15

Анонимен

преди 7 години

Има и поговорка" покрай сухото, гори и суровото"Самото понятие " умерена опозиция" е двулично

14

Анонимен

преди 7 години

Направо не е за вярване че този и.ди.от Тръмп е най здравомислещата част на американски естабилишмент. Положението в САЩ и ЕС много напомня на положението в социалистическите страни преди гласноста и перестройката. На партийните събрания говорехме политкоректно , хвалехме партията и социализма а като никой не ни слушаше се осмеляваме да кажем тихичко истината (тихо че и стените имат уши).Това ли емерие в САЩ и ЕС не може да прододължи вечно, все някога ще се срути.

13

Иво

преди 7 години

Прав е.

12

Анонимен

преди 7 години

Заглавието трябва да гласи :Синът на Тръмп сравни терористите измежду сирийските бежанци с отровни бонбони. Журналисти спрете да манипулирате.

11

Ангел

преди 7 години

Американските медии пишат много по въпросната тема и извода на масата Американски издания е че Тръмп младши е прав..А Европейската преса нарича това Скандал.Никакъв скандал не е а самата истина!!!!!Тръмп спечели още повече симпатизанти със това изказване на синът му!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Американците няма да изберат Клинтън. Клинтън е слаба и това няма да го понесат в ерата на социалните мрежи. В историята на Сащ е имало президент инвалид но тогава не е трябвало да се показва всяка вечер пред милиони американци.

9

Анонимен

преди 7 години

Няма никакъв скандал.Правилно е казало момчето.Тръмп-Президент!

8

Анонимен

преди 7 години

Ако Тръмп не спечели, с ерата на разума е свършено. Последната надежда на прогресивния свят, и не е за вярване...

7

Анонимен

преди 7 години

"Ако имах купа с бонбони и ви кажех, че сред тях има три, които са отровни, ще си вземете ли една шепа от тях? Такъв е нашият проблем със сирийските бежанци"Много добро сравнение, защото евро проститут.ките в Брюксел знаят, че покрай икономическите незаконни имигранти вкарват и терористи, ама нямало да спрат да ги вкарват при нас. Това означава, че не им пука, че умират и ще умират европейци.

6

анонимен

преди 7 години

сащ са империята на злото всички беди идват от тази нация на убиициприберете си воиските от света за да мирнат хората в името на печалбата оторьжието потопихте света в крьв и сьлзи

5

Ddd

преди 7 години

Go Trump!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Американците са виновни за всичко, ние понасяме отровните им бонбони.Па и нагли!

3

Бългсрин

преди 7 години

Бабичката ще затрие щатите също като баба Меркел, но щом има толкова глупави американци да гласуват за нея въобще няма да ме е жал за тях. Още повече, че заради *** американци Европа е залята от всякаква ***.Ако Тръмп подобри отношенията с Русия, това ще е много добре за света.

2

Анонимен

преди 7 години

Богаташки *змет!!!Крадливо *айно,криещо се зад милиарди.Дано Бог те накаже!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Че то и сирийци ли имало? Ела в Европа да видиш каква из'мет се довлече. Защо не отворите границите за Латинска Америка и Африка, че и да им организирате придвижване, за да видиш каква интелигенция ще ви залее. Харлем ще ти се види цвете. Те Париж и Лондон вече са станали официалните май'мунарници на Европа.