8

Вики

преди 7 години

Разкошен преподавател и човек. Завиждам ти, Боби, и на всички, които са били негови ученици.

7

Анонимен

преди 7 години

До не хранете троловетеКато гледам първият коментар е твой и ти наблягаш на това. Май на теб ти е промит мозъка. Кой ти говори за руснак, англичанин и т.н. Дори напротив това, че е руснак е предимство за езика, култура, светоглед. Най-важното е, че е човек и страхотен учител. Само болни мозъци като теб могат първосигнално да реагират като теб.

6

Анонимен

преди 7 години

много точно го е казал за двойния стандарт, родителите си правят, каквото си искат, а се карат на децата си за далеч по-малки неща

5

Анонимен

преди 7 години

Но къде са читавите родители, се питам. Училището е важно, учителят също, но средата вкъщи я няма. Вместо книга или нещо образователно се дъни чалга, родителите играят на игри и дремат пред пред фейса или поредният сериал, не искат да бъдат смущавани от децата и са оставени на произвола.

4

Борислав Господинов

преди 7 години

Имах удоволствието и честа да съм от първия випуск на Генадий, онзи експерименталния от 6 годишните. Участвал съм в случките, за които разказва. Беше незабравимо и пълноценно изживяване. Той ни направи личности, за което съм му изключително благодарен! Продължаваме неговото дело за по-истинско образование!

3

Анонимен

преди 7 години

богатство, няма значение какъв е, ще го видите с велосипед, на планината с деца или без тях и наистина малцина общуват човешки с деца, които обществото е игнорирало и поставило етикети "престъпник"

2

Стефанов

преди 7 години

Такива учители са богатство. За съжаление са единици. А това, че е руснак - няма никакво значение, за разлика от много други този е човек!

1

не хранете троловете

преди 7 години

Като наблягате на факта, че е руснак във всяко изречение само давате храна на троловете. иначе ако беше англичанин или американец и преподаваше английски щеше да има повече фенове...