14

Андрей

преди 7 години

До До 6Волков бояться - в лес не ходить!!!

13

Анонимен

преди 7 години

СИРАЧЕТАТА СА ВСЕ МЕЖДУ 20 И 27 ГОДИНИ.

12

До 6

преди 7 години

Не знам дали сте запознат/а,но загиналите на пътя или в битови инциденти са много повече от загиналите при подобно ситуации и не говоря като бройка защото не е сравнимо,а като съотношение.По тази логика когато имаме деца трябва да спрем да правим всичко опасно,включително шофиране например...или да стоим неподвижно вкъщи,за да не станем жертва на битов инцидент...Интересно ми е Вие така ли живеете? Или е неприемливо за Вас да се прави само това, което според Вас е опасно?(не и според статистика

11

Анонимен

преди 7 години

Мноо тъпикопилета, вместо да си оборудвали хубав домашен фитнес кът, и да си тренират и праат мускули пред телевизора у къщи при семейството и децата без никакви рискове, те тръгнали да фърчат из облаците и накрая да се пречукат преждевременно!

10

Анонимен

преди 7 години

Теория на глупостта - гледайте го. Там показват подобни......

9

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Кат са обърне колата,пътища...много и всеки може да дава...съвети.Жалко за младите мъже,само бих дал съвет на тези,които практикуват това...летене.Четете всеки ден...инструкциите за безопасност,за да ги спазвате до...автоматизъм.Еуфорията оставете на страна;във въздуха,тя е лош...съветник.

8

Анонимен

преди 7 години

Сашке, това го кажи на малките сиротни орлета. Дано те разберат.

7

Шоп™

преди 7 години

Поредните дибили, който са помислили, че са минали на друго ниво, където законите на физиката за тях вече не важат. Да претовариш крилото и да опитваш парашутиране над жилищни сгради, за да се изфукаш на корта - това е идьотия.

6

alexandra

преди 7 години

До Удучен - Не се напъвай много да мислиш, за да не бъдеш толкова учуден. Явно, мисленето не ти е сила. Охлювът никога няма да разбере орела!

5

Удучен

преди 7 години

ами мен ме учудва това че имат по няколко деца и се занимават с екстремизми. Екстремното е докато си млад, след това като имаш семейство и деца трябва да мислиш и за тях.А явно тези са били адреналинови наркомани и като всеки наркоман са мислили само за себе си!

4

Анонимен

преди 7 години

Много жалко.Нелепа смърт...

3

Дедо Гого

преди 7 години

Бог да прости момчетата ! А дали така им е било писано или си отидоха без време...

2

Анонимен

преди 7 години

жалко ... а някой пиян до козирката довечера ще размаже колата си в дърво и ще се отърве само с драскотини

1

Анонимен

преди 7 години

Бог да ги прости!