирали централната част на столицата.Страхуваме се от безсилието и бездействието на властите.Страхуваме се за живота и здравето на нашите деца и за игубеното спокойствие.Страхуваме се,че исляма къде по-бързо къде по бавно превзема нашия континент и тези,от които зависи това да не стане не могат да овладеят процеса,а изглежда и няма кой да ги махне.

19

Анонимен

преди 7 години

Даа страх го е от света, затова бяга с пълна газ от тука по света:)))Малии царе на глупостта сте

18

Анонимен

преди 7 години

българина се страхува от разкапалата се пропаднала територия наречена булгария

17

Анонимен

преди 7 години

Не се задават "президентски избори" а референдум. Никой няма да гласува за президент, колкото и задължително да е - няма кандидати, няма дебати, програми.

16

ИВАН

преди 7 години

Нормално е. Тука нищо лошо не се случва благодарение на Борисов и ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 7 години

Хора отново ни манипулират грозно, като разчитат че ще им повярваме.10% доверие в Цацаров и 90% недоверие, това означава че хората са наясно че той работи не за тях а за крадливите политици и мафиоти - хората му са бесни и ако има начин биха го уволнили веднага, това се отнася и за НС и МС и за мутрата - който навремето когато лъжеше хората че виновниците за ограбването на държавата и обществото ще бъдат наказани имаше 70% доверие.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10.Я кажи ся,тия които ще избягат, до 10-15 години,къде ще отидат?Пишеш простотии.Никой не бяга към Русия.

13

Анонимен

преди 7 години

ДО 5 БЪЛГАРИТЕ В ГОЛЕМИЯТ % СА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ. Другия % са чужди .НАИ ГПЛЯМ % В БГ СА ОТ ИЗТОКА .

12

Анонимен

преди 7 години

България е страната на неограничените страхове!!!

11

Анонимен

преди 7 години

ДАВАТ СЕ ПАРИ НА ВЯТЪРА ЗА НЕ ВЯРНА ПРОГНОЗА.

10

Анонимен

преди 7 години

След още 10-15 години демокрация всички ще са избягали за да оцелеят от политиките на ГЕРП и ЕС.

9

Анонимен

преди 7 години

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ . ТОЧНО ОБРАТНОТО ГОЛЕМИЯ % Е КОРУПЦИЯТА , УБИИСТВАТА САМОРАЗПРАВАТА . БЕЖАНЦИТЕ БЕЗ ТУРИСТИТЕ ОТ РУСИЯ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ, ЗАЩОТО ЗА ТЯХ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИНТЕРЕСНА.

8

Грантовомотивиран

преди 7 години

социологЩом казионните социолози признават, че притокът на "бежанци" тревожи 61% от българите, колко ли е този процент в действителност?

7

Анонимен

преди 7 години

Цифрите изглеждат реални, но анализът им е смехотворно оправдателен.Как е възможно, при проценти между 8 и 22 негативно отношение да се твърди, че вътрешно политически българинът не се интересува от проблемите? Та той е направо омерзен! И как така мигрантската вълна и тероризмът са само външно политически проблеми? Някои май не се разхождат по Лъвов мост, Симеон, Овча Купел?

6

паталогичен модел

преди 7 години

Държавната машина с свойте инструменти за психологичен натиск над Масите като тези свой агенций за проучвания,агенти и други плашип.***.рници цели да ограничи свободата на слово и да постави българинът под СТРАХОВА ПСИХОЗАОт Власта

5

Анонимен

преди 7 години

Човек се страхува от неизвестното. Ако го опознаеш, страхът намалява. Най-лошото обаче, е че българинът не се познава и затова се страхува от самия себе си.

4

Анонимен

преди 7 години

Страхувам се от e6ливи мацки!

3

Анонимен

преди 7 години

Защитен механизъм на личностните ни комплекси! Гледаме и съдим ближния или чуждия проблем но не и нашия! Хвърляме пачки на измамниците а след това гледаме как "света" умира а ние понеже сме "богу-избран" народ ще оцелеем - само да не се само-изядем ден два преди края!!!:))))