10

Анонимен

преди 7 години

Няма такова нещо като "спорт без стимуланти", особено в 21 - вия век. И понеже тези асоциации и агенции са естествено корумпирани, та се налага американското и руското разузнавания да си ги мерят. Грозна работа от която страдат самият спорт и публиката!

9

Анонимен

преди 7 години

Няма спортист който да не е ползвал забронени тронквиланти има само хванати и нехванати

8

Анти ГЕРБ

преди 7 години

Поредното доказателство, че всичко е избирателно. За руснаците не може, но за западняците е по медицински показания. Ами като са толкова болни тези техни спортисти да се лекуват, а не да спортуват. Аз като гледам Серена Уилямс е като щангистка, а не като тенисистка. Тази структура на тялото няма да е само от тренировки. Тя е напомпана до козирката на шапката.

7

Анонимен

преди 7 години

ВАДА ли, МАДА ли, направо ги намляха ;)))Едва ли някой някога вече ще ги има за нещо ;)))

6

Анонимен

преди 7 години

май само Джоко не е вземал допинг ....ама всяка година три от четири турнира на финал аре Честито

5

Анонимен

преди 7 години

И сега кво! Ще отнемат ли медали, или всичко ще се покрие?

4

Анонимен

преди 7 години

Кортикостероидите са забранени за спортисти не защото подобряват резултатите, а защото имат много силни странични ефекти. здравето не може да се унищожава, за да се постигат резултати. След като е забранено не може на едни да разрешават, а други да ги наказват. Шарапова я наказаха за нещо, което също не подобрява резултатите.

3

Анонимен

преди 7 години

Голяма издънка на краварите с тази олимпиада. И гаргите разбраха за левашките им манипулации

2

Димитър Димитров

преди 7 години

Бетаметазона е кортикостероид, ефекта му е много силно обезболяващ и противовъзпалителен. Използва се често при не спортисти и масово при професионалните спортисти. Не е стимулиращо средство и не повишава спортните постижения. Просто силно обезболяващо, все пак при профи спорта има много и тежки контузии. Това не е допинг.

1

Анонимен

преди 7 години

Много болни тез спортисти бе, трябва да прекръстят Олимпиадата на "Голямата параолимпиада".