31

Един от Северозапада

преди 7 години

Нямало план Ран - Ът , а? Я помислете какво каза една американска посланничка едно време:На нас сте ни нужни само като територия, с не повече от 4,5 милиона население.Всичко, за което говори Павката,е следствие на тоя план, а вие, всичките, блеете и гласувате възторжено за поредния овчар, водещ с меден кавал стадото към кланницата...Бездарен бил Павката, пишете? Ами Пайнерките, Биг брадърите, тези от Фермата, тези, от жълтите предавания и сутрешните блокове са много даровити?Че ги гледатев за

30

опетков

преди 7 години

До Анонимен Защо, при "социализма" друго ли беше най-важно? Слагам го в кавички защото това при което живяхме си беше чист държавен капитализъм, с една червена буржоазия, грубо ограбваща труда на хората и некадърна във всяко друго отношение.

29

Отговор

преди 7 години

До Комунист-ленинец В кая страна капитализма не е див и варварски ? Ами например в Скандинавските страни , мой човек. Там има истински социализъм на базата на капиталистически производствени отношения.Но и тях ги налазиха мигрантите и ще ги съсипят.

28

песимист

преди 7 години

Той и като беше млад не беше особено талантлив. Аз го помня от НЛО. То си беше елементарно.

27

Анонимен

преди 7 години

Е, Павле, Павле, колкото и да ти е тъжно комунизма свърши. Няма вече лапачка. Иначе си беше свръхдобре като придворния шут на Бай Тошо.Сега може да се цаниш за такъв и при гавазина му, ама не става - дърт си вече.

26

Някой

преди 7 години

до 27: Изчезваме и ние :)

25

Анонимен

преди 7 години

Да, прав си, нивата на съзнание по земята на отделните нации са твърде различни, преобладават от единия край до другия, затова демокрацията няма как да бъде приложена в/у всеки, мн все още не са "дорасли" да живеят в демокрация, тя е състояние на съзнанието, начин на мислене, когато все още в триизмерните глави на тези млади души, които споменаваш се въртят материалистични неща като власт, пари, преимущество, злоба, агресия, разделения, страх, алчност, дотогава човека ще живее в негативност.

24

Анонимен

преди 7 години

човека е прав б.лгаристан загива и изчезва но кво правим по въпроса за това?

23

Анонимен

преди 7 години

Еволюцията за която говориш е наистина налична, но съм чел и вярвам, че високо еволюиралите души не се прераждат на Земята, а на други места. Земята е място за петокласници (примерно) и тук идват само такива, а надрасналите отиват другаде. Затова и обществото в морално-етичен план е горе-долу постоянно състояние. И се връщам на моето - че както има създадени различни религии за различните групи, така и демокрацията не може да плесне поголовно и да чакаме да стане навсякъде.

22

Анонимен

преди 7 години

Напротив, хората са проектирани да се променят и те го правят постоянно, но не го осъзнават, съзнанието еволюира непрекъснато на базата на натрупаните знания, житейски опит и мъдрост, това че повечето избират да са си същата версия на себе си от вчера, онзи ден и преди 10 години, без никакво личностно позитивно развитие си е техен личен избор, в първия момент, в който хората започнат да избират да не играят ролята на бо-***, тогава по земята няма да има отпадъци, и това не е вродено, а избор.

21

Анонимен

преди 7 години

Всичко се променя Павка!Едно време казваха,че вБГ най добре живеят,спортист,артист и ром комунист!

20

Анонимен

преди 7 години

Абсолютен некадърник издигнат по партийна линия на времето. После обаче бързо смени платната и стана ***, в последно време пък заедно с приятелчето си Хр.Мутафчиев се държат здраво за шлифера на Банкянския овчар. Е не без пари де.

19

Анонимен

преди 7 години

Хората не се променят. Така са проектирани. От времето на Омир са си все същите, със своите плюсове и минуси. Основно разликите в поведението на хората се дължи на организацията на обществото. Примерно - ако съществуват свирепи мерки срещу престъпността, престъпността ще намалее. Но не че престъпните мозъци ще се оправят, а няма да смеят. Затова казвам, че при нас демокрацията не работи в полза за обществото. Демек баш тоя механизъм не е за нас..

18

Анонимен

преди 7 години

Ти въобще не ме разбра, това което искам да кажа е, че няма значение демокрация, капитализъм, комунизъм и т.н., думички, с които Ви залъгват, докато винаги сте просто едни роби на олигархията, политическите лидери и корпорациите, искам да кажа, че ако не се промените и не станете преди всичко мъдри, интелигентни, добри хора, съзнаващи обективната реалност на космоса и собственото си съществуване, каквото и да правите, резултатите ще са все едни и същи за живота на Земята - негативни.

17

Анонимен

преди 7 години

18-ти, това означава, че върховната панацея "демокрация" за нас не става! Що тогава се пънеме??????? А като гледам и за много други държави не става...

16

fdsf

преди 7 години

Жив и здрав да е! Жалко, че не се дава трибуна на разумните и честни българи. Дори и 90% от хора да мислят едно и също, ако няма кой да го формулира като ясна теза, нищо не може да стане. Първата работа на политиците е да овладеят медиите, оттам нататък обществото е сляпо и глухо.

15

Анонимен

преди 7 години

Зависи от какви хора е изградена демокрацията, или капитализма, или комунизма, или каквото и да е друго, ако тя е изградено от едно обединено общество, действащо за благото на всеки в това общество и за развитието, щеше да е живеете добре, само че нещата са малко по-различни, особено начина Ви на мислене и действане, затова не става, а на мен ми омръзна да Ви казвам истината в очите, а Вие да възприемате от нивото си на съзнание, което е мн ниско, от което вярвате, че имам за цел да Ви обиждам.

14

Анонимен

преди 7 години

16-ти, ми що гласувате за Бойко и компания тогава?

13

до 12-ти

преди 7 години

Напротив, комунисти не само има, ами са и на всички ключови места в държавата-Бойко, Гоце,Доган, другарките Цачева и Лили Павлова. Почти всички кадри на ГЕРБ, БСП и ДПС са бивши комсомолкси секретари, ченгета или наследници на ченгета от ДС (или партизани).Преди това бяха в СДС (сега ДСБ).Не направихме лустрация и затова все още комунистите ни залъгват, че имаме преход.Те просто преразпределиха активите на страната в техни хора.На кого е син Вальо Златев, а Пеевски на кого е син?Само източват ЕС

12

Анонимен

преди 7 години

Ще се сетите, че капитализма унищожава всичко хубаво. Парите там са най-важни.