9

Анонимен

преди 7 години

Веднага да се осъди дървото за дискриминация! От къде на къде ще се изпречва на пътя на шведа!

8

пътешественик до 1

преди 7 години

Четири пъти съм минавал по работа през Златарица, *** как па един път не видях друг освен т.ъ.м.н.о зеле.н. Може и да има един българин, ама май му викат бай Иван ***.н.а

7

Темида

преди 7 години

Дървото как е? БХК самосезира ли се, как са допуснали Шведа да загине?П.П да предположих, че е швед просто така.........

6

маче

преди 7 години

Не разбрахте ли, че за българите в БГ всичко е забранено, изписват се куп лъжи по техен адрес , тормоза е на макс....... ето за това "в дългосрочен " план в БГ няма да има българи.... защо примерно не се дава гражданство на бесарабски българи християни?

5

Анонимен

преди 7 години

Слава богу, не е отнесил никой невинен със себе си.

4

кокала

преди 7 години

не знам дали е ромо или хомо но знам че всичко в бг пропада. накъдето и да погледнеш пълна разруха,корупция,идиотщина и незаинтересованост. само и единственно по форумите разни клавиатурни юнаци се пенят,но реално са кръгли 0. като почнеш от ромо през туркото и българкото всички са един дол дренки..

3

Анонимен

преди 7 години

Чудесно.

2

Кочо

преди 7 години

Още едно дърво по-малко.

1

Анонимен

преди 7 години

Ако беше българин щеше да има трите му имена,снимка, егн,адрес,имена на деца, роднини и снимки с приятели. Какво и къде е работил. Ако е турчин, има само инициали. Ако е ромосапиенс, няма нищо. Просто една хроника от два реда.