20

Анонимен

преди 7 години

В Сирия няма турци. Има потурчени сирийци. Както в България. Както и в самата турция 80% от населението не са турци, а потурчени етнически групи, които заради терора са предпочели да си загубят етническата принадлежност само и само да оцелеят. Турския етнос в момента е фикция.

19

Анонимен

преди 7 години

Турците завземат сирийски териотории. Никога няма да се изтеглят от тях. Помнете и знайте, че на турчин никога доверие не трябва да се има. Дори и когато умира ревейки.

18

Анонимен

преди 7 години

NE 90 a 900 kv kilometra sa osvobodeni,90 kilometra e duljinata

17

До 24

преди 7 години

АМИ ВИЕ И ТОЛКОВА НЕ ВЛЕНАХТЕ. САМО ЗНАЕТЕ ДА ЛАЕТЕ ОТ ЕДНО МЯСТО. ТОВА Е ПО ЛОШО.

16

До 20

преди 7 години

Прав за написаното, приятел сам си написал за победата ви в Одрин, и ся кво трябва да мразим България ли? В новините в Турция нищо не казват срещу България и българите, а там е обратното. Стига с тази омраза.

15

До 20

преди 7 години

Благодаря приятел, но просто като му видях коментара на този, написах първото нещо, което ми дойде на акъла, нямам намерение тук да си състезавам пикн.та, но някои не знаят какво пишат. Имам много приятели българи, с които се уважаваме взаимно, жевея в Турция идват ми на гости:-), но тези, които не са имали турски комшии, пишат без да знаят за какво става въпрос. България преди турското владичество е било в византийско владичество, защо не плюят към тях, това не мога да разбера.

14

Анонимен

преди 7 години

Айде да не намесваме владичество или "любимата Русия", защото това няма толкова общо с бойните способности и е също толкова провокативно като коментара на "Су-34". Аз уважавам и врага ни, когато ни е побеждавал. Мисля, че така е редно да се гледа. Османлиите са ни побеждавали - факт. Ние също имаме победи над тях - Одрин примерно.А за Чанаккале се страхувам, че малко хора тук знаят. Иначе невероятен подвиг, заслужаващ уважение, което турците получават и до ден днешен дори от австралийци.

13

До Су 34

преди 7 години

Голям *** си:-):-):-) 500 години владичество, говорили ти нещо:-):-):-)ами чанаккале:-):-):-) я кажи нещо ти за бг какво е направила, без помоща на любимата ви русия, а и какво е чакала любимата ви русия 500 год.:-):-):-) само като минем през капъ куле на бг границата си личи колко сте назад европейци:-)

12

Анонимен

преди 7 години

"Су-34" прави смешен опит да провокира. Манете я Османската империя, в 20-ти век турците единствени се отървават от Версайския диктат, при това воювайки срещу 4 окупационни войски едновременно в Анадола. Жалко, че и тук е нямало някой като Ататюрк, та "Ньой" сега да е само параграфче в някой учебник по история.

11

Анонимен

преди 7 години

Че да се запишат като чяст от сухопътните войски на Асад,който това и прави срещу общия враг щом са казали.

10

КАКВА ИРОНИЯ...

преди 7 години

РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ---ЗАЩО Я ИМА БЪЛГАРИЯ....??!!ЗАЩОТО Е БИЛА В ГРАНИЦИТЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ---И Е ИМАЛО КОЙ ДА Я ЗАЩИТАВА от КОМШИЙТЕ И НАШЕСТВЕНИЦИТЕ!АКО НЕ Е БИЛ СУЛТАНА ---ОТДАВНА ДА СТЕ ЧАСТИ ОТ СЪСЕДНИТЕ НИ СТРАНИ И КРЕПОСТНИЦИ В "ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ" НА РУСИЯ!А, през "ОМРАЗНОТО ТУРСКО РОБСТВО"----българите са скитали из цела Европа , Азия до Ерусалим ...та чак до Егепет като търговци занаятчий и туристи.НЕ --като при СОЦА---да чакат РАЗРЕШИТЕЛНО от МВР , за да минат границата

9

Анонимен

преди 7 години

Помагат на свободната сирийска армия, която се състои от джихадистки фракции като Ал-Нусра, Ал-Зинки, Джаиш Ал Ислам, Армията на завоеванието и куп други *** ислямисти.Турция винаги е подкрепяла ислямизма, а сегашната инвазия е доказателство за това. Въпросът е дали руснаците ще се намесят след големия турски напредък, защото това е пряка опасност за управлението на Асад и стабилността в Северна Сирия.

8

Анонимен

преди 7 години

До Су 34 Да си чувал за ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ?!

7

КАКВА ИРОНИЯ...

преди 7 години

Каква е разликата между ПКК и ИДИЛ....??!!!!!ЕДНИТЕ СА КОМУНИСТИ ---ДРУГИТЕ ИСЛЯМИСТИ !!/..все отбор--терористи..//ЗА МЕН ---САМО ЕРДОГАН Е ВЕЛИК, ЗАЩОТО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ и НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ!СЛАВА НА ТАКИВА ЛЮДЕ!!!

6

Анонимен

преди 7 години

До Аз ЗНАЙ И ПОМНИ И ДРУГИ ОСВЕДОМИ!!!

5

ГЕОПОЛИТИК

преди 7 години

До ?!?Турция освобождава турските села в Сирия където населението е турско. В Сирия там където кюрдските бунтовници са окупирали арабските земи живеят араби а не кюрди. Това е против геополитиката. За да има мир трябва турските села да се освободят от терористичната групировка ПКК и тази америко-английска организация да се върне в Ирак от там където е дошла! Иначе не виждам никакъв мир в близките 50 години

4

Аз

преди 7 години

Турците открай време само едно могат - да въртят ятагана. И явно и с това ще си останат.

3

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 7 години

ЕДИНСТВЕН ТОЙ , ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА В СИРИЯ и ПРОБЛЕМА С БЕЖАНЦИТЕ!ВИДЯ СЕ ВЕЧЕ ,---ЧЕ ОТ РУСКИТЕ БОМБИ , РАЗДУВКИ И ВЕЛИКИ ПРИКАЗКИ ....НИЩО НЕ СТАВА!БЕЗ ЕРДОГАН--ЕВРОПА Е ЗАГУБЕНА!/..а , ние ...най-вече.../

2

Анонимен

преди 7 години

Така се прави.Браво

1

Су 34

преди 7 години

"Славната" турска армия дето няма нито една победа в историята си ли ще разчисти Ал Баб и Минбиндж? Та вие и в момента воювате основно с подкупени от вас ислямисти!