22

101%

преди 7 години

Тая 100% е от БСП

21

Анонимен

преди 7 години

Що не ми звъннат на мене? Такива "пари" ще им изхвърля...

20

Анонимен

преди 7 години

Проблемът не е в тези измамени хора, проблемът е в МВР, което реално ниюо не прави, за да залови и осъди тези измамници. Най-вероятно полицаите са в комбина с измамниците.

19

Анонимен

преди 7 години

Тези дето я плюете явно не осъзнавате, че това може да се случи на всеки, вкл. и на вас, колкото и за непрости да се мислите. Молете се на вас да не ви се случи, че после всичките около вас ще ви се смеят по същият *** начин.

18

Анонимен

преди 7 години

Абе, не може да сме чак толкова прости.Моля,най-гледаните тевлевизии в България,отделете по една минута време в праймтайма,основно преди турските сериали а също и през деня,за да ограмотите нещастните хорица,че станахме за смях пред света.

17

Анонимен

преди 7 години

57 годишна? Що за нация е това?

16

един друг

преди 7 години

Хайде стига сте се правили на интересни. Срам трябвало да ни бъде. От какво да ме е срам. Да не съм им се обадил аз на пенсиите да им искам пари. Или да съм ги накарал. Напротив. Трябва да се говори за това, да им се напомня. И какво значи да не пиша, щото утре можело да са моите. Ако стане с моите хич няма да мълча, напротив, ще продължавам да говоря и да им набивам в главите. Щото стана ясно колко акъл имат днешните пенсионери.

15

Ала_Бала

преди 7 години

Вероятно Бойко Борисов и Цветан Цветанов са от умните хора.

14

Анонимен

преди 7 години

Все-още има и умни останали хора. Но ти не си от тях изглежда.

13

Ala_Bala

преди 7 години

Ясно е, че в България са останали само простаци и яхналите ги тарикати. Много ще ни прилича за президент Митьо Пищова!

12

Анонимен

преди 7 години

Някои хора изобщо не осъзнават какво пишат даже...Заради такива като тях, измамниците ще процъфтяват.Засрамете се и не пишете подобни неща, защото това може утре да са вашите роднини.

11

Анонимен

преди 7 години

Щом тази жена, която не е възрастна и вероятно чете и се информира,се е хванала на въдицата, явно нещо я е накарало да се довери на комисаря,който може и да се окаже истински. Практически няма престъпление без участието на бивш,настоящ или бъдещ милиционер.

10

Kill2

преди 7 години

Хахаха,ама това голяма далавера било,*** народ в изобилие,някой да правим същото че голяма печалба ще има

9

Болярин

преди 7 години

Работата става все по-зле щом жени които даже не са на пенсионна възраст-следят новини , имат информация се хващат на тези номера които са от години... Просто нямам думи!

8

дядя

преди 7 години

Аз на моите баба и дядо често им напомням за такива полицаи по телефона. За щастие не са се хващали, иначе им звънят често.

7

Анонимен

преди 7 години

Това вече не е никаква новина. По пет подобни случая на ден има. Спрете да се хабите да пишете, а проведете политагитация със собствените си баби и дедки, че вижте какви ги вършат докато вие се правите на журналисти.

6

един друг

преди 7 години

България - страната с най-високите пенсии. Всеки пенсионер е способен да хвърли поне 5 бона до 10 минути след телефонно обаждане. Е някой могат и по повече. Абе важното е да им се вдигат още пенсиите на тези откачалки за да са им "спокойни старините". То май от това спокойствие изкукаха. При това тази не е чак толкова стара - 57 годишна.

5

сминдух енд чесън

преди 7 години

За какво си живял ,ако поне веднъж не подпомогнеш борбата срещу престъпността.

4

Анонимен

преди 7 години

След хиляди изгорели по тази схема е просто невероятно, че продължават да се хващат на въдицата. Сякаш живеят в пещера, не гледат новини и гледат само турски сериали.

3

Анонимен

преди 7 години

Проста лелка безмозъчна! Имала - дала! Будалата и вързано куче ще го ухапе!