14

Васил Шумарев

преди 7 години

До ФотографНе познаваш човека,аз го познавам лично! Гарантирам за честността му! Виждал "нагличка физиономия",какъв си ти бе"фотограф"?! Можеш да изказваш собственото си мнение...ок...но да слагаш определения без да си наясно... Първо се запознай с историята на Ради,чуй съгражданите му,кажи ми как се избира един единствен кмет два пъти от костовата паттия в цялата страна,между гигантите ГЕРБ и БСП....помисли малко...

13

Фотограф

преди 7 години

На снимката виждам нагличка физиономия, но кой ли, занимаващ се с политика, не е нагъл и безскрупулен? Това май е задължително качество, за да може партиите да им обърнат внимание и да ги избутват нагоре.То затова читавите хора не се занимават с политика и в управлението попадат само непочтени хора

12

Бо

преди 7 години

"Политическа репресия"? Да не е "опит за дестабилизация на държавата"?! Хайде сменете малко репертоара, че започвате да ни писвате!

11

прагматик

преди 7 години

Това без да го чета ви казвам, че всеки измамник в държавата като настъпи мотиката се оправдава с политическа поръчка дори и никога да не е имал каквото и да е общо с политика. Крадливо, измамно, подло и долнопробно племе !

10

съдия

преди 7 години

ради минчев е един ояден селски дерибей,който краде от държавата

9

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПротивното го доказва прокуратурата. У нас ни съд, ни прокуратура, ни дявол.

8

Анонимен

преди 7 години

Презумпцията е че всеки е невинен до доказване на противното. Противното го доказва съда. Но у нас не е така.

7

Аз

преди 7 години

Хванали някакъв, че краде. Къде е новината тук?

6

Анонимен

преди 7 години

Човечецът не разбирал от политика, ама разбрал, че това било политическа репресия...Било политическа репресия, ама заради социална дейност.Било социална дейност, ама се ползвали финансови потоци.Финансите идват от Европейския Съюз - значи и политическата репресия е от там.Ей, Меркел, я остави човечеца на мира!

5

Бай Иван

преди 7 години

Чичи, ти кмет (политик), когато правиш престъпление като политик, те преследват като такъв. От думите ти освен евтини оправдания нищо друго не виждам. Град с 5000 жители от които 1000 я гласуват на изборите, я не, не виждам какво биха се занимавали с теб

4

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Хубаво ми слагате минуси , но само да ви кажа , че по телевизията питаха подкрепящите кмета къде работят.

3

анонимен

преди 7 години

кметьт е от дсб ив костов какво очаквате да не краде ли ами тои затова епоставен там

2

Пенка от Шишенци

преди 7 години

Човекът сигурно е невинен , обаче " гражданите " тази сутрин които го подкрепяха бяха все служители на общината , които той е назначил. Смешно беше.

1

Hoho

преди 7 години

Шайка бандити. Толкова сте глупави и няма нищо между ушите ви. Можете само да прибирате. Толкова сте глупави че чупите ***. Това оправдание се изтърка, измислете нещо друго. Толкова сте жалки и смешни. Жал ми е за такива като вас.