167

кукувица

преди 7 години

До Анонимен Който е очаквал от ФАЩ нещо друго, освен с цената на всичко/разбирай-войни, дрога, ГМО, нелоялна търговия, печатане на пари без покритие и още много/ да изманипулира и каквото може да окраде, единствено да следва интересите на собствените си олигарси, значи е бил тотално сляп или не е разучавал фактологията окло хамериканската "политика"

166

Анонимен

преди 7 години

Е, ще ви купи Путин, е и какво? Не вярвайте, че всички ви ще откарат в Сибир - повечето ще са за Белене и Скравена, урановите мини, трамбоване трасето на "Южен поток" и пр.екологични обекти.

165

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо лошо в това, че Русия ще купи Бг. Лошото е предателството е на ФАЩ... Защо ни продадохте на Москва, янки? НеБлагодарници, всичко ви дадохме за без пари, от златото, до базите, нашите деца ви мият кен.ефите и ви разнасят пици, а вие така подло да ни изоставите...

164

Анонимен

преди 7 години

Поредният кремълски лунатик, попаднал във властта по силата на мужишката "логика", сънуваща, че живее в по-нормална държава.

163

Анонимен

преди 7 години

Този депотат така се оял с пари от бедният Руснак има доста мръвка по него като гледам.Толостой или Тластой да ти викам не знам ама мозък нямаш в главата България не е Русия !!!И не забравяй ако не беше България щеше ли да я има Русия щяхте ли да пишите на кирилица отговорът е не!!!!

162

Анонимен

преди 7 години

Путинова Русия - диктатура на мафията под ръководството на КГБ !

161

един там

преди 7 години

До до 143,Тихо ве, човек, няма нужда да им правиш реклама на тези водки! Да не вземат да им наложат забрана за внос и на тях, с мотива за дисбаланса в търговския ни обмен с Русия, че пак ще трябва да лочим само домашнярка!

160

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ...

преди 7 години

...АМА ТИ ДА ЖИВЕЕШ ТАМ....ХА,ХА,ХААААААА......А , НЕ ТУКА И ДА ПЛЮСКАШ НА ВОЛЯ---- "КОЛОНИАЛНА ХРАНА"/...като МЕНЕ--- белия човек.../

159

До 143

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАСРАНЖО, така ми писна всеки ден да те срещам в този сайт! Невероятно смотано хайванче си! Фалшив алкохол пием ние в РъБъ. Добре, че внасят руска водка, да разбере човек какво значи качество! "Беленькая", "Зеленая марка", "Юрий Долгорукий","Царьская", "Русский стандарт", водките на "Пять озер" и други няколко пийвам с кеф. Не и "Белуга" - неприлично скъпа. Пробвай, намери пари и опитай и после лай за руската водка!

158

Анонимен

преди 7 години

До DreamTheaterВ света има само едни наглеци -САЩ! 4/5 от човечеството мисли така, а останалите нямат мнение или са лобисти.

157

Анонимен

преди 7 години

Да живее Русия.

156

Анонимен

преди 7 години

Да станат още по агресивни.Който плюе по Русия ,добро няма да види.Заслужаваме си го.

155

Че

преди 7 години

Ако това изказване на руснака е вярно (не му прави чест) - затвърждава нарастващият ми скептицизъм към сегашна Р*усия. Много агресивни станаха в последно време във международен план...която агресия е в корелация със все по-голямото и все по видимо сгъстяване с янките, въпреки умишлено поддържаното видимо външно "напрежение и прехвърчане на искри". "Доброто и лошото ченге" - филм за оФцете!

154

DreamTheater

преди 7 години

Типичен руски самонадеян нагляр.Външно министерство да се погрижи да му се забрани влизането в ЕС.

153

Анонимен

преди 7 години

Рашките не виждат кви са ***, взели другите да оправят.

152

до 201

преди 7 години

Кво има в Ню Йорк Печатница за Долари И Една Трилионада от дългове лиСащ може и да не ги ПлатиАма БеДНА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО ЩЕ СИ ПЛАТИ ДО ПОСЛЕДНАТА МАГАРИЯ

151

тролгеносен

преди 7 години

Аз питам:до кога ще траем платените руски *** , част от хибридната война??????

150

Анонимен

преди 7 години

"Велика" е Русия!! Велика!! Има БВП колкото цял Ню Йорк!! :)))))

149

Анонимен

преди 7 години

Русофоби, я колко газ те изпикали тука брееей! Тресе ви комплексарщината, а, истерясахте от едим майтап.

148

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 193С този "гугъл -преводач" ............ставаш смешен. И да ти кажа -освен агенция"Звезда" има и други източници на информация:)