272

Katebei

преди 7 години

Ko stana s omanskia sultan?! Druga bg banka li iska da si kupi dneska?!

271

Анонимен

преди 7 години

Нали за святата пазарна икономика се борихме, Боко? "Всичко се продава и купува", "Това, което не се купува с пари, се купува с много пари", забрави ли ?.

270

Dannitenakmeta

преди 7 години

V obstina Nessebar jiveiat sobstvenici 60 000 rusnatsi i 22 000 drugi etnosi...:-)Chuchut bulgari v ruinite...:-)

269

А ТУРЧУЛЯТА

преди 7 години

ПО-ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ ОТ ПОРЕДНАТА БОКОВА ИЗЦЕПКА, ДНЕС НЕ БЯХ ЧУВАЛ. НИКОЙ НЕ НИ Е КУПУВАЛ. ОТ 1300 Г, 700 СА ПОД РОБСТВО - ЗНАЧИ НЯКОЙ НИ Е ПРОДАВАЛ, КАКТО ДНЕС БОКО НИ ТЪРГУВА. ЗАЩО ОБАЧЕ ТИКВИИЙ НЕ РЕАГИРА НА ТИХОТО ИЗКУПУВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЛЮБИМИЯТ МУ ТУРКИСТАН. КОГАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ, ТИКВАТА Е ДОБРЕ ДА ЗАМЪЛЧИ

268

Анонимен

преди 7 години

руснаците поне искат да ни купят демек да ни дадат нещо а в момента на краварите ние не сме се продали а сме се нагъзили без пари. американците не плащат никакъв наем за базите си в нас.

267

Анонимен

преди 7 години

Не знам за руснаците колко са ни изкупили, ама турците, англичаните и американците няма кой да ги бие. Особено турците! Половината фирми са турски, леката ни промишленост беше унищожена от турците (сладкарство, обувки, дрехи и т.н.), селското ни стопанство (зеленчуци и плодове) внасяме от Турция и т.н. и т.н. Яяяяя онези тарикати нашите политици да се позамислят защо така Турция ни ликвидира всичко и сега изкупува на безценица. Я да вземат да толерират БЪЛГАРСКОТО, а не само да правят маанета .

266

ДА НИ КУПЯТ БЕ..

преди 7 години

...АМА БОГАТИ И ЗАМОЖНИ ЗАПАДНЯЦИ И АМЕРИКАНЦИ ----ТА ДА ВИДИМЕ ХАИР И БОГАТСТВО!!!А , НЕ РАЗНИ ПИЯНКИ И КРЕПОСТНИ МУЖИЦИ ЖИВЕЕЩИ У СЛАМЕНИ КОЛИБИ И У ЗЕМЛЯНКИ , И ДА СА ЧУДЯТ , КАК ОТ СТЕНАТА ТЕЧЕ ВОДА , ЩОТО У ТЯХ.... СЕ ПЕРАТ И МИЯТ НА РЕКАТА , ПРЕЗ ЦЕЛАТА ГОДИНА!ЕДИН ОТ ТЯХ, ПРЕДИ ГОДИНИ ПРАВЕШЕ ОПИТИ ДА СИ МИЕ ЛИЦЕТО У ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ В БАЛКАНТУРИСТ , ПОСЛЕ НЕГОДУВАШЕ , ЧЕ.... ВОДАТА МУ ТЕЧЕ БЪРЗО....И НЕМА КАК ДА ЗАГРЕБЕ СЪС ШЕПИ ОТ НЕЯ!

265

АНОНИМЕН

преди 7 години

Ти пък на американците,.

264

за 327...

преди 7 години

Продай си *** на руснаците ,бе....може пък да им харесаш..!

263

Анонимен

преди 7 години

Никой не ни е купил,ние сами сме се продали на американците,и то за жълти стотинки.

262

Анонимен

преди 7 години

До 681:Не е вярно,че ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НИ Е ПРОДАЛО ПЪРВИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ.оЩЕ ОТ ЗОРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА СМЕ ХАРИЗАНИ НА ТЯХ ОТ фИЛИП дИМИТРОВ,И ДР.,КОИТО ВЕЧЕ СА ПОКОЙНИЦИ

261

анонимен

преди 7 години

А ако това изказване беше на някой турски депутат,дали така щяха да реагират управниците ни,или Митов и Борисов щяха да се сложат в гъбите?Аз пък предпочитам руснак да ме купи ,а не турчин.С руснаците имаме една вяра,и едни от най-важните събития от историята ни.

260

а денги нет

преди 7 години

Тръгнали Рашките да купуват България, а денги нет. И вернулись.

259

Затворко

преди 7 години

Как никой г-н Борисов? Защо тогава рапортуваш на американския посланик?

258

До 315

преди 7 години

Бенковски/много си далече от този образ/не са ни виновни руснаците нито някой друг за всичко това,което пишеш.Виновни са некадърните ни и продажни политици,които съсипаха хубавата ни държава и ни докараха до просешка тояга,кланяйки се единствено на царица парица,няма значение кой им я дава.

257

Know how

преди 7 години

Руснаците не са губили арбитражни дела откакто се помнят, а това говори че мозъците им са на светлинни години от другите нации. Спомнете си приказките на Дянков, и къде отиде на работа след това...

256

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам руснаци да си купуват имоти у нас вместо араби.

255

Бенковски

преди 7 години

За АЕЦ ни поднасят поредния чек за два милиарда, който ние трябва безропотно да платим, срещу който не получаваме нищо. Преди това за КТБ платихме 4 милиарда за които не получихме нищо. Преди това беше масовата приватизация, преди това бяха окрадените държавни банки дето трябваше да фалират при Виденов. Кой ли ще е следващия чек - а за хъбчето, я за ***, я за държавна ББР? Виновни РАЗБИРА СЕ НЯМА! Не е ли време за революция?

254

Анонимен

преди 7 години

истината боли.

253

Антон

преди 7 години

Нямало да ни купят ли? Путин най редовно купува цялата политическа ***. Ту пари за нефтопроводче, което го няма. Ту пари за АЕЦ, която я няма. Ту пари за газопровод, който го няма. Но банковите сметки на управляващите и присъдружните *** междувременно се пръскат по шевовете от комисионни. Но за до работи схемата има нужда от още два елемента - неработеща прокуратура и съд и балами данъкоплатци, които плащат милиардите. Ние си имаме и двете. Честито на печелившите!