12

Анонимен

преди 7 години

Българина се превъзпитава само по два начина. Или трябва да му удариш до шушка една солидна глобичка и да му изпразниш портфейла или да го понатупаш, така че следващия път да си знае, кое от двете иска да му се размине пердеха или да остане без пари, заради собствената си простотия. Слагат камери навсякъде, патрулки на всеки центров или кръстовищен възел, ама да глобяват и патруладжиите, щото и те са за пердах. И да видите как набързо ще се реши проблема ако винаги някой рериагира.

11

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм го казвал ,че няма полза от подобни пилотни проекти. Изхарчат се парите и после се оказва, че за поддръжка не са предвижда нито лев. до преди тези катерушки имаше едни пързалки изтърпяли от създаването на"Чайка" с почти нулева поддръжка а тези за година време се предадоха.

10

Готино

преди 7 години

Навсякъде построиха ясли при това еднакви,а утре тези деца ще пораснат и няма да имат къде една топка да ритнат пред блока :)

9

Анонимен

преди 7 години

Първо започнаха да ги строят накуп и ги зарязаха за 2 месеца. Някой си намаза от поръчката а за нас само крясъци и викове под балконите.

8

Анонимен

преди 7 години

Като гледам повече от половината вандалщини са като от детски ръчички, тъй че първо си вижте какво правят малките ви разлигавени от липса на възпитание кресльовци, снимката с фасовете е извън площадката, а и като знам как "изнемощялите" майчета пафкат цигара от цигара докато търкат целодневно пейките да се сетим ли кой ги е хвърлил. Като направят майчинството както е средното за Европа дано се стегнете възмутени майчета!

7

мда

преди 7 години

До уууЖивея в най-големия квартал в нашата "китна" държавица и не мога да спя от донори на 2 колелета цяла нощ. От другата страна под прозорците има детски площадки и дечурлигата дигат врява непрекъснато. Има ли изобщо някакъв смисъл да правя паралела и да обяснявам кой "шум" предпочитам?

6

ууу

преди 7 години

До mdaЧети внимателно, а не предубедено!Написах - да има безопасни места, без да се тероризират останалите. И ти пожелавам да живееш на такова място, каквото съм описал. През деня викат децата, а учителките им се подпират вътре, а вечер пред денонощния - превърнат в бирария - се събират отрепките, пият, карат се все на висок глас. Полицията - вятър я вее.

5

Данко

преди 7 години

Всички площадки във Варна са построени на двойни цени с една единствена цел- да се откраднат парите. Те са прекалено много и само за деца от една възрастова група - най-малките. Поддръжка на тези площадки не е предвидена, защото важното бе, че се гепиха парите. Вандализмът е друга тема. До нас площадката просто се разпада за една година и няма кой да оправи опасните люлки. Никой не беше чупил нищо.

4

Анонимен

преди 7 години

Лош материал.

3

mda

преди 7 години

Дано хората с малко разум в главата надделеят и да има безопасни места за игра на децата навън да се веселят и да имат контакти на живо не само виртуални.До номер 1 и 2 Нека обобщя за да разбера дали съм разбрал правилно... по добре да се изпочупят детските площадки за да няма крясъци и наркомани там? Вие чувате ли се какви ги приказвате?!

2

ууу

преди 7 години

До АнонименНе е 12, а поне 18 часа, след малките кресльовци идват наркоманчетата. И в пълна сила важи вицът - че това деца ли са, това са ***. Майките нека да слагат минуси, но никой не е длъжен да търпи терора.Пример - може ли на първи етаж на жилищен блок в "Чайка" -Варна (до бл.23), да бъде дадено помещение под наем на "Игралница-занималница? Викове и крясъци до небесата. Да не говорим, че това е оживен район, без условия за игра на децата - играят пари, на арендатора, и наразрешилия.

1

Анонимен

преди 7 години

Против всякаква вандалщина съм, но знаят ли *** от общината и питаха ли живущите как се трае 12 ч. шум и викове под балконите. Тези шарени и чистички площадки се оказаха натресени не на точното място. Пиша, като един от многото потърпевши от тях. Независимо от благородната идея това се оказва едно сериозно бреме за всички, като мен.