75

Гражданин

преди 7 години

Гледах интервюто с майката в сутрешния блок, по всичко личеше , че по никакъв начин не е заинтересована от 4те си деца, камоли от това което е в болница. Раждала ги е само, за да извлече парична полза от тях в по-късен етап. И като е видяла, че няма да стане си е била шута и ги е зарязала. Това е манталитета на необразования и нагъл ром! Факт е- не са всички такива, но едно 99% са!

74

Анонимен

преди 7 години

21-годишната Джейлян Халилова е майката на 9-годишния Мустафа с тежко онкозаболяване, изоставено в болница в Пловдив. Тя живее в квартал "Боровец" в Кърджали.Товя трябва ли да ни трогва. Родила го е на 12 години. с вероятност пълнолетен съпрг/ гадже. Докога педофилията сред ромите ще се одобрява?Ако детето беше българче бащата щеше да е съден за педофилия и детето никога нямаше да получи помощи и никога нямаше да бъде излъчвано по медиите.

73

Българин

преди 7 години

Майката е от турски говорещите ***. Аз ако спя с 11 годишно момиче, веднага ще бъда осъден за педофилия, а *** не защото било традиция! Крайно време е да се въведе и за тях закона- минимум 10 год присъда. Детски надбавки ,да се получават само за две деца. За повече от две само ако родителите имат средно образование и работят.

72

Бо

преди 7 години

До Георги ЛамбуровПрав си Жоро, ама са евтини гласоподаватели ...Излиза, че не е глупав тоя дето яде баницата, ами едни 240 народни предатели.

71

Анонимен

преди 7 години

Като живеят като животни, ще е така и вината си е тяхна. Къде са и институциите. Тази на 11 забременяла... защо "мъжкото" добиче не е в затвора, ама се знае, че е в Свиленград. За да се изкорени това "традиционно" поведение, просто трябва да има наказания.

70

Анонимен

преди 7 години

Такива трябва да бъдат кастрирани. Не енормално да създвааш деца и да не се интресуваш ог тях

69

Анонимен

преди 7 години

До Георги Сметни на 12 години забременяла--------------------------------На 12 е родила, ама са й надули еърбега на 11 :)

68

Дан

преди 7 години

То само с е`бън не става в тоя живот, трябва и акъл. Да си оставиш детето - смърт за тази гнусна твар, ето това заслужава!

67

breh

преди 7 години

Романеса са романеса не са турчета хаххахахх

66

Анонимен

преди 7 години

Да точно лекарите са виновни!За какво мислите, че настояват децата да имат придружител по време на престоя си в отделението?Ами защото да отпадне задължението санитарите да се грижат за тях!В отделението болногледачи нямат медицинските сестри отдавна не са такива!В българските болници болногледачи няма,тази роля донякъде изпълняват санитарите.Дори в началото на годината избухна спора относно Наредба на МЗ,според която майките трябваше да плащат такса ако искат да придружават болните си деца.

65

Анонимен

преди 7 години

И глухите чуха и слепите видяха случката с малкия Мустафа.То не беше нищене ,то не беше чудо.Животът за мислещите и отговорни хора е труден ,пълен с неразрешими проблеми.Пристанете да ни унижавате с подобни шумотевица.не ни подлагайте на подобни гаври.Има институции,които получават пари,за да помагат на изоставени дечица.

64

O

преди 7 години

Ето сега и се е "освободило" място и с новия ще си направят още 4 ...

63

Анонимен

преди 7 години

Ооо, има в тази още много деца........

62

Несъгласен

преди 7 години

Да си го кажем направо,Мустафа не говори български,има ген и най-вероятно вече придобити навици от роднините си,който по никакъв начин не кореспондират с общоприетите правила.Ползата от него в едно малко по-далечно бъдеще ще е никаква,да не говроим ,че може да започне да краде,пребива и убива....Айде да оставим естествения подбор да си свърши работата и да насочим поглед и усиля към нещо което наистина си заслужава..

61

Анонимен

преди 7 години

4 деца на 21 години. Евала кака давай имаш още време! Ердоган ще плати няма са плашиш.

60

Анонимен

преди 7 години

За каква цивилизованост може да се говори при този етнос, след като се създават безотговорно невинни деца. Това е абсолютно примитивно, да сътвориш 4-5-6 деца без да имаш средства да ги отглеждаш. Или ще кажете, това си е особеност на оцеляването на този етнос, както при доста представители от животинският свят, разни дребни гризачи - хамстера ражда 5-6 мишока и остава 1, понякога и не.

59

Гого-До гого

преди 7 години

Отговор -*** неграмотен значи по твойта логика всички които могат да говорят грътски са кръци и всички тези които могат да говорят на английски са гръци а мога ли да те питам как се казваш ти или твойте бащи ?

58

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е родители, които оставят децата си на държавата, да плащат издръжка.Ако някоя шведка роди преди да е навършила пълнолетие, трябва веднага да започне разследване за педофилия, малолетните родилни да се извеждат от семействата си и да се настаняват в домове, а техните родители да заплащат издръжка. Който не плаща издръжка, да полага обществено-полезен труд, който откаже - затвор.

57

Гого до Гого

преди 7 години

Значи всички говорещи на български са българи така ли куха лейко по този Извот

56

123

преди 7 години

А стига с тоя МустафаДайте нещо за Митьо очите