27

Анонимен

преди 7 години

До :)"Просто гуй!" - ---Напротив - ВУЛВА!!

26

сопо

преди 7 години

Какво прави Русия за своите ислямски колонии,едно нищо.Само им източва ресурсите като не оставя нищо за населението.Казахстан,Узбекистан,Сирия,хората там живеят в мизерия.Запада превърна Катар и СА в модерни държави,където може да отидеш на почивка,където има модерни технологии,съоружение и чудеса на строителството.В СА местното население е по малко от чуждестранното население.Живота се развива.Българите ходят на почивка там,а не в Узбекистан и Русия.

25

лопо

преди 7 години

Демокрацията и свободата ще победят.Мюсулманските държави и мюсулманите ще бъдат освободени от веригите на исляма.Мъжете няма да умират в войни,а жените няма да бъдат пребивани с камъни и забъквани с фереджета.Семействата няма да правят по десет деца и после да умират от глад.И всички знаем кой е най големия защитник на мюсулманските държави и исляма,православна Русия.Запада винаги се е борил с исляма,от кръстоносните походи и до сега.Кой защитава ислямска Сирия-Русия.

24

Анонимен

преди 7 години

Всички управляващи ни след 1989г са част от световния фашизъм!Целта е чрез т.н. "бежанци" от Афганистан,Ирак,Сирия и Либия,организирани и платени от ФАЩ в съдружие с ЕС да се създаде ФЕЩ -Фашистки Европейски Щати,в които бежанците ще бъдат настанени в "закрити" лагери- бъдещи казарми,в които ще живеят и обучават бъдещите полиции и армии на ФЕЩ!В полицията и армията на ФЕЩ служат практически само наемници от "бежанци",а последните 8 г дори и президента им е наемен "бежанец"! Това е демокрация!

23

до21

преди 7 години

Изборът беше Несполучлив за БългарияИ сполучлив за Б.БорисовТочно тоя от снимката беше един от хората който беше против Правителството на ОрешарскиИ направи всичко възможно то да ПаднеАнадъм му

22

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ УМНИК КАТО ГО ГЛЕДАМ 2018 Г. ЯВНО ЩЕ БЪДЕ НЯКЪДЕ НЕРЕГИСТРИРАН МИГРАНТ

21

анонимен

преди 7 години

на изборите пак гласуваите за магарето посочено от борисов и после 5 годинисе ядосвате на простотиите му борисов поне да се извини на бьлгарите за несполучливия си избор

20

от Африка

преди 7 години

Скъпи ''европейци'' от Бг , да ви имам Президента !

19

Анонимен

преди 7 години

Толстолопът "президент" ще е витаги на почит в нашите съзнания!

18

e да де !

преди 7 години

До 2018 г., в България ще бъдат построени хиляди лагери за бежанци..., само и само да не отидат в Германия и Франция , ....НАЛИ ???България нали е 1-ва по икономически ''растеж'' ???Е, само където вносът на стоки в Бг е ''само '' 93 % !?!?

17

Анонимен

преди 7 години

ГЛОБАЛНА ДОГОВОРЕНОСТРоска дай сеааа да си докараме от Сащ малко Мексиканци да си разнообразим Генфонда в БългарияКо ще кажишПък на тях да им пратим малко от твойте и техните братя терористите от Ал нусра,Исис,Свободната сирийска армия,Ал кайда и други който ежедневно се разхождат по Лъвов мост и околията в София и в БългарияСега и Глобалист станаА бе Жив о.ли.гофрен си е наш Пле.вню

16

Анонимен

преди 7 години

Природата празно място не търпи. Сиреч, властовия вакуум ще се запълни скоро от някой, който повече действа и по-малко дрънка заупокойни молитви. А Росния Пресен отива в историята, при другите лауреати, наричани български президенти, с които се подиграва цял свят.

15

bobo

преди 7 години

***

14

:)

преди 7 години

Просто гуй!

13

Пепе ле Плю

преди 7 години

Пепе ле Плю са омаза вече, просто прочетете изказванията му за периода от една година назад! Дори и Скункса "Пепе ле Плю" :) мирише по малко.

12

Милена

преди 7 години

Иска му се на човека да е някакъв фактор. Проблемът е, че не е! И въпреки всичките му призиви и декларации никой не се съобразява с него. Нито тези, които с действията си генерираха тези потоци бежанци (естествено за тези действия президентът послушно ще мълчи), нито тези, от които зависи за нас потокът да се ограничи. Та въпросът е - на кого помага и на кого вреди с тези декларации нашият президент? На народа си или на тези, на които иска да се хареса (някаква службица явно гони човекът).

11

Истината

преди 7 години

Исках да кажа бъртвежи!

10

Истината

преди 7 години

Поредните бързеи бла-бла-бла!

9

как вървят?

преди 7 години

Роска, ти зарежи лафовете за знаковия консенсус, ами кажи, как вървят офшорките в Кипър?

8

Анонимен

преди 7 години

На снимката виждаме един национален предател.