153

Анонимен

преди 7 години

Iskam referendum za izlizane ot NATO i ES!

152

Анонимен

преди 7 години

Oi kakie blqdki vseh v zaschitei ruskou imperski interes.Prodaznaq svolach bulgarska

151

Фронто

преди 7 години

Непрекъснато чета: 'България се продавала'-ами ти не се продавай,бе; 'Отклонявали ни вниманието'-ми ти не си го отклонявай; 'манипулирали ни'-не се манипулирай! Всичко трябва да бъде пред очите на хората,труг е въпросът за реакцията на овластените.Този рев,че нещо те правели е обиден за самия теб_нали глава имаш.

150

Фронто

преди 7 години

Към 212: Честит Празник,на теб и всички истински Българи! За русията - до края на 19 век различните градове не са се разбирали когато говорят! Племена! По това време се 'спуска' като задължителен "московския говор". Тази държава не е формирана по естествен път на развитие-това е " указна"държава_издава се указ и хоп ... То така не става_път трябва да се извърви.Те затова за 100г десет пъти име и форми на управление сменяват.Дошли от нищото_и натам отиват!

149

ПНХ

преди 7 години

Колега 217,вашият най-голям враг май е собственото ви скудоумие.Чел съм посочените автори и не ще споря,но нека ви кажа нещо.Русия и Щатите си играят на взаимно противопоставяне,докато се опитват да изплюскат каквото може от по-малките държави.А в момента най-изявеният предател е Банкянският Бандит.

148

ВЕРДАРСКИ БЪЛГАРИН

преди 7 години

Братя Българи ,не превръщаите форума в поле за ваимно оплюване. Историята си е казала тежката дума. Нека я приемем спокоино.Четете Раковски ,Ботев ,Захари Стоянов Ванче Михаилов ,,Тодор Александров,Чете дори обичния за комунистите Васил Коларов. Русия е нашият наи- голям враг от над 300 години. Всички които пренебрегват България и обичат Русия и се наричат русофили ,развяваики в свещенната ни земя руското знаме са предатели. А наи големите предатели на БКП/БСП/ начело с черната мамба-***.

147

Тони

преди 7 години

Толстой е удобният повод да се отклони вниманието на народонаселението какво му се готви след като трябва спешно да платим едни 400 лилиона евро, които вероятно ще ни ги изкарат през ауспуха! Да не говорим за нашествието на термитите от югоизток, които ще ни,,,,,, и така нататък

146

Анонимен

преди 7 години

Циркаджии които се вземат на сериозно.Ако утре България се обърне към Русия същите тези посинели другари отново ще са на трибуната но друга песен хвалебна угоднически ще запеят.

145

анонимен

преди 7 години

За колкото по-малко жълти стотинки разпродават България политиците, толкова по-тлъсти комисионни получават. Така е, ,защото в това е далаверата.

144

Анонимен

преди 7 години

АМИ ТОЙ Е ПРАВ ТОЗИ ТОЛСТОЙ. В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА И КУПУВА. И РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ (ДАДОХМЕУ ИМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ, СЕГА ЩЕ ИМ ПОДАРИМ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ)Ь на първо място всичките ни политици се продават и повечето вече са купени.

143

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ама той не попита колко струваме.

142

за всички

преди 7 години

Весели празници и умната, не русата !

141

Анонимен

преди 7 години

Говорителя на путинската банда по българските въпроси Толстой, оповести на българското русофилство, че вече са крепосни селяни на негово величество Блядимир Первы, за което всеки русофил ще получи за Нова година премия по една шепа девалвирали рубли.

140

Анонимен

преди 7 години

Ако Путин сложи в листите магаре руснаците ще го изберат. Ако това магаре каже някоя глупост нашите майкопродавци ще се изтрепят да го защитават

139

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 201Има една пропутинса прослойка, която взема нещата навътре, ама пък и се плаща на това.

138

Фронто

преди 7 години

Към 200: премахване на двойното гражданство; един паспорт_ти избираш! Късашединия паспорт,ако не желаш да скъсаш с руския-марш в комуналката_тук виза,ако то издадат,защото писанията ти се помнят!

137

Анонимен

преди 7 години

Ако не друго скандалът "Толстой", ще опресни паметта за това, кой прие закон за продажба на българската земя и какви ще са последиците за народа ни, когато всички е пари, и всичко се продава. Реват политиците ни днес, обидени и изненадани. Лицемери продажни! Сякаш е от значение кой ще ни изкупи, кой ще ни превърне в чужденци на собствената ни земя...Срам, срам! И позор за предателите!

136

Анонимен

преди 7 години

Само изключително комплексирани хора, без никакво самочувствие на българи могат да вземат това клоунско изказване толкова навътре и да правят от мухата слон!!

135

Анонимен

преди 7 години

Мда за едно публично изкзване на Руски депутат за България и в БГ Парламента ще се сбиятАмериканските слуги в България се правят на много СтрастниАхааааааахаааааааКви па.ляциСлава Росий

134

Анонимен

преди 7 години

На това се казва - да разлаем кучетата!!!Покрай това незначително изказване - толкова загубено време и най-вече отвлечено внимание на хората. А, това, че ще се правят нови лагери за афгански отпадъци - не се коментира!!!В изказването на руснака, ключева дума е " купим". Това значи ,че нещо се продава , е а какво е то??????????