89

Да излезем от

преди 7 години

НАТО ! NOW !!!

88

Да се присъединим

преди 7 години

към ВИШЕГРАД ! Веднага !

87

Стар набор от Сливен

преди 7 години

Никаква толерантност и евроатлантически неценности ! Да отиваме да пазим границата, както сме учили преди 30 години в БНА ! Само там е спасението. Да си спомним за КЛЕТВАТА си в Българската Народна Армия !!!

86

Анонимен

преди 7 години

Вън на България от ЕС!!!!!!!!Умирайте без нас *** шваби!!!!

85

Анонимен

преди 7 години

Кунева в затвора! Позор!

84

Tarifa

преди 7 години

Predi rbg da vlezne v eu bg narod ne sme bili informirani, che ste stroim kontsentracionni lageri za stoki i za choveshki sastestva v rbg. Stavashe duma samo za svobodno dvijenie na hora i tovari v eu. Eto zasto rbg std izlezne nezabavno ot eu i ste sadi shengen za politichesko nasilie.A gaz vse oste ne transportirame prez rbg.

83

Буквояд

преди 7 години

"Суспендирайки" ? Що за дума е това?!---Ясно е че е чуждица. Предполагам синонимите й са прекратявайки, преустановявайки и прекъсвайки. Неологизъм. Журналиста се изживява като Иван Вазов.

82

...

преди 7 години

"Суспендирайки" ? Що за дума е това?!

81

Анонимен

преди 7 години

Швабите дадоха тази идеа-всички бежанци в Европа.Да си носят отговорността.

80

Анонимен

преди 7 години

Има два варианта за нас и Европа изобщо- или война срещу ,,хората" създали, поощряващи и направляващи ,,бежанската вълна". или затриването ни!komentar ot fecebook ne e moi radostno e che horata se sabujdat

79

до "Мълчанието

преди 7 години

Световната антидопингова агенция (УАДА) е загубила всички проби на спортистите от националния отбор на САЩ, вземани между 1990 и 2016 г. От Агенцията обясниха, че унищожаването на тестовете е заради небрежни действия на човек от почистващия персонал, който бутнал стелажите с пробите на американците. Така 30 000 стъклени шишета са се разбили, съобщи "Би Би Си", цитиран от bgathletic."Това е ужасно! Американският сектор с проби в нашия архив е напълно унищожен. Към днешна дата няма нито един тест

78

евродебил

преди 7 години

А, когато гадината Меркел ги калесваше с бъклица, "обща политика" ли беше!?

77

Анонимен

преди 7 години

Свободно движение не значи,че трябва да се движат с хиляди километри пеша на групи и от остров на остров с лодки и към тях други включили се в тоя поток от незнайно къде и как без документи като самоопределили се политглоти кой от къде по квоти и според вървежа и стремежа на марша с багажа закъсали кой къде по байра сякаш тикайки каменно гюле за панаира,че и с повторение на упражненито с тикането тик-так за време щот оттатък баира се разкривала чудна картина,всекиму според еди-ели-политикономия

76

Анонимен

преди 7 години

Всички имигранти като идват в Европа да посочат Писмено в коя държава искат да Отидат и да Живеят Демократично всички Държави и организации Да изпънят тяхните искания.А Не Не Не да ми ги разпределят на квоти.Това е по лошо от комунизма,да ги пренаселстват протих Волята им.Така щом големите западни държави си ги искат да си ги задържат. И най вече САЩ която ни учи на евроатлантически цености нищо не им пречи да приемат милион два мигранти

75

Анонимен

преди 7 години

Напред към светло бъдеще и интернационализъм! ... Опа, грешка в терминологията!

74

Дедо Гого

преди 7 години

Кво се опитва да направи Меркелица ? Да филтрира мигрантите, което е по-читаво - в Германия, другото марш по периферията. Да си чукат други главите с неандерталците...Това ли беше целта на Германия ? Ако е така - що за коректност и партньорство ?

73

Анонимен

преди 7 години

От 2007 г. сме в ЕС, сега е 2016.Минимална заплата 200евро,минимална пенсия 70 евро, детски 15 евро. От чешмите тече мед и масло. Не само се замогнахме, ами се чудим вече какво да ги правим тези пари. Чак с отвращение харчим, то бива богатство, ама чак пък толкова.

72

Анонимен

преди 7 години

Само Путин може и има право да поставя ултиматуми. Германия - не!

71

fgh

преди 7 години

КУНЕВА - един предател на БГ

70

Я, па Я

преди 7 години

ЖК - ЕС се е напукала от последните земетресения и се разпада а Куневица е докарала камиона с мебелите и е готова да се нанася. Тая патица ще ни ликвидира окончателно.