21

бекъма

преди 7 години

Тази Глория е психически нестабилна... Жана е абстинетна...просто нямам думи

20

Анонимен

преди 7 години

Ама тая простотия нов сезон ли има?! Бях решила, че последния път вече са стигнали дъното, ама явно не...

19

Bible ost

преди 7 години

За да се оперира слабост,трябва да се покаже Привързаност

18

агне-багне

преди 7 години

До без лоши чувства, 18Абсолютно съгласна, просто понякога са толкова нелицеприятни, че негативното от това да ги гледам, не може да компенсира ползата. Сега са събрали стадо фрийкове /изкл Ути и може би още един двама/ и ги провокират по пошли начини.

17

Анонимен

преди 7 години

Каква е тая тъпня?На коя програма я дават?

16

Анонимен

преди 7 години

Замисъла на подобни предавания е,да се даде определена сума пари на известни хора(известни,защото са се появили по телевизора),които са скъсали джоба,за да се изгаврят с тях.Очевидно персоните нямат нищо против цяла България да им гледа резила,разчитайки на късата памет на хората,демек всяко чудо за три дни.Но никой ужажаващ себе си известен човек не би заврял в подобен сеир.

15

без лоши чувства

преди 7 години

Гледате повърхностно, както винаги. Шоуто е изключително полезно за хора, които искат да научат повече за човешката психика и поведение. Предаването е абсолютно професионално организиран психологически експеримент и който има достътъчно мозък ще наблюдава и ще учи. Вие, с претенциите, че това предаване е за простолюдието реагирате толкова първосигнално, че човек да се чуди вколко ви е капацитетът всъщност.

14

боян

преди 7 години

долнопробна нация => долнопробни медии => долнопробни предавания

13

Анонимен

преди 7 години

Минчев е непритен наистина,но неможе да му се отрече, че има попадения от време на време.

12

Анонимен

преди 7 години

Гладам предаването,но щом видя Минчев , спирам ,просто се отвращавам.

11

Мила

преди 7 години

На колкото и толерантни и приемащи различните да се правим- мъжете под 170 см. са смешни. Това да им е ясно на всички комплексирани ***, дето обичат да се налагат, повдигайки се на пръстчета, и така да компенсират други липси.

10

бай Петко

преди 7 години

"VIP" утрепките на България !

9

Лора

преди 7 години

не стига, че това пошло предаване Вип Брадър се излъчва по национална телевизия, ами и онлаийн медиите ни заливат с информация за простотииите, които се случват там. Ясно е, че целта е да се изгладят всички мозъчни гънки на българина, за д аможе в касичката на продуценитет да се трупат повече пари, ама това минава всякакви граници. Спираме да четем днес.бг значи.

8

еделвайс

преди 7 години

Скоро попаднах на едно видео с интервю на Тодор Живков. Проявих търпение и го изгледах. Да ви кажа право- намерете време и изгледайте поне първа част. Ще разберете и защо ви предлагам именно него. Пък после се замислете колко сте българи. Той беше българин.

7

ogalb

преди 7 години

журналистката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Господи! Слез и си прибери верисиите. Хаха. Е няма такава психоолигофрения като брадърските предавания. Ходя на театър и кино , чета книги. Играя и рулетка чат пат. Но секундичка не отделям за тази помия.

5

да

преди 7 години

пуснете си филм, прочетете книга, излезте с приятели, но да си губите времето, гледайки хора, които просто имат нужда от психиатрична помощ, а са и слаби актьори на всичкото отгоре, докато играят по сценарий .. не си струва

4

Webley revolver

преди 7 години

Сеир за масите от 0лигофрени. Това предаване е създадено от и за ***.

3

да

преди 7 години

да гледаш такива глупости значи да нямаш никакво самоуважение

2

Анонимен

преди 7 години

ВИП